KUCHARZ S臋kowo oferta pracy MATEUSZ CICHOCKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowanie posi艂k贸w dla klient贸w,- przygotowanie imprez okoliczno艣ciowych,- dbanie o porzadek na stanowisku pracy,- analiza magazynu,- obs艂uga klieta,
Data publikacji: 2020-06-09
Lokalizacja: S臋kowo (wielkopolskie)
Pracodawca: MATEUSZ CICHOCKI
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:POZNANSKA 3A, 64-541 S臋kowo, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowanie posi艂k贸w dla klient贸w,- przygotowanie imprez okoliczno艣ciowych,- dbanie o porzadek na stanowisku pracy,- analiza magazynu,- obs艂uga klieta,
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: S臋kowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: szamotulski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3024
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Duszniki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.06.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: komunikatywno艣膰
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: punktualno艣膰, sumienno艣膰, ch臋膰 do pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: uczciwo艣膰
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: do艣wiadczenie zawodowe minimum 3 lata
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_4: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_5: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
- system pracy II zmianowy ( I zmiana w godzinach od 09:00do 16:00, II zmiana w godzinach od 15:00 do 22:00)- wynagrodzenie brutto: 3.500,00z艂 + PREMIA UZNANIOWA ,- pozosta艂e warunki pracy i p艂acy do uzgodnienia,
Nazwa pracodawcy: MATEUSZ CICHOCKI
danePracodawcy_nip: 7871716774
danePracodawcy_regon: 383770907
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szamotu艂ach
Adres pracodawcy:
64-551 Lipnica 20B, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
- OSOBY ZAINTERESOWANE WW OFERTA PRACY PROSZONE S膭 O BEZPO艢REDNI KONTAKT Z PRACODAWC膭 !!!
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: szamotulski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3024
Gmina pracodawcy: Szamotu艂y
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lipnica
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0595849
Numer budynku pracodawcy: 20B
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szamotu艂ach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 09.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 08.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?94cee78e422b9cbda41e0f05ebd87809
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej-wschodniej wg.orginalnych przepis贸w tej kuchni- w艂a艣ciwy dob贸r przypraw i sk艂adni贸w
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i orientalnej
"KARMAR" Ta Nguyen Van - 2019-01-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dokonywanie obr贸bki termicznej surowc贸w i p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania potraw, znajomo艣膰 zagadnie艅, zagadnie艅 gastronomicznych, kalkulacji, zmajomo艣膰 kasy fiskalnej, obs艂uga komputera
SP脫艁DZIELNIA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "MESTWIN" - 2018-06-14 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Flinston-FACTOR PUB Agnieszka Gurtkiewicz - 2016-04-04 - Zawiercie (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJ脫W KUCHNI INDYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I NAPOJ脫W KUCHNI INDYJSKIEJ, 2-5 LAT DO艢WIADCZENIA W PRACY NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO I HINDI;
KATHMANDU SP脫艁KA CYWILNA JOLANTA GRABARZ ILONA GRABARZ - 2016-05-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przyj臋cie i wydanie zbo偶a, prace konserwatorskie, utrzymanie porz膮dku na terenie elewatorze, spawanie
AL SAMER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-04 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie da艅 gor膮cych, makaron贸w, sa艂atek, zestaw贸w obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy, dba艂o艣膰 o rotacj臋 zapas贸w, kontrola zapas贸w produkt贸w i p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Bochnia (ma艂opolskie)
Gotowanie i przyrz膮dzanie posi艂k贸w.
Mykytiuk Bohdan Handel Gastronomia Relax - 2016-05-05 - Skoroch贸w (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Tradycyjna kuchnia polska.Wynagrodzenie od minimalnego, do uzgodnienia z pracodawc膮Praca na dwie zmiany, przewa偶nie w godz. mi臋dzy 11.00 a 20.00.
LIFE LINE KRYSTYNA KLEPACZ - 2016-05-24 - Barlinek (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z JAD艁OSPISEM WG. OBOWI膭ZUJ膭CYCH NORM DLA DZIECI W WIEKU SZKOLNYM I PRZEDSZKOLNYM. NADZOROWANIE PRZEBIEGU PROCES脫W TECHNOLOGICZNYCH, PROWADZENIE DOKUMENTACJI WYMAGANEJ PRZY PRODUKCJI POSI艁K脫W. PLANOWANIE I ORGANIZOWANIE PRACY PRACOWNIK脫W KUCHNI.
Szko艂a Podstawowa nr 1 w Polkowicach - 2017-01-30 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie pizzy od p贸艂produkt贸w do wyrobu gotowego
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-09-13 - D臋blin (lubelskie)
- nauczanie gry na gitarze klasycznej
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Estonia (Estonia)
Przygotowywanie 艣niada艅 i da艅 garma偶eryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w
Wisegate Sp贸艂ka z o.o. - 2018-08-16 - 艁eba (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie obowi膮zk贸w i czynno艣ci nale偶膮cych do kucharza.
Zak艂ad Gastronomiczno-Handlowy "Krymar" s.c. - 2018-11-05 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
gotowanie obiad贸w
EUREST POLAND SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-03 - Krak贸w (ma艂opolskie)
praca w zawodzie
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "DUET" - Andrzej Mateja - 2016-09-23 - Granowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej;obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
MONIKA JUREWICZ NIVA - 2018-07-26 - Pu艂awy (lubelskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ, praca w godz.11:30-23:00 wg grafiku, umowa na czas okre艣lony 3 lata
THAILAND SP. Z O.O. - 2019-07-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-obr贸bka wst臋pna surowc贸w( r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸w mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t,-wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich , wyrob贸w garma偶eryjnych. -Pos艂ugiwanie si臋 tymi narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, -Uk艂adanie i zarz膮dzanie bufetem szwedzkim
GERVITA FAMILIE SP. Z O.O. - 2017-10-31 - Gola Dzier偶oniowska (dolno艣l膮skie)
Przyjmowanie i realizacja zam贸wie艅 klient贸w. Przygotowywanie potraw. Obs艂uga ekspresu ci艣nieniowego. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Zabrze (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci; wykszta艂cenie zawodowe, praca w godzinach 8-16.00
Przedszkole Niepubliczne "Smerfu艣 II" Teresa Sz艂api艅ska - 2017-08-01 - Rynarzewo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw wed艂ug polece艅 szefa kuchni, przygotowywaniemsk艂adnik贸w do potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem i zasadami technologii, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 i terminowo艣膰 posi艂k贸w, dbanie o racjonalne zu偶ycie produkt贸w, utrzymywani e pomieszcze艅 i sprz臋tu w czysto艣ci i porz膮dku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi, dbanie o powierzony sprz臋t kuchenny, przestrzeganie przepis贸w BHP, przeciwpo偶arowych i HACCP, wykonywanie innych czynno艣ci poleconych przez dyrektora.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
SPORZ膭DZANIE DA艃 OBIADOWYCH,SPORZ膭DZANIE PRZEK膭SEK,PRZYJMOWANIE SUROWC脫W I P脫艁PRODUKT脫W DO PRODUKCJI
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy.
"Pizza Mikrus" Marcin Matyja - 2018-02-16 - Mo艅ki (podlaskie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw, utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Zlecenie ok 160 godzin miesiecznie, dyspozycyjno艣膰 w godz 10-18. Termin umowy: 5 lat. Miejsce pracy: ul. Zwyci臋ska 16-23 m. 16, 53-034 Wroc艂aw.Oferta w sali: G
MJB2 Polska Sp.z.o.o - 2020-10-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
gotowanie i przygotowanie posi艂k贸wmiejsce wykonywania pracy Stare Sady
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)