KUCHARZ-KUCHARKA Rzesz贸w oferta pracy BYSTRZAKI SP.Z.O.O.
Stanowisko: KUCHARZ-KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWANIE POTRAW PORCJOWANIE POSI艁K脫WWYMAGANA KSI膭呕ECZKA SANEPIDOWSKA
Data publikacji: 2019-05-16
Lokalizacja: Rzesz贸w (podkarpackie)
Pracodawca: BYSTRZAKI SP.Z.O.O.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:R EJTANA, 35-326 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWANIE POTRAW PORCJOWANIE POSI艁K脫WWYMAGANA KSI膭呕ECZKA SANEPIDOWSKA
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rzesz贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rzesz贸w
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rzesz贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.05.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy: BYSTRZAKI SP.Z.O.O.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
R EJTANA, 35-326 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzesz贸w
Gmina pracodawcy: Rzesz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rzesz贸w
Ulica pracodawcy: R EJTANA
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 15.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?083247f0c1696b86a23fdbbb0af222b2
Podobne oferty pracy
kucharzPraca co drugi dzie艅-lokal otwarty w godzinach od 10.00-18.00.
KWADRANS -BISTRO CAFE ANDRZEJ GOLIS - 2016-05-12 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw (pierogi, produkty m膮czne). Umowa o prac臋 na okres pr贸bny - 2 tygodnie. Miejsce wykonywania pracy : Pi艂a ul. Roosevelta 25A oraz Pl. Zwyci臋stwa 17.
"PILANKA" EDYTA PELC - 2015-12-28 - Pi艂a (wielkopolskie)
polerowanie p艂yt granitowych, marmurowych, konglomerat贸w, trawertyn贸w. Praca w godz. 6:00-14:00
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Nowe Miasteczko (lubuskie)
Pe艂ny zakres -obs艂uga kuchni w restauracji.OKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:Umowa na czas okre艣lony 8 m-cyMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:Gosty艅PRACA W DNIACH I GODZINACH:Pn-ndz. w godzinach od 10-22 (po 8 godzion w tym przedziale czasowym). Za przepracowane soboty i niedziele przys艂uguj膮 si臋 dni wolne w tygodniu.
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Gosty艅 (艣l膮skie)
jw.
Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-11-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w, przestrzeganie zasad HACCP, przestrzeganie zasad BHP.Wymagane wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne lub nabyte umiej臋tno艣ci kucharskie, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣ci pracy w zepole oraz organizacjne.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w K膮tach - 2016-12-08 - K膮ty (mazowieckie)
Przygotowanie i ekspedycja potraw, da艅 i napoj贸w.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-02-14 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Gorlice (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
Koordynowanie pracownik贸w tymczasowych. Prowadzenie dokumentacji.Spos贸b kontaktu z pracodawc膮: osobiste sk艂adanie CV w biurze Manpower ul. D膮browskiego 238 (od ul. Telefonicznej)
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w hotelu Dw贸r Senator.
Rolnicza Sp贸艂dzielnia Produkcyjna "CHE艁M" - 2016-03-14 - Zakrz贸w (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-07-07 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Prace fizyczne na terenie gminy Nadarzyn, mi臋dzy innymi piel臋gnacja teren贸w zielonych.Z Urz臋du Gminy pracownik b臋dzie dowo偶ony do miejsca wykonywania pracy.
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Nadarzyn (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
PIZZA PARK SP脫艁KA CYWILNA EDYTA STYPU艁KOWSKA, MAREK STYPU艁KOWSKI - 2018-04-19 - 艁apy (podlaskie)
przygotowywyanie produkt贸w, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czyto艣ci na stanowisku pracy
AmRest Sp. z o.o. - 2016-03-29 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innychpraca na umow臋 na czas okre艣lony, praca na dwie zmianyoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w indywidualnych, catering贸w, dbanie o czysto艣膰 kuchni, stosowanie wytycznych HACCAP.
Jerczak J贸zef EURO HANDEL - 2016-03-15 - Gorzyce (艣l膮skie)
Znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej, zarz膮dzanie pomocami kuchennymi, przygotowywanie zup, da艅 g艂贸wnych,przygotowanie catering贸w wyjazdowych,kalkulacje towarowe, zam贸wienie u dostawc贸w,r臋cznie lepionie pierog贸w lwowskich
GASTRONOMIA I SERWIS S.C I. NOWAK, W. NOWAK, J. ZWOLI艃SKI - 2017-02-09 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie pizzy i kebabu. Obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej oraz uk艂adanie jad艂ospisu wraz z gramatur膮.
ZESP脫艁 SZK脫艁 OG脫LNOKSZTA艁C膭CYCH I MISTRZOSTWA SPORTOWEGO - 2018-10-05 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy; praca w godzinach 06.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres pr贸bny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2018-08-28 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie pizzy i kebaba, mo偶e by膰 osoba do przyuczenia
Pizzeria Gringos - 2016-05-04 - Ustka (pomorskie)
ocena surowc贸w, produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wstepna surowc贸w, pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami; wyko艅czenie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw.
Condohotels Management Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
klejenie pierog贸w, wyrabianie ciasta, siekanie cebuli, obieranie ziemniak贸w; praca w godz. 10-18
Bar Piero偶ek Ilona Glinna - 2016-09-06 - Opole (opolskie)
zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, dbanie o czysto艣膰 i estetyk臋 w miejscu pracy wg. ustalonych procedur, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug, utrzymywanie dobrych relacji z zespo艂em
NWP Frank En枚zel - 2019-03-05 - Pieszyce (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie pizzy - formowanie i wypiek oraz innych da艅
Firma Handlowo Us艂ugowa "JULIMAR" Krystian Boruci艅ski, Jaros艂aw Gawron - sp贸艂ka cywilna - 2016-08-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Gliczar贸w Dolny (ma艂opolskie)
lepienie i gotowanie pierog贸w, przygotowanie cista do pierog贸w i farszu
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Opole Lubelskie (lubelskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wielbark (warmi艅sko-mazurskie)
Sprzeda偶 owoc贸w i warzyw na stoisku handlowym na placu targowym.
Firma Handlowo - Us艂ugowa FRESH Grzegorz Szopiak - 2016-04-12 - Rzesz贸w (podkarpackie)