KUCHARZ Smerek oferta pracy "MERKURION" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2018-09-17
Lokalizacja: Smerek (podkarpackie)
Pracodawca: "MERKURION" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:38-608 Smerek 71, powiat: leski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Smerek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Cisna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.09.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
"MERKURION" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Adres pracodawcy:
38-608 Smerek 71, powiat: leski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leski
Gmina pracodawcy: Cisna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Smerek
Numer budynku pracodawcy: 71
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.09.2018
Data dodania oferty pracy: 17.09.2018
Oferta pracy ważna do: 15.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw w Bistro (kanapki, itp.)
LUCYNA KUBISZEWSKA FIRMA HANDLOWA "LUKA" - 2016-03-08 - Kraków (małopolskie)
Kucharz-pizzerman, pomoc w kuchni.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MIRENA" MIROSŁAW CZAPIEWSKI - 2016-10-21 - Chwaszczyno (pomorskie)
gotowanie w kuchni restauracyjnej
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, układanie jadłospisów dla dzieci, dbałość o czystość kuchni i magazynu, odpowiedzialność za HCCP
Przedszkole Niepubliczne Sióstr Urszulanek SJK - 2016-07-05 - Milanówek (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ - 2017-01-23 - Szamotuły (wielkopolskie)
1. przygotowanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej /nakrywanie stołów, przygotowywanie sztućców, szkła i naczyń/- z uwzględnieniem pory dnia i rodzaju imprezy, ważne jest czy nakrywając stół, znane jest wcześniej menu-wówczas nakrywa się go zgodnie z ustalonym zamówieniem przed przybyciem gości, gdy zaś menu nie jest znane dostosowuje się do wybranych przez gości potraw i napojów, doskonała znajomość i bieżąca aktualizacja menu,2. przyjmowanie zamówień od klientów oraz wydawanie zleceń dla kuchni,3. pobieranie potraw i napojów z kuchni,4. serwowanie zamówionych potraw gościom, 5. zmiana nakryć, naczyń, obrusów i serwet
RIVER PARK MARTA BASTA-ŁYSOŃ, LESZEK ŁYSOŃ SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-13 - Zator (małopolskie)
Wymagane doświadczenie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Restauracja Pizzeria PRIMA Sylwia Rzeszutek - 2016-10-19 - Racibórz (śląskie)
Łączenie przychodzących rozmów telefonicznych do odpowiednich komórek w Centrali Spółki lub jednostek w terenie, odbiór, ekspedycja, rejestracja, rozdzielnictwo korespondencji i dokumentów finansowych, faktur oraz materiałów reklamowych w Centrali Spółki, kopiowanie i archiwizacja dokumentów, przestrzeganie obiegu dokumentów zgodnie z przyjętymi procedurami i zasadami, odbiór, rejestracja i rozdział czasopism, wydawnictw urzędowych oraz fachowych dla poszczególnych działów w Centrali Spółki
VECTRA S.A - 2016-01-20 - Gdynia (pomorskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-04-12 - Pszczółki (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2500 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)
AURA Sp. z o.o. - 2018-08-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego oraz zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy, składanie zamówień
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-02-13 - Zygry (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, możliwość pracy bez sobót i niedziel; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-15 w celu ustalenia terminu spotkania
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2017-02-28 - Bolesławice (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Zygry (łódzkie)
przygotowywanie potraw
SŁAWOMIR SYKUS USŁUGI GASTRONOMICZNE BAR PRZY STACJI PALIW - 2017-03-17 - Korytnica (łódzkie)
znajomość kuchni bengalskiej
DHAKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ORGANIZACJI - 2017-09-13 - Radomsko (łódzkie)
Wykształcenie: kierunkowe; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; zakres obowiązków: kuchnia polska, śląska; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
BE HAPPY Michał Maszak - 2017-05-10 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie dań a'la carte zgodnie z recepturami i ustalonymi standardami kuchni. Kreatywna współpraca w planowaniu menu. Przestrzeganie standardów i regulacji dotyczących wysokiej jakości serwowanych posiłków oraz zapewnienia higieny. Wspieranie procesów zakupu odpowiednich produktów spożywczych - współpraca sektora kuchennego i działu zamawiań oraz kontrola stanu magazynowego.
Brauereigasthof Rothaus GmbH - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
imprezy okolicznościowe, ruch dzienny
RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK - 2018-01-09 - Orzech (śląskie)
kucharz
SHERATON Poznań Hotel "CENTRUM OBSŁUGI BIZNESU" Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków.Praca w Restauracji "Cafe Kwadrans", 12h co drugi dzień lub 8h na dwie zmiany w godzinach 9-21.
"SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-06 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
PPHU "Bar Zachęta" Janina Widera - 2017-09-05 - Sulmierzyce (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
Pizzeria Corleone S.C. Kamila Przełuska, Remigiusz Miszta - 2017-06-16 - Słupsk (pomorskie)
sprzątanie pokoi hotelowych
Centrum s.c. w Środzie Śląskiej - 2017-08-16 - Środa Śląska (dolnośląskie)
Nauka oraz pomoc w :-pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;- Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;- Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;- Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);- Gastronomiczne rozbieranie mięsa;- Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowuymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;- Odkładanie próbek wydawanej żywności zbiorowej;- Wypełnianie dokumentacji haccp;- Przygotowywanie potraw, napojów i deserów;- Utrzymywanie na nieżąco czystości na stanowisku pracy a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;- Przestrzeganie przepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;- Stosowanie zasad polityki firmy oraz działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Banino (pomorskie)
wykonywanie wyrobów kulinarnych,obsługa klienta i kasy fisklanej
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Zambrów (podlaskie)
naprawy blacharsko- lakiernicze samochodów
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Tupadły (pomorskie)
przygotowywanie posiłków; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2018-04-25 - Ustka (pomorskie)
jw.
Enterprise s.c. - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-09-03 - Ustka (pomorskie)
przerób mięsa, wydawanie potraw dla klientów restauracji
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Zduńska Wola (łódzkie)