KUCHARZ Słupsk oferta pracy Jarosław Domaradzki -Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Ratusz Bistro, Green B
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem, doświadczenie w branży gastronomicznej, przygotowywanie potraw typu fast food mile widziane.PRACA W GREEN-BISTRO UL. PORTOWA 13 B W SŁUPSKU (INKUBATOR PRZEDSIĘBIORCZOŚCI). Praca na okres próbny: 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 8-16.
Data publikacji: 2020-05-15
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Jarosław Domaradzki -Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Ratusz Bistro, Green B
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Portowa 13B, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zgodnie ze stanowiskiem, doświadczenie w branży gastronomicznej, przygotowywanie potraw typu fast food mile widziane.PRACA W GREEN-BISTRO UL. PORTOWA 13 B W SŁUPSKU (INKUBATOR PRZEDSIĘBIORCZOŚCI). Praca na okres próbny: 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 8-16.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2263
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność przygotowywania potraw
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Inne] : preferowany kontakt przez email: rekrutacja (at) annadecroy.pl
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Jarosław Domaradzki -Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Ratusz Bistro, Green Bistro, Blue Bistro, Truck Bistro, Prorecykling, Euroenterprises
danePracodawcy_nip: 8391004904
danePracodawcy_regon: 005316742
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Boh. Westerplatte 4, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
danePracodawcy_kodPowiatu: 2263
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977278
Ulica pracodawcy: Boh. Westerplatte
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.05.2020
Data dodania oferty pracy: 15.05.2020
Oferta pracy ważna do: 12.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 15.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6e6c33cf74281d118271c5abe05aa7fe
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyką pracy
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HANIA" - 2016-12-02 - Pleszew (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw według standardów firmy, nadzór nad jakością przygotowywanych dań, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP
PURO HOTEL sp. z o.o. - 2017-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharzpraca dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Kolbuszowa posiadających II profil pomocy, wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie o kierunku gastronomicznym, praca przy sporządzaniu posiłków na dwie zmiany Izm. od godz 6 do 14 i IIzm. od godz. 7 do 15
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni białoruskiej, wydawanie posiłków, sprzątanie.
kontakt przez PUP - 2020-01-10 - Supraśl (podlaskie)
W programie stażu.
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Wierzchowice (dolnośląskie)
- obsługa urządzeń biurowych- udzielanie informacji telefonicznych- obsługa korespondencji poczta tradycyjna i elektroniczną- porządkowanie i przechowywanie akt
kontakt przez PUP - 2020-08-12 - Góra (dolnośląskie)
Kucharz
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-11-20 - Mielec (podkarpackie)
- Przygotowywanie posiłków ,- Praca 2-zmianowa w godz: 7:00-15:00; 12:00-18:00, dodatkowo soboty, niedziele i świeta wg grafiku,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą ,- Kontakt telefoniczny 509-199-533
JADŁOSTACJA ARKADIUSZ KOTLICKI - 2017-03-14 - Tczew (pomorskie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie zawodowe wymagane. Praca w godz. 9-18, Restauracja Carmelowa, ul. Mikołowska 4.
Home Capital Anna Biegiesz - 2017-09-04 - Mysłowice (śląskie)
Obsługa kuchnin i przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków.Praca w godz. 7-20 na umowe o pracę, również w weekendy w Ustroniu Morskim.Praca w godz. 7-20 na umowe o pracę w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy w Ustroniu Morskim.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe BRAVO Z. Sobański, M. Raczkowska-Sobańska s. c. (Skansen i Dom Weselny Ustronie Morskie) - 2016-06-24 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Pracodawca zapewnia szkolenie.Obsługa klienta. Miejsce Pracy: Otmuchów oraz Paczków.
PIZZERIA"TRATTORIA" RENATA JANAS - 2020-01-16 - Otmuchów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu. Wymagania: wykształcenie srednie - kucharz, staż pracy 1 rok, aktualna książeczka sanepidowska.
GO PIWKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-07 - Wejherowo (pomorskie)
w/g zakresu
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Sejny (podlaskie)
Obsługa pieca konwekcyjnego, pieczenie mięs i innych wyrobów. Dwie zmiany w godz. 06.00-14.00, 14.00-22.00. Praca również w dni wolne. Miejsce wykonywania pracy, Piła, ul. Wyspiańskiego 35
"FLOTINA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-18 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie do wypieku pieczywa. Praca na umowę o pracę w godz. 16-24 w Ustoniu Morskim.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "BRAVO" Z. SOBAŃSKI, M. RACZKOWSKA-SOBAŃSKA - 2018-08-30 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW REGIONALNYCH Z UKRAINY. OBSŁUGA KLIENTÓW BIZNESOWYCH Z UKRAINY I ROSJI.
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Bielsko-Biała (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, ukraińskiej i rosyjskiej
KLUB TENISOWY " CENTRUM "Aleksander Majchrowicz - 2018-03-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie produktów do robienia posiłków.
Soprest Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2020-06-24 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z dbałością o standardy w lokalu, dbanie o porządek w miejscu pracy
DZ A. COLOMBO P. CHOWANIAK SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-31 - Białystok (podlaskie)
jw
HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA - 2019-01-02 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w barze polegająca na przygotowywaniu posiłków. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 10 lat. Umiejętność przyrządzania owoców morza.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Radzymin (mazowieckie)
gotowanie w kuchni szkolnej (obiady)
Zespół Szkół Publicznych Nr 4 im.kpt.ż.w.Mamerta Stankiewicz - 2019-07-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, sosów i dodatków kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Lublin (lubelskie)
KUCHARZ
GRAND ANDRZEJ GRYGIEL - 2016-11-28 - Chotowa (podkarpackie)
- pobieranie surowców z magazynu- kontrola terminu przydatności do spożycia surowców- zabezpieczenie surowców przed zepsuciem- sporządzanie potraw- porcjowanie posiłków- wydawanie posiłków- postrzeganie zasad systemu HACCP- pobieranie i przechowywanie próbek do kontroli- wyknywanie czynności porządkowych
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Kluczbork (opolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)