KUCHARZ Śmiłowo oferta pracy Zakłady Mięsne Łuków S.A
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: -przygotowywanie potraw, -właściwe przechowywanie potraw , -dbałość o właściwą rotację potraw
Data publikacji: 2020-08-05
Lokalizacja: Śmiłowo (wielkopolskie)
Pracodawca: Zakłady Mięsne Łuków S.A
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przemysłowa 4, 64-810 Śmiłowo, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-przygotowywanie potraw, -właściwe przechowywanie potraw , -dbałość o właściwą rotację potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Śmiłowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3019
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kaczory
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
udział w szkoleniu :Auditor systemu zarządzania jakością
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: Zakłady Mięsne Łuków S.A
danePracodawcy_nip: 8250003251
danePracodawcy_regon: 000566517
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
89-300 Polanowo 27A, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: pilski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3019
Gmina pracodawcy: Wyrzysk
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Polanowo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0533541
Numer budynku pracodawcy: 27A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 2
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|251
Data dodania oferty pracy: 05.08.2020
Oferta pracy ważna do: 04.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4e4254049eaf3b4234341769516ee29b
Podobne oferty pracy
- przygotowanie Dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani, itp.- przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Starogard Gdański (pomorskie)
Wyrabianie ciasta oraz wałkowanie, lepienie i formowanie wyrobów mącznych (pierogów i kluisek itp.), gotowanie, schładzanie oraz odważanie produktów. Kompletowanie zamówień klienta. Dbanie o czystość na stanowisku pracy oraz na hali produkcyjnej.
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Chełm (lubelskie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-12-04 - Wejherowo (pomorskie)
1.Przygotowywanie posiłków2.Sprzątanie swojego miejsca pracy3.Wykonywanie poleceń pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Gryfino (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
HOTEL LIDIA sp. z o.o. sp. k. - 2016-07-05 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Praca w fabryce Mondelez International na Bielanach Wrocławskich, wyksz. min. zawodowe, praca na obszarze produkcji, umiejętność pracy w zespole i prowadzenia dokumentowania procesu, kontakt telefoniczny bezpośrednio do pracodawcy
Manpower Group Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Kucharz-przygotowywanie posiłków i potraw; pracodawca stwarza możliwość zakwaterowania lub zwrot kosztów podrózy
Zajazd "Bartnik" Władysław Kazimierz Kotyński - 2017-03-23 - Hajnówka (podlaskie)
Wybór surowców , przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie poisłków, w tym obiadów w domu opieki dla osób starszych
"MARION" Sylwia Ochenkowska - 2019-05-08 - Gzowo (mazowieckie)
KUCHARZ (WILLA WILUSZÓWKA)-PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ,BIAŁORUSKIEJ,GRUZIŃSKIEJ, LITEWSKIEJ,ROSYJSKIEJ
RENATA NAGAWIECKA ZARZĄD I ADMINISTRACJA NIERUCHOMOŚCI - 2018-02-07 - Dębica (podkarpackie)
-
Firma Gastronomiczno Usługowa Justyna Szturo - 2020-06-02 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem
Walczyk Sara BONANZA - 2016-01-08 - Wodzisław Śląski (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, znajomość kuchni ukraińskiej, rosyjskiej i gruzińskiej
Restauracja "KAMIONKI" Mariusz Niziałek - 2016-02-08 - Sosnowiec (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Ostrołęka (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
wypiekanie mięsa drobiowego i wieprzowego w piecu konwekcyjnym
KONWALD Sp. z o.o. - 2016-12-22 - Oława (dolnośląskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Wołomin (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Garwolin (mazowieckie)
Zgodny
VEKTOR99 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-02 - Michale (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z technologią gastronomiczną, wydawanie przygotowanych posiłków, dbałość o powierzony sprzęt, współpraca z magazynierem żywnościowym
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-08-09 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiempracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywieniewynagrodzenie od 2000 zł brutto+premia,miejsce pracy Bar "Gospoda Rybna" w Krynicy Morskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "VENDI" - 2017-05-09 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie potrwa kuchni azjatyckiej
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2015-11-27 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Złotów (wielkopolskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju dań, zgodnie z menu, w portowej restauracji, praca zespołowa.
Restaurant Sjöloftet - 2019-05-15 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami restauracji i wg rceptur, dbanie o czystośc na kuchni, składanie zamówień na produkty.
Krzysztof Kwiecień - 2019-03-18 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw da klientów Restauracji Lenartówka
MACIEJ WŁODARCZAK FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA WIATRAK - 2017-06-16 - Rudawa (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań fast-food tunezyjski: czapati, pieczywo nan, frikasy, tadżin, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Opole (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy. Praca dwuzmianowa w godz. 6.00-14.00-22.00 w BB.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA OSÓB STARSZYCH - 2020-04-29 - Bielsko-Biała (śląskie)