KUCHARZ Sarnów oferta pracy RESTAURACJE POLSKIE SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ
Data publikacji: 2019-09-13
Lokalizacja: Sarnów (śląskie)
Pracodawca: RESTAURACJE POLSKIE SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Podgórna 18, 42-512 Sarnów, powiat: będziński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 160 h miesięcznie
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sarnów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: będziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Psary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Udokumentowane doświadczenie w zawodzie (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: chęć do pracy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wykształcenie dowolne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJE POLSKIE SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Adres pracodawcy:
Podhalańska 7, 30-430 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Podhalańska
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy: Restauracja chata z Zalipia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.09.2019
Oferta pracy ważna do: 26.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?519891aa3cbb488b9092c49ff3832882
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
MOHAMED JABBARI JABBARI - 2019-10-28 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej oraz obsługa indyjskiego pieca tandoor. Przygotowywanie potraw indyjskich z pieca, wypiekanie chlebów na ścianach weglowego pieca tandoor.
PPHU AG - MAHAL Agnieszka Rzaniak - 2017-01-09 - Sulechów (lubuskie)
przygotowanie potrawobieranie warzywobieranie i czyszczenie ryb filetowanie, pieczenie, smażenie, grillowaniedbanie o poprządek
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni japońskiej, przygotowywanie sushi, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy; dyspozycyjność. Unowa o pracę na czas określony, poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym. Prca na dwie zmiany, w przedziale czasowym: 10:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dsotępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków a la carte- przygotowywanie bufetów- organizacja pracy na kuchni
Hotel-Pension Am Mühlberg - 2016-02-24 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie kanapek, obsługa gości i urządzeń typu grill oraz prace porządkowe
Baks Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2019-08-09 - Człuchów (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Głogów (dolnośląskie)
Chęć podjęcia pracy, umiejetność pracy w zespole, umiejętność gotowania, przyrządzanie potraw, dań, pizzy.Kucharz musi być samodzielny.Praca w systemie 2 zmianowym.
"OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O. - 2016-03-24 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych: ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 8-godzinnym (7:00-15:00, 14:00- 22:00) lub 12 - godzinnym (8:00-20:00). Praca również w soboty i niedziele + święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Wymagane umiejętności: pracy w zespole, punktualność. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (Tel. 502-166-481, 608-517-948) w godzinach 9:00-18:00 celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Juliusza Ligonia 1, 40-036 Katowice).
RYBNY RAJ M. SIKORA & R. BOREK SPÓŁKA CYWILNA - 2019-08-13 - Katowice (śląskie)
Zdolności manualne i praktyczna, wiedza na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie, kierunek kucharz, staż pracy 5 lat, znajomość branży gastronomicznej.
HOTEL MANAGEMENT ADAM KRUPA - 2017-09-27 - Wejherowo (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
GLOBALION Robert Karwowski - 2017-10-10 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w kuchni. Praca w godzinach 11:00-22:00.
MISTERIUM Maciej Jewuła - 2018-04-24 - Sufczyn (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
szycie kieszeni prostych, ciętych i ukośnych. Obsługa urządzen specjalistycznych.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Zamość (lubelskie)
Wyrób kebabu
Firma Handlowo Produkcyjna Maciej Maruszak - Pizzeria PRZYPIECEK - 2017-05-10 - Leżajsk (podkarpackie)
Wg programu stażu (do 20.12.19r./3)
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gałki (mazowieckie)
Kucharz-przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad BHP
HOTEL "ABIS" PHU S.C. JADWIGA LEWENTAL RENATA PIECHOWICZ PIOTR WDOWIAK - 2017-09-19 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw według receptur, dbanie o dobór składników, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, składanie zamówień na produkty do przygotowywanie dań. Wymagania pracodawcy: wykształcenie min. zawodowe, mile widziane średnie zawodowe gastronomiczne, znajomość kuchni ukraińskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie: min 6 m-cy na podobnym stanowisku, mile widziana podstawowa znajomość języka angielskiego.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI DLA GOŚCI HOTELU.
HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2019-04-08 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
- Rozwożenie osób z Gniewa do miejsca pracy,- Praca w dniach od poniedziałku do piątku- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą,- Kontakt telefoniczny 506-205-781.
WALDEMAR RYBCZYŃSKI P.H.U. EWELINA - 2019-02-20 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw np.: pizza, zestawy obiadowe, sałatki, hamburgery itd.Utrzymywanie porządku na miejscu pracy;Praca 5-6 dni w tygodniu;Praca w godzinach 6:00-14:00;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.12-16/17-21, praca na 1/2 etatu
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-07-08 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o. - 2017-01-18 - Międzyrzecz (lubuskie)
Przewóz materiałów budowlanych na terenie kraju. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. PRACA W DELEGACJI. Wymagania: doświadczenie.
"OLIVIA"Sokołowska Oliwia - 2018-08-08 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Montaż - demontaż opon z felg, odkręcenie, przykręcenie kół, wyważanie kół, transport ręczny opon.
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Bochnia (małopolskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Dbanie o porządek,-Lokal czynny od poniedziałku do czwartku 14-22, piątek - sobota 14-24, niedziela 14-20,-Kontakt telefoniczny 730-215-985,-CV wraz ze zdjęciem prosimy przesyłać na adres e-mail artur.suchecki (at) interia.eu
Smart Biznes PIOTR STARZECKI - 2019-05-27 - Tczew (pomorskie)