KUCHARZ Lublin oferta pracy SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "GARMAŻERKA PIEROGARNIA STOLNICA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie farszy, lepienie pierogów, gotowanie, wydawanie posiłków i dań
Data publikacji: 2020-03-06
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "GARMAŻERKA PIEROGARNIA STOLNICA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KRYSZTAŁOWA 19/3, 20-582 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie farszy, lepienie pierogów, gotowanie, wydawanie posiłków i dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lublin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Lublin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lublin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.03.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: AKTUALNA KSIĄŻKA SANEPID
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętności gotowania, przygotowywania sałatek i surówek
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "GARMAŻERKA PIEROGARNIA STOLNICA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
KRYSZTAŁOWA 19/3, 20-582 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lublin
Ulica pracodawcy: KRYSZTAŁOWA
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.03.2020
Oferta pracy ważna do: 06.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5b46f8da3b4f75b570017c3068a2f6a1
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw do obiadów szkolnych
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2017-08-01 - Rędziny (śląskie)
przygotowywanie posiłków - osoba do przyuczenia
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-02-09 - Bełchatów (łódzkie)
pakowanie mięsa, metkowanie towaru
OFKASHER SP. Z O.O. - 2016-09-14 - Smolina (wielkopolskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej , opracowanie nowych dań.
kontakt przez PUP - 2020-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
1. Rozpoznanie i ustalenie potrzeb w zakresie pomocy społecznej wśrod osób bezrobotnych, w wieku produkcyjnym, rodzin wielodzietnych, niepełnych, kobiet w ciąży, osób niepelnosprawnych, osób dotkniętych klęską żywiołową i zdarzeniem losowym, bezdomnych.2. Przygotowanie rzetelnych, dokładnych i sumiennych wniosków wraz z wymaganą dokumentacją dotyczących realizacji świadczeń pieniężnych i rzeczowych.3. Dokładne i rzetelne wprowadzenie zebranych danych do programu komputerowego.4. Prowadzenie pracy socjalnej w środowisku, skierowanej na pomoc osobom i rodzinom w wzmacnianiu lub odzyskaniu zdolności do samodzielnego funkcjonowania w społeczeństwie.5. Aktywacja środowiska lokalnego wokół problematyki pomocy społecznej, współpraca i współdziałanie z organizacjami pozarządowymi, fundacjami, stowarzyszeniami.6. Współpraca z placówkami pomocy społecznej i innymi instytucjami w rozeznaniu potrzeb środowiska oraz realizacji świadczeń i pracy socjalnej. 7. Dokładne i rzetelne wypełnianie druków dot. składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne.8. Przeprowadzenie wywiadów środowiskowych w celu ustalenia sytuacji osobistej, dochodowej i majatkowej osób i rodzin, o ktorych mowa w art. 103 ustawy o pomocy społecznej, skierowania dziecka do placówki opiekuńczo-wychowawczej, osoby kierowanej do osrodka wsparcia, dla potrzeb sądu-wydania opinii w celu ustanowienia rodziny zastępczej w związku z prowadzonym postępowaniem w sprawie ustanowienia rodziny zastępczej, objęcia pomocą usługową, skierowania do dps, dla potrzeb przyznania świadczeń pieniężnych z pomocy społecznej.9. Kierowanie osób bezdomnych do specjalistów prowadzących indywidualny program wychodzenia z bezdomności, motywowanie i wspieranie w procesie wychodzenia z bezdomności. 10. Właściwe, dokładne i rzetelne prowadzenie dokumentacji osób korzystających ze świadczeń Ośrodka.11. Zachowanie tajemnicy służbowej, nieudostępnianie informacji o osobach i rodzinach uzyskanych w trakcie wykonywania czynności służbowych.12. Przestrzeganie przepisów Ustawy o ochronie danych sobowych.13. Kierowanie się w pracy zasadą dobra osób i rodzin, poszanowania ich godności osobistej.14. Udzielanie osobom i rodzinom pełnej informacji o przysługujących im świadczeniach i dostępnych formach pomocy.15. Przygotowanie pism i odpowiedzi na skargi i wnioski.16. Opracowywanie sprawozdań i analizy z działalności oraz wniosków dotyczących problemów pracy socjalnej i przekładanie ich przełożonemu.
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Wałbrzychu - 2018-09-10 - Wałbrzych (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji Atmosfera
PPHU WOJTOWICZ - 2018-07-27 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków całodobowego wyżywienia pacjentów szpitala
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2016-08-26 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2018-03-23 - Tarnów (małopolskie)
Obsługa urządzeń oraz wytwarzanie gotowego produktu oraz serwowanie gościom restauracji.
kontakt przez PUP - 2020-05-04 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, obróbka mięs, ryb, skorupiaków, przygotowywanie surowców
A & R ROBERT WIERUCKI - 2016-06-14 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
LACH-US PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE LACHOWSKI - 2016-05-18 - Świdnik (lubelskie)
Smażenie, pieczenie, gotowanie, przygotowanie dań , sprzątanie
PIZZAPL Marcin Koszykowski - 2016-05-31 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Wypiek pizzy, przygotowanie i gotowanie innych dań barowych zgodnie z kartą.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Warzyce (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
"J & B " Jolanta Jędras , Bożena Bit, Ewa Bit-Świerk s.c. - 2016-03-29 - Ogrodzieniec (śląskie)
prac w kuchni w restauracji -Hotel
P.U.H. "KARKONOSZE" KOWALCZYK ANDRZEJ - 2019-06-05 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni amerykańskiej (głównie steki), praca przy grillu. Wynagrodzenie 2500 zł netto, praca 12h/24. Miejsce wykonywania pracy : Kraków ul. Św. Krzyża lub ul. Sienna.
MSVISION S.C. SEBASTIAN BANAŚ, MARCIN MIERNICZEK - 2018-01-05 - Kraków (małopolskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-01-13 - Tczew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem Kucharz. Pomoc w zmywaniu i obieraniu. pomoc w sprzątaniu Zmianowość - równowazny czas pracy 10-22, 12-24Restauracja ZMYSŁY lub Stara Karczmaoferta pracy ze wskazanym kandydatem
kontakt przez PUP - 2020-06-26 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań, potraw kuchni tajskiej (azjatyckiej). Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie.
Prowansja Sp. zo.o. - 2018-01-12 - Rumia (pomorskie)
praca na stanowisku kucharza w domu opieki
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W WILKOWICZKACH - 2018-10-31 - Wilkowiczki (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw kuchni ukraińskiej,rosyjskiej i tatarskiej.
Firma Handlowo-Usługowa "Sami Swoi" Robert Mruk - 2017-06-07 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość przyuczenia
Janina Braun - 2017-10-18 - Biała (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-06-24 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Franciszkańska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2017-06-27 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym Jadłodajnia Ratuszowa
FHU OPAL Kamil Wiśniewski - 2017-11-10 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Leszno (wielkopolskie)
Operator koparko-ładowarki
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Lizak Sp. z o.o. Spółka Komandytowa - 2017-09-14 - Tarnów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii, odpowiedzialność za jakość i terminowość posiłków, dbanie o racjonalne zużycie produktów, utrzymywani e pomieszczeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi, dbanie o powierzony sprzęt kuchenny, przestrzeganie przepisów BHP, przeciwpożarowych i HACCP, wykonywanie innych czynności poleconych przez dyrektora.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Częstochowa (śląskie)