KUCHARZ SPECJALIZACJA KUCHNI STREET FOOD Aleksandrów Łódzki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ SPECJALIZACJA KUCHNI STREET FOOD
Wynagrodzenie: od 1 900 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków nowoczesnej kuchni street food z elementami kuchni amerykańskiej oraz azjatyckiej. Pracownik mający specjalizacje w smażeniu mięs, wędzeniu, dobrej znajomości grilli do mięs.
Data publikacji: 2020-11-10
Lokalizacja: Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleksandrów Łódzki, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków nowoczesnej kuchni street food z elementami kuchni amerykańskiej oraz azjatyckiej. Pracownik mający specjalizacje w smażeniu mięs, wędzeniu, dobrej znajomości grilli do mięs.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 100
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 900 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SPECJALIZACJA KUCHNI STREET FOOD
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Aleksandrów Łódzki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgierski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1020
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Inne] : znajomość obsługi grilli lawowych gazowych, znajomość obłsługi pieców RATIONAL CPC 201 Piec Konwekcyjno Parowych, znajomość obsługi wędzarni elektrycznej do mięs i serów.
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 9820374603
danePracodawcy_regon: 101758109
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Barona 10/10, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: zgierski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1020
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zgierz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0959263
Ulica pracodawcy: Barona
Numer budynku pracodawcy: 10
danePracodawcy_nrLokalu: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 12.11.2020
Oferta pracy ważna do: 24.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?eacf88325bcd3d62b3ac4c6f9b9ed8d2
Podobne oferty pracy
oferta pracy subsydiowana przeznaczona dla osób zarejestrowanych w tut. Urzędzie
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Chałupy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, prowadzenie kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
telefoniczna obsługa klienta
Multimedia Polska S.A. Gdynia - 2016-09-12 - Kutno (łódzkie)
Zakres czynności w załączniku do oferty.
Vendi Servis Sp. z o.o. - 2016-11-21 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
jw.
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Bytom (śląskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
RESTAURACJA MAXI PIZZA - 2016-01-13 - Będzin (śląskie)
kucharz
KOSHER-TARNÓW Sp.z.o.o. - 2019-11-28 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie farszy, lepienie pierogów, gotowanie, wydawanie posiłków i dań
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "GARMAŻERKA PIEROGARNIA STOLNICA" - 2020-03-06 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie, gotowanie, wydawanie potraw.
P.H.U. "BARTOSZ" HELENA BARTOSZ - 2018-06-13 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej typu kebab.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie potraw - sushi; dbanie o czystosć;
JWR TOMASZ PIERZCHALSKI - 2018-06-22 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw według orginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Głowno (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-07-14 - Gliwice (śląskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:6.00-14.0014.00-22.00
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-09-18 - Mielec (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA KUCHNI
Tomczak Cezary Pizzeria "BALU-BALU" - 2020-09-22 - Białogard (zachodniopomorskie)
Pomoc przy formowaniuy, dekorowaniu, wypieku asortymentu.
Piekarnia - Cukiernia K&A Krzysztof Dziubek - 2018-02-01 - Zimnik (dolnośląskie)
prace gastronomiczne
Dom Wypoczynkowy " Passat " Marcelina Dec-Ceglarek - 2019-02-15 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej.
PabCreative Paweł Piłatowski Firma Handlowa - 2018-07-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, posługiwanie się maszynami przy przygotowywaniu potraw, konserwacja urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA I PUB NIAGARA LESZEK BIEDNY - 2016-04-19 - Szamotuły (wielkopolskie)
praca na stanowisku kucharza, przygotowywanie posiłków,
RESTAURACJA W STARYM MŁYNIE KAROLINA BURDA - 2019-02-28 - Zbrosławice (śląskie)
1.Przygotowywanie posiłków pod względem smakowym i estetycznym przy najwyższej dbałości o względy bezpieczeństwa.2.Znajomość procesów technologicznych związanych z przygotowaniem potraw.3.Wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem.4.Właściwe przechowywanie artykułów żywnościowych.5.Znajomość i przestrzeganie przepisów BHP.6.Utrzymanie na wysokim poziomie sanitarnym pomieszczeń kuchennych oraz pomieszczeń przynależnych do kuchni i ciągów technologii żywienia.7.Dbanie o racjonalne zużycie produktów spożywczych.8.Przestrzeganie procedur ilościowych, jakościowych i sanitarnych w trakcie obróbki wstępnej surowców i produktów żywnościowych.9.Wykonywanie dodatkowych czynności poleconych przez kierownika wynikających z organizacji pracy placówki.Praca na jedną zmianę w godzinach od 7:00 do 15:00.I umowa na okres próbny 3 miesiące.
Schronisko dla Bezdomnych Caritas Diecezji Sosnowieckiej - 2020-11-09 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu jadłospisu, przestrzeganie przepisów BHP, PPoż, sanepidu, catering, szkolenia, imprezy pracownicze. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedziałku do niedzieli, godziny zależne od imprez (rano/wieczorem).
CLASSIC ANNA MOLGO - 2016-09-12 - Rozalin (mazowieckie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku - 2017-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
wyrób pizzy innych dań podawanych w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wieluń (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Korczyn (świętokrzyskie)
Kucharz kuchni śródziemnomorskiej- małej gastronomii ; przygotowywanie potraw na bazie kebab sosów oraz włoskiej pizzy, lasagne, włoskich ciast.
MAMI RESTAURANT GRAŻYNA EL MORTAJI MOULAY - 2018-12-14 - Łomża (podlaskie)