KUCHARZ Sosnowiec oferta pracy Akademia Smaku Jolanta Botorek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca na sto艂贸wce pracowniczej,
Data publikacji: 2017-12-27
Lokalizacja: Sosnowiec (艣l膮skie)
Pracodawca: Akademia Smaku Jolanta Botorek
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Innowacyjna 6, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca na sto艂贸wce pracowniczej,
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sosnowiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Sosnowiec
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sosnowiec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 28.12.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: do艣wiadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy: Akademia Smaku Jolanta Botorek
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
Innowacyjna 6, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: I kontakt telefoniczny
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sosnowiec
Ulica pracodawcy: Innowacyjna
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie 偶ywno艣ci dla odbiorc贸w zewn臋trznych (katering)
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.12.2017
Oferta pracy wa偶na do: 26.01.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.12.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o smak i estetyk臋 przygotowywanych da艅; praca w szpitalu w Toruniu (Pracodawca przeszkoli do pracy)
IMPEL CATERING "Company" Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-03-03 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i ich wydawanie - dba艂o艣膰 o estetyk臋 da艅 - dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
WORKGROUP RADOS艁AW PODOSEK - 2016-12-21 - Zakopane (ma艂opolskie)
Samodzielne przgotowywanie posi艂k贸w.
Madar Sp. z o.o. - 2016-02-11 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w da艅 kuchni tureckiej i kurdyjskiej, WYMAGANIAWYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢C KUCHNI TURECKIEJ, KURDYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Zakopane (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - mo偶liwo艣c przyuczenia.
Bar Detroit Barbara Mroczkowska - 2016-10-13 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie obiad贸w. R贸wnowa偶ny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie jad艂ospisu w przedszkolu, obliczanie dziennej racji 偶ywno艣ciowej. Praca od 6:00-14:00 i od 7:00-15:00
Przedszkole "S艂oneczny Zakatek" Ewelina Mokrzycka - 2019-01-08 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Gotowanie, ustalanie menu.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowanie potraw zgodnie z receptur膮
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Poros艂y-Kolonia (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przek膮sek, deser贸w.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Paczk贸w (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji. Zast臋pca szefa kuchni
Us艂ugi Kulinarne Andrzej Wi臋c艂aw - 2016-05-16 - Le偶ajsk (podkarpackie)
obs艂uga prasy kraw臋dzowej, dbanie o nale偶yty stan maszyn, urz膮dze艅, narz臋dzi i sprz臋tu oraz 艂ad i porz膮dek w miejscu pracy
ScreenLED ANNA 艢WIERCZEWSKA - 2018-01-11 - Gliwice (艣l膮skie)
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne, 2 lata do艣wiadczenia, znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego, tureckiego w mowie. Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni pakista艅skiej. Kontakt telefoniczny z pracodawc膮.
DOKPOL SP脫艁KA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2018-12-19 - Rybnik (艣l膮skie)
Osoba zajmuj膮ca to stanowisko odpowiedzialna b臋dzie za:-nadzoruje, zarz膮dza i przeprowadza proces Scrum; -planuje i 艣ledzi codzienne zadania i czynno艣ci; -raportuje bezpo艣rednio do zarz膮du;-szeroko poj臋ta wsp贸艂praca z zewn臋trznymi i wewn臋trznymi klientami; -spe艂nia/wdra偶a wymagania zwi膮zane z systemem zarz膮dzania jako艣ci膮;-kierowanie zespo艂em przy wykorzystaniu metodologii Scrum;-dostarcza asysty technicznej dla pozosta艂ych cz艂onk贸w zespo艂u, kt贸rym wyznacza cele i zadania; -zarz膮dza komunikacj膮 z Klientem;-dba o zgodno艣膰 za艂o偶e艅 projektu z dostarczanym produktem oraz o jego zgodno艣膰 z wymaganiami klienta;
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych i zimnych oraz dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na powierzonych stanowiskach
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy. Przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych. Istnieje mo偶liwo艣膰 zakwaterowania.
Pa艂acyk 艁膮komin Krzysztof 艢miglak - 2016-01-13 - 艁膮komin (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "Mi艣", Krzysztof Janczura - 2016-11-24 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w- obs艂uga klienta- obs艂uga kasy fiskalnej
Mini Gastronomia Pawe艂 Kokoszanek Pniewy - 2016-05-18 - Lubosz (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
Biuro Polowa艅 Dewizowych "ART-HUBERT" Sp贸艂ka z o.o. - 2017-11-28 - Biedacz贸w (podkarpackie)
Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w, mi臋sa oraz ryb, pomoc w przygotowywaniu da艅 mi臋snych rybnych oraz deser贸w.
PIZZERIA FENIX JONASZ RZEPA - 2016-06-08 - Wejherowo (pomorskie)
jw.
Szko艂a Podstawowa nr 358 - 2019-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w kuchni gruzi艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Organizacja pracy w kuchni
Stanica Wodna PTTK - Kruty艅 - 2017-03-02 - Piecki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie produkt贸w do wykonania da艅. Gotowanie posi艂k贸w, pieczenie ciast, przygotowanie deser贸w.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-06 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 kuchni regionalnej i europejskiej wsp贸艂pracuj膮c bezpo艣rednio z szefem kuchni, niezale偶na organizacja proces贸w roboczych w kuchni. Zapewnienie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-11-14 - Niemcy (Niemcy)
- tworzenie analiz HR + raportowanie- generowanie dokument贸w zmiany danych i koordynacja sygnatariuszy- zarz膮dzanie procesem zwolnie艅- przeprowadzanie kontroli przed zatrudnieniem - wydawanie dokumentacji przedwst臋pnej wprowadzanie zmian do um贸w- praca b臋dzie wykonywana w j臋zykach: hiszpa艅skim, francuskim oraz portugalskim a komunikacja ze wsp贸艂pracownikami i prze艂o偶onymi b臋dzie odbywa膰 si臋 w j臋zyku angielskim
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 wed艂ug standard贸w firmy, dba艂o艣膰 o jej pozytywny wizerunek
OBIADY DOMOWE Dariusz Luzi艅ski - 2016-03-11 - K艂obuck (艣l膮skie)