KUCHARZ Sopot oferta pracy Sopocki Zdrój Konrad Świątkowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw,- utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,- współpraca z innymi kucharzami.
Data publikacji: 2019-05-15
Lokalizacja: Sopot (pomorskie)
Pracodawca: Sopocki Zdrój Konrad Świątkowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bitwy pod Płowcami 61, 81-731 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw,- utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,- współpraca z innymi kucharzami.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sopot
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sopot
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sopot
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomość branży spożywczej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 1] : Umiejętność przygotowywania potraw
Nazwa pracodawcy: Sopocki Zdrój Konrad Świątkowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Bitwy pod Płowcami 61, 81-731 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Sopot
Gmina pracodawcy: Sopot
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sopot
Ulica pracodawcy: Bitwy pod Płowcami
Numer budynku pracodawcy: 61
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2019
Oferta pracy ważna do: 14.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f3f18477b4f95130bb206d93b25755b1
Podobne oferty pracy
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie zawodowe wymagane. Praca w godz. 9-18, Restauracja Carmelowa, ul. Mikołowska 4.
Home Capital Anna Biegiesz - 2017-09-04 - Mysłowice (śląskie)
OCENA SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGRTYCZNYCH ORAZ ODŻYWCZYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ- PIZZA, CIASTO, MAKARONY ITD.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ-PIZZA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI WŁOSKIEJ MIN. 2 LATA, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WŁOSKIEGO I NIEMIECKIEGO W MOWIE MILE WIDZIANASTAWKA ZA GODZINĘ 16,50 ZŁPRACA W GODZINACH: 10:30-18:30
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
Kawiarnia "TATRZAŃSKA" Jan Kudelski, Wojciech Kudelski, Małgorzata Kudelska - 2017-02-16 - Tarnów (małopolskie)
Przyjmowanie dostaw surowców, przygotowywanie surowców - rozdrabnianie, gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie na stanowisku pracy.
Centrum Usług Turystycznych Podróże Marzeń Barbara Jaśnikowska - właściciel - 2016-06-27 - Międzygórze (dolnośląskie)
wydawanie i przygotowywanie posiłków , obsługa kasy fiskalnej
"BEMAR" BEATA CHABIBUDIN WAŁCZ - 2016-02-23 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe, wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Chęci do pracy. Wysokość wynagrodzenia ulegnie podwyższeniu po odbytym okresie próbnym. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu telefonicznym.
BAR WEGETARIAŃSKI MASALA ILONA DUDEK - 2017-05-29 - Rybnik (śląskie)
Zapoznanie z Regulaminami obowiązującymi w DPS, szkolenie wstępne i stanowiskowe w zakresie BHP, zapoznanie z zakresem obowiązków na stanowisku Kucharza, wykonywanie prac pomocniczych i porządkowych, Przygotowywanie potraw według ustalonego jadłospisu zgodnie z obowiązującymi zasadami kulinarnymi i zachowaniem wymogów Sanepid-u, przygotowanie półproduktów z mięs, drobiu i ryb, obróbka cieplna półproduktów, pomoc przy sporządzaniu zup, sosów gorących, sporządzanie dań półmięsnych, jarskich, porcjowanie potraw zgodnie z gramaturą podaną w jadłospisie, wydawanie obiadów i wyrobów garmażeryjnych, obsługa maszyn i urządzeń będących na wyposażeniu kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków;
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Zambrów (podlaskie)
przygotowanie potraw kuchni regionalnej oraz śródziemnomorskiej
SOPREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-11 - Sopot (pomorskie)
-przygotownie posiłków dla klientów pensjonatu
Dom Wypoczynkowy "ELŻBIETA" - 2018-10-02 - Poronin (małopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw (obiadów)
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2018-07-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
praca w restauracji , pizzerii
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HOTELOWE HOTEL POMORSKI ZDZISŁAW SABINIARZ - 2016-11-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.
Przedszkole STOKROTKA Smaź Aneta - 2018-06-26 - Racibórz (śląskie)
prace związane z przygotowaniem posiłków i pracami kuchennymi
kontakt przez OHP - 2016-04-19 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
oBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbiór mięsaróżnych zwierzątwykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnychi przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrbów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie się narzędziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu [otraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywane potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczyń oraz sprzętu kuchennego), a takze porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepisó bhp i ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Sierakowice (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejetność wykonywania potraw kuchni arabskiej, uprawnienia: książeczka zdrowia, doświadczenie zawodowe: min. 3 lata. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie potraw kuchni arabskiej, układanie menu, zapotrzebowania.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
jw.
USPEH Sp. z o.o. - 2016-11-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych oraz grup
Hotel Restauracja La-Musica Adam Matusik - 2016-08-16 - Żabieniec (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Golczewo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, marynowanie, smażenie.Praca w Restauracji KFC w Płońsku.Praca w godzinach 06.00-16.00, 14.00-23.00, 16.00-01.00.
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2019-03-18 - Płońsk (mazowieckie)
Wykształcenie kierunkowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; komunikatywna znajomość jęz. obcego; książeczka sanepidowska, prawo jazdy oraz własny samochód; Zakres obowiązków: praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku, utrzymanie należytej czystości i porządku, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych potraw, przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2017-03-17 - Sośnicowice (śląskie)
Koszenie trawy, przycinanie krzewów.Miejsce wykonywania pracy: MOP Jędrzejów przy A2, MOP Moczydła przy A2.
Roboty Drogowe i Remontowo Budowlane DRÓG - POL - 2018-08-06 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
wykonywanie poleceń zgodnie ze stanowiskiem
SH Operation Sp. z o.o. - 2016-06-06 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Szprotawa (lubuskie)
Gotowanie dla 100 osób, jeden posiłek ( obiad dwudaniowy) ewentualnie sprzątanie
Zespół Szkół Specjalnych Nr 2 - 2016-05-10 - Łódź (łódzkie)
wg harmonogramu stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Polańczyk (podkarpackie)
Kucharz
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2019-03-01 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie
"SIWY" s.c. - 2018-02-05 - Zakopane (małopolskie)