KUCHARZ Słupsk oferta pracy Jarosław Domaradzki -Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Ratusz Bistro, Green B

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 2 600 PLN

Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem, doświadczenie w branży gastronomicznej, przygotowywanie potraw typu fast food mile widziane.PRACA W GREEN-BISTRO UL. PORTOWA 13 B W SŁUPSKU (INKUBATOR PRZEDSIĘBIORCZOŚCI). Praca na okres próbny: 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 8-16.

Data publikacji: 2020-05-15

Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)

Pracodawca: Jarosław Domaradzki -Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Ratusz Bistro, Green B

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Portowa 13B, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Zgodnie ze stanowiskiem, doświadczenie w branży gastronomicznej, przygotowywanie potraw typu fast food mile widziane.PRACA W GREEN-BISTRO UL. PORTOWA 13 B W SŁUPSKU (INKUBATOR PRZEDSIĘBIORCZOŚCI). Praca na okres próbny: 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 8-16.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie

warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk

warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2263

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: pozostali kucharze

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2020

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak

wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność przygotowywania potraw

wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array

wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Inne] : preferowany kontakt przez email: rekrutacja (at) annadecroy.pl

Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2

Nazwa pracodawcy:
Jarosław Domaradzki -Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Ratusz Bistro, Green Bistro, Blue Bistro, Truck Bistro, Prorecykling, Euroenterprises

danePracodawcy_nip: 8391004904

danePracodawcy_regon: 005316742

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Adres pracodawcy:
Boh. Westerplatte 4, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: pomorskie

danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22

Powiat pracodawcy: m. Słupsk

danePracodawcy_kodPowiatu: 2263

Gmina pracodawcy: Słupsk

Kraj pracodawcy: Polska

danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134

Miejscowość pracodawcy: Słupsk

danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977278

Ulica pracodawcy: Boh. Westerplatte

Numer budynku pracodawcy: 4

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090

Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze

pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212

Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.05.2020

Data dodania oferty pracy: 15.05.2020

Oferta pracy ważna do: 12.06.2020

Data udostępnienia oferty pracy: 15.05.2020

Data przyjęcia oferty pracy: 14.05.2020

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

kodJezyka: pl

link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6e6c33cf74281d118271c5abe05aa7fe

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 1 850 PLN

zgodnie z charakterystyką pracy
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HANIA" - 2016-12-02 - Pleszew (wielkopolskie)

KUCHARZ - 3 300 - 4 000 PLN

Przygotowywanie potraw według standardów firmy, nadzór nad jakością przygotowywanych dań, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP
PURO HOTEL sp. z o.o. - 2017-04-20 - Gdańsk (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Kucharzpraca dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Kolbuszowa posiadających II profil pomocy, wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie o kierunku gastronomicznym, praca przy sporządzaniu posiłków na dwie zmiany Izm. od godz 6 do 14 i IIzm. od godz. 7 do 15
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Kolbuszowa (podkarpackie)

KUCHARZ KUCHNI BIAŁORUSKIEJ - od 17 PLN

Przygotowywanie potraw kuchni białoruskiej, wydawanie posiłków, sprzątanie.
kontakt przez PUP - 2020-01-10 - Supraśl (podlaskie)

KUCHARZ - 1 033,7 PLN

W programie stażu.
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Wierzchowice (dolnośląskie)

POMOC ADMINISTRACYJNO BIUROWA - 1 057,6 PLN

- obsługa urządzeń biurowych- udzielanie informacji telefonicznych- obsługa korespondencji poczta tradycyjna i elektroniczną- porządkowanie i przechowywanie akt
kontakt przez PUP - 2020-08-12 - Góra (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

- Przygotowywanie posiłków ,- Praca 2-zmianowa w godz: 7:00-15:00; 12:00-18:00, dodatkowo soboty, niedziele i świeta wg grafiku,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą ,- Kontakt telefoniczny 509-199-533
JADŁOSTACJA ARKADIUSZ KOTLICKI - 2017-03-14 - Tczew (pomorskie)

