KUCHARZ- SMAŻALNIA RYB Górki oferta pracy Gospodarstwo rybne Górki
Stanowisko: KUCHARZ- SMAŻALNIA RYB
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: obróbka ryb, filetowanie, smażenie
Data publikacji: 2020-10-09
Lokalizacja: Górki (świętokrzyskie)
Pracodawca: Gospodarstwo rybne Górki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:28-160 Górki 45, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: obróbka ryb, filetowanie, smażenie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- SMAŻALNIA RYB
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Górki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 26
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: buski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2601
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wiślica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.10.2020
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie gastronomiczne lub umiejętności kulinarne
Nazwa pracodawcy: Gospodarstwo rybne Górki
danePracodawcy_nip: 655-17-08-749
danePracodawcy_regon: 291159172
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Młodzieżowe Centrum Kariery Busko-Zdrój
Adres pracodawcy:
28-160 Górki 45, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 26
Powiat pracodawcy: buski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2601
Gmina pracodawcy: Wiślica
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Górki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0277049
Numer budynku pracodawcy: 45
Oferta zgłoszona przez: Młodzieżowe Centrum Kariery Busko-Zdrój
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.10.2020
Oferta pracy ważna do: 30.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2ade76c1c723a281505fc40e0f1d6162
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, magazyn ( prowadzenie, zapotrzebowanie ), sprzątanie stanowiska pracy ( kuchnia i jadalnia ).
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE IM.ŚW. JÓZEFA - 2018-12-18 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Łódź (łódzkie)
Zawieranie umów handlowych z kontrahentami zagranicznymi. Poszukiwanie klientów zagranicznych.
Rosso Group Sp.z o.o - 2018-01-04 - Gdynia (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni przygotowanie i wydawanie posziłków
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Sulbiny (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej;obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
MONIKA JUREWICZ NIVA - 2018-07-26 - Puławy (lubelskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Szczekarków-Kolonia (lubelskie)
PRODUKCJA DAŃ, WYDAWANIE POSIŁKÓW-KUCHNIA POLSKA;WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 572663196
KOSMOS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Radom (mazowieckie)
pełnienie dyżurów w budynkach Akademii Muzycznej, wydawanie kluczy, obsługa sali koncertowej, prowadzenie rejestrów noclegów, obsługa centrali telefonicznej oraz kasy fiskalnej
AKADEMIA MUZYCZNA IM. FELIKSA NOWOWIEJSKIEGO W BYDGOSZCZY - 2019-10-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Obsługa maszyn do produkcji kopert bąbelkowych,
kontakt przez PUP - 2020-10-13 - Gnojnik (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2018-06-11 - Wieleń (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w barze mlecznym
BAR MLECZNY JAK U MAMY - 2019-12-05 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej, tj. adana, kebab, kofte, dolma, sarma. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2020-07-29 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
kuchnia tradycyjna: kiszka ziemnaczana, babka ziemniaczana, kartacze
BETA K. DOMANOWSKI, A STULGIS SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-20 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę zlecenie w godz. 7-19 w Dźwirzynie, praca również w weekendy.
PPUH ANIA Sp. z o.o. (OW ANIA w Dźwirzynie) - 2018-06-20 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Gotowanie i przyrządzanie posiłków; przygotowywanie receptur dań oraz menu; przygotowywanie indywidaulnych zamówień na imprezy okolicznościowe oraz ich wstępna kalkulacja; dbanie o jakość i gramaturę potraw; dbanie o ład i porządek na stanowisku pracy
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA WIEŻA POD BOCIANEM BIURO USŁUG TURYSTYCZNYCH SUNNY-TRAVEL KOWALSKI HENRYK - 2020-09-29 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej
HOSTEL EVOTEL Ewa Zofia Żukowska - 2017-04-03 - Zielonka (mazowieckie)
Praca na kuchni, przygotowanie posiłków
Bar Zajazd Pomorski Wiesława Wiśniewska - 2018-02-28 - Małe Czyste (kujawsko-pomorskie)
Właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadlospisu. Dochowanie wymogów receptury, wagowych, kaloryczności przygotowywanych posiłków.
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2019-11-06 - Dąbie (pomorskie)
przygotowywanie i wypiek pizzy
BAR "EGIPCJANKA II" MARCIN ZBROJA - 2017-02-10 - Radomsko (łódzkie)
nauka i pomoc w zakresie przygotowywania potraw
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowanie dań,dbanie o prawidłowe magazynowanie produktów,zapewnienie właściwego zastosowania sprzętu kuchennego,zapewnienie wysokiej jakości produktów
Gospoda pod Kogutem Gąsiorek Milena - 2017-03-07 - Zawonia (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej. Praca w godz.: 5-13 lub 6-14. Umowa zlecenie z możliwością przejścia na umowę o pracę. Oferta pracy dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 348 20 33 do godz. 15.00.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele (w-g grafiku).
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2019-04-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)