KUCHARZ Sosnowiec oferta pracy Monolit Żelbety Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 300
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z MENU LOKALU.
Data publikacji: 2020-09-03
Lokalizacja: Sosnowiec (śląskie)
Pracodawca: Monolit Żelbety Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOPALNIANA 2A, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z MENU LOKALU.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 300
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sosnowiec
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2475
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 300
warunkiPracyIPlacy_odplatny: 1
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2020
Data zakończenia pracy: 12.02.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ZAANGAŻOWANIE I CHĘĆ DO PRACY
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
Nazwa pracodawcy: Monolit Żelbety Sp. z o.o. Spółka Komandytowa
danePracodawcy_nip: 6443555220
danePracodawcy_regon: 386573410
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: MPiPS - PGP
Adres pracodawcy:
Ostrogórska 9, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Nie dotyczy. Oferta stażu lub praktyki.
Typ podmiotu pracodawcy: PGP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
danePracodawcy_kodPowiatu: 2475
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0943428
Ulica pracodawcy: Ostrogórska
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Pracodawca
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_celeEdukacyjne: MOŻLIWOŚĆ PRZYUCZENIA DO ZAWODU.
pozostaleDane_potwierdzenieWiedzy: LIST REFERENCYJNY.
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|434
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.09.2020
Data dodania oferty pracy: 03.09.2020
Oferta pracy ważna do: 30.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.09.2020
Typ oferowanej pracy: Staż
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?48b904981ebd8193f626bcc9a458f809
Podobne oferty pracy
gotowanie, smażenie , garmażerka - kuchnia polskaGodziny pracy 11:00-23:00, praca co drugi dzieńKontakt z pracodawcą: 71 372-48-96
Admi Spółka z o.o. Gastronomia - 2016-09-29 - Wrocław (dolnośląskie)
przedstawiciel handlowy
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Przeźmierowo (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków dla 40 osób w oparciu o ustalone receptury.Praca w godzinach 06.30-14.30 lub 10.00-18.00.
Dom Pomocy Społecznej w Karolinowie - 2019-08-27 - Karolinowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i pizzy, tworzenie menu.
Bella Italia Beata Wilisowska - 2020-02-24 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i dań , zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Kontakt z pracodawcą: 71 362 83 03
"ORBIS"SA ODDZIAŁ NOVOTEL WE WROCŁAWIU - 2018-03-05 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci (śniadanie, obiad, kolacja); zmywanie naczyń, utrzymywanie czystości kuchni, właściwe przechowywanie żywności;
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIEPEŁNOSPRAWNYCH - 2018-06-27 - Lublin (lubelskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Wierznica (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta i kasy fiskalnej, przygotowanie potraw ( kucharz małej gastronomii/fastfood ), utrzymanie porządku w lokalu i na swoim stanowisku pracy
pizzeria la nostra daria zender - 2019-08-19 - Cieszyn (śląskie)
kuchnia bengalska, arabska, turecka
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Zwoleń (mazowieckie)
Praca w kuchni, sporządzanie potraw. Obsługa maszyn gastronomicznych. Pracodawca gwarantuje przeszkolenie w w/w zakresie. Wykształcenie podstawowe.Wynagrodzenie brutto 2.100+premia uznaniowa.
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2018-08-24 - Jarosław (podkarpackie)
Brak danych
F.H.U. TRAPER s.c. - 2017-01-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
WYMAGANE OSOBY BEZROBOTNE ZAREJESTROWANE W PUP RZESZOWIE Z OKREŚLONYM II PROFILEM POMOCY ( PROGRAM 30-) cv z zaznaczeniem staż prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Rzeszów (podkarpackie)
Sporządzanie potraw zgodnie z przepisami, układanie menu, nadzór nad jakością zamawianych produktow, utrzymywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanepid, praca w pomieszczeniach o wysokiej temperaturze
WORK EKSPERT SP. Z O.O. / NR 13977 - 2017-05-23 - Gdańsk (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości pomieszczeń kuchni, stołówki, magazynów
Powiatowy Zespół Placówek Oświatowych w Bieczu - 2018-07-05 - Biecz (małopolskie)
Wycinanie z płyt płyt laminowanych zgodnie z przygotowanym rozkrojem. Montaż mebli w zakładzie produkcyjnycm. Miejsce wykonywania pracy: GARBÓW
PP MERIWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-23 - Garbów (lubelskie)
Kucharz - gotowanie posiłków + espedient - wydawanie i obsługa kasy fiskalnej
F.H.U."NATALI" LUCYNA WASZAK UL.GLIWICKA 3 43-190 MIKOŁÓW - 2017-03-16 - Mikołów (śląskie)
Przygotowywaniev mięs do0 marynaty, gotowanie zup, gulaszy, pierogów- praca w restaracji. Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Motel "Tramp" P.H.U. S.C. D.SZ.W. Łapka - 2016-03-14 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie śniadań i podwieczorków dla dzieci, sprzątanie sali po posiłkach
Niepubliczne Przedszkole Językowo-Artystyczne BAJKOWA KRAINA Zawiercie - 2016-11-10 - Zawiercie (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Rzeszów (podkarpackie)
wystawianie zleceń transportowych oraz faktur dla klientów polskich i zagranicznych, koordynowanie transportu lądowego dla samochodów do 3,5t,
TRANSWORLD - 2016-06-22 - Kraków (małopolskie)
praca: Baszta ŻODYŃ TEL.B.CICHY 602 539 640KAUKASKA WOLSZTYN A.CHOROSZY 602 764 177
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn - 2016-05-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
zapoznanie się z przepisami i regulaminami, przechowywanie surowców, półproduktów i wyrobów spożywczych, utrzymywanie w czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu używanego w kuchni, utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza, przygotowywanie półproduktów, obróbka artykułów spożywczych, pomoc przy przygotowywaniu posiłków, przestrzeganie zasad bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Turek (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw dla gości hotelu
HOTEL ARŁAMÓW S.A. - 2018-12-27 - Arłamów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie ciast, sporządzanie deserów, przygotowanie słodkiego bufetu.
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz. 15-22; wynagrodzenie 2500-3000zł brutto zależnie od doświadczenia
Rejs Art&Wellness - 2016-06-10 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie posiłków,wynagrodzenie 15,00 zł./h. Praca w systemie 12-to godzinnym -godz.5-17 lub 7-19.
Uzdrowisko Połczyn Grupa PGU S.A. - 2016-07-26 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
produkcja posiłków cateringowych zgodnie z obowiązującymi recepturami, normami i zaleceniami dietetyka, przechowywanie żywności, wyliczanie składników i kalorii, dostawa potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków; pomoc w kuchni
"BAR SWOJSKIE JADŁO" PAULINA SZCZEŚNIAK - 2016-08-26 - Podrzewie (wielkopolskie)