KUCHARZ Sopot oferta pracy Sopocki Zdrój Konrad Świątkowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw,- utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,- współpraca z innymi kucharzami.
Data publikacji: 2019-06-18
Lokalizacja: Sopot (pomorskie)
Pracodawca: Sopocki Zdrój Konrad Świątkowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bitwy pod Płowcami 61, 81-731 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw,- utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,- współpraca z innymi kucharzami.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sopot
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sopot
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sopot
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomość branży spożywczej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 1] : Umiejętność przygotowywania potraw
Nazwa pracodawcy: Sopocki Zdrój Konrad Świątkowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Bitwy pod Płowcami 61, 81-731 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Sopot
Gmina pracodawcy: Sopot
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sopot
Ulica pracodawcy: Bitwy pod Płowcami
Numer budynku pracodawcy: 61
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.06.2019
Data dodania oferty pracy: 18.06.2019
Oferta pracy ważna do: 18.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?70b2fdd9feff452391d6e97539d8df41
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, pakistańskiej, chińskiej, potraw typu kebab, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Tuszyn (łódzkie)
Codzienne, zgodne z zasadami oraz ustalonym jadłospisem przygotowywanie produktów żywnościowych (mycie, czyszczenie, obieranie, rozdrabnianie, wyrabianie półproduktów itp.) oraz przyrządzanie wraz z obróbką termiczną (gotowanie, smażenie, pieczenie) i wydawanie posiłków dla dzieci w przedszkolu, w formie: śniadania, II śniadania, obiadu, podwieczorku, nadzór nad jakością żywności, którą wykorzystuje się do przygotowywania posiłków; kontrola stanów magazynowych; nadzór nad estetyką podawania dań; zdolność zarządzania pracą zespołu na zasadzie współpracy - rozdzielanie pracy między współpracowników kuchennych; nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni; sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków; tworzenie nowych dań i sposobów ich podawania; przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia; nadzór nad przygotowaniem dań na czas i ich wydawaniem; dbanie o pozytywny wizerunek placówki przedszkola.
PRZEDSZKOLE NR 217 W WARSZAWIE - 2019-05-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Radomsko (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Chechło (małopolskie)
Układanie menu przygotowywanieposiłków zgodnie z recepturami, tworzenie nowych przepisów, dbanie o czystość w miejscu pracy, koordynacja pracy w zespole.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe BIMEX Jerzy Bitel - 2017-06-21 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w systemie równoważnym w godz. 6-18 w Grzybowie, również w weekendy.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2018-02-13 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
-
Hotel Niedźwiadek spółka z.o.o - 2016-02-08 - Wdzydze (pomorskie)
Prowadzenie kuchni, współpraca z kucharką, przygotowywanie posiłków. Wysokość wynagrodzenia 2000 zł netto miesięcznie.
GOLDENTAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-16 - Przyjaźń (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wykształcenie zawodowe,zawód kucharz,dobra organizacja pracy,mile widziane doświadczenie
Spółdzielnia Mleczarska LAZUR - 2016-01-19 - Nowe Skalmierzyce (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej
"Glare Global Sourcing Faruque" Spółka Jawna - 2018-07-19 - Sosnowiec (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW PORCJOWANIE POSIŁKÓWWYMAGANA KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
BYSTRZAKI SP.Z.O.O. - 2019-05-16 - Rzeszów (podkarpackie)
oferta pracy wyłącznie dla osoby, która odbywała staż u pracodawcy wg umowy UmSTAZ/18/0083
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Rybiny (kujawsko-pomorskie)
Prace przy produkcji wyrobów garmażeryjnych: pierogi, kopytka, gołąbki.
kontakt przez PUP - 2019-06-05 - Ulanów (podkarpackie)
Przygotowanie i wypiek pizzy. Praca w restauracji w systemie 1 dzień pracy 1 dzień wolny.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2018-04-23 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków
POLCAMP Arkadiusz Polak - 2016-06-07 - Nadwiślanka (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej;
CAN KERPIÇ KERPIÇ INVESTMENT - 2018-01-11 - Opole (opolskie)
w programie stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Milicz (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, dbanie o porządek, uzupełnianie braków w lodówkachzatrudnienie w ramach umowy o pracę lub zlecenie
PRIME Paweł Niemirski - 2016-04-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Warszawa (mazowieckie)
brak
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Grajewo (podlaskie)
Doświadczenie mile widziane.
CASAGRANDE Aleksander Frydryszek - 2018-11-20 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel "ATENA" Aneta Maria Młyńska w Ciechanowie - 2018-08-07 - Ciechanów (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Tczew (pomorskie)
produkcja wyrobu pizzy, sałatek, sosów, deserów
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Kwidzyn (pomorskie)
Obsługa kasy fiskalnej, przyjmowanie pieniędzy, sprawdzanie kompletności towaru. Praca na 3/4 etatu, zmiany między godzinami 10-22.
Randstad Polska Sp. z o.o. Agencja Pracy Tymczasowej, nr licencji 47. - 2016-08-23 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z menu
Bar Szybkiej Obsługi Agnieszka Sówka w Kolnie - 2016-08-30 - Kolno (podlaskie)
WG ZAL
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw z zakresu kuchni koreańskiej i japońskiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i półprodukty. Praca w godz.: 8-16. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Kiełpino (pomorskie)