KUCHARZ - do 2 000 PLN

Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie zawodowe wymagane. Praca w godz. 9-18, Restauracja Carmelowa, ul. Mikołowska 4.
Home Capital Anna Biegiesz - 2017-09-04 - Mysłowice (śląskie)

KUCHARZ - 1 850 - 2 000 PLN

Obsługa kuchnin i przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowanie posiłków.Praca w godz. 7-20 na umowe o pracę, również w weekendy w Ustroniu Morskim.Praca w godz. 7-20 na umowe o pracę w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy w Ustroniu Morskim.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe BRAVO Z. Sobański, M. Raczkowska-Sobańska s. c. (Skansen i Dom Weselny Ustronie Morskie) - 2016-06-24 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)

KUCHARZ SUSHI MASTER - od 950 PLN

- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Katowice (śląskie)

KUCHARZ/KUCHARKA - od 2 600 PLN

Przygotowywanie posiłków. Pracodawca zapewnia szkolenie.Obsługa klienta. Miejsce Pracy: Otmuchów oraz Paczków.
PIZZERIA"TRATTORIA" RENATA JANAS - 2020-01-16 - Otmuchów (opolskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu. Wymagania: wykształcenie srednie - kucharz, staż pracy 1 rok, aktualna książeczka sanepidowska.
GO PIWKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-07 - Wejherowo (pomorskie)

SALOWA - 997,4 PLN

w/g zakresu
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Sejny (podlaskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

Obsługa pieca konwekcyjnego, pieczenie mięs i innych wyrobów. Dwie zmiany w godz. 06.00-14.00, 14.00-22.00. Praca również w dni wolne. Miejsce wykonywania pracy, Piła, ul. Wyspiańskiego 35
"FLOTINA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-18 - Piła (wielkopolskie)

PIEKARZ - od 3 493,08 PLN

Przygotowywanie do wypieku pieczywa. Praca na umowę o pracę w godz. 16-24 w Ustoniu Morskim.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "BRAVO" Z. SOBAŃSKI, M. RACZKOWSKA-SOBAŃSKA - 2018-08-30 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

PRZYGOTOWYWANIE POTRAW REGIONALNYCH Z UKRAINY. OBSŁUGA KLIENTÓW BIZNESOWYCH Z UKRAINY I ROSJI.
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Bielsko-Biała (śląskie)

KUCHARZ (NR 1956) - od 2 100 PLN

przygotowywanie potraw kuchni polskiej, ukraińskiej i rosyjskiej
KLUB TENISOWY " CENTRUM "Aleksander Majchrowicz - 2018-03-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)

POMOC KUCHENNA - od 17 PLN

Przygotowanie produktów do robienia posiłków.
Soprest Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2020-06-24 - Sopot (pomorskie)

KUCHARZ, MŁODSZY KUCHARZ ,PIZZERMAN - od 13,7 PLN

Przygotowywanie posiłków z dbałością o standardy w lokalu, dbanie o porządek w miejscu pracy
DZ A. COLOMBO P. CHOWANIAK SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-31 - Białystok (podlaskie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

Praca w barze polegająca na przygotowywaniu posiłków. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 10 lat. Umiejętność przyrządzania owoców morza.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Radzymin (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

gotowanie w kuchni szkolnej (obiady)
Zespół Szkół Publicznych Nr 4 im.kpt.ż.w.Mamerta Stankiewicz - 2019-07-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)

KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ - od 1 600 PLN

Przygotowywanie potraw, sosów i dodatków kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

KUCHARZ
GRAND ANDRZEJ GRYGIEL - 2016-11-28 - Chotowa (podkarpackie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

- pobieranie surowców z magazynu- kontrola terminu przydatności do spożycia surowców- zabezpieczenie surowców przed zepsuciem- sporządzanie potraw- porcjowanie posiłków- wydawanie posiłków- postrzeganie zasad systemu HACCP- pobieranie i przechowywanie próbek do kontroli- wyknywanie czynności porządkowych
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Kluczbork (opolskie)