KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI Kędzierzyn-Koźle oferta pracy "OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O.

Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Chęć podjęcia pracy, umiejetność pracy w zespole, umiejętność gotowania, przyrządzanie potraw, dań, pizzy.Kucharz musi być samodzielny.Praca w systemie 2 zmianowym.
Data publikacji: 2016-03-24
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: "OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOSMONAUTÓW 2, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Chęć podjęcia pracy, umiejetność pracy w zespole, umiejętność gotowania, przyrządzanie potraw, dań, pizzy.Kucharz musi być samodzielny.Praca w systemie 2 zmianowym.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie kierunkowe, 1 rok doświadczenia zawodowego, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: "OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 1, 47-303 Krapkowice, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + List Motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Krapkowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krapkowice
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.03.2016
Oferta pracy ważna do: 22.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie pizzy i dań mięsnych
Bar Gastronomiczny"Żródełko",Transport Zarobkowy Kuzańscy S.J - 2017-09-07 - Ozorków (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem - wg. zakresu czynności
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-01-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu (śniadanie , obiady, kolacje )
Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży - 2018-02-02 - Chodzież (wielkopolskie)
Praca na stanowisku samodzielnym. Kuchnia polska. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe - kucharz. Koniecznie min. 7 lat doświadczenia zawodowego na w/w stanowisku. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów. Pracodawca nie wyklucza zatrudnienia również osób z orzeczeniem o niepełnosprawności.
EKSPRESSO RESTAURACYJKA S.C. - 2017-09-19 - Gdynia (pomorskie)
kucharz ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Biały Dunajec (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, sałatek, gotowanie, obieranie warzyw, pieczenie ciast itp. wedlug receptury zakładu
P.P.H.U. Rudnik Anna LEDFORM - 2016-06-20 - Białystok (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Stanowice (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
szycie odzieży roboczej
PPH "IRMEK" I.Smalec Zakład Pracy Chronionej - 2016-04-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Radom (mazowieckie)
Znajomość zasad systemu HACCAP, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Zakład Poprawczy - 2018-01-17 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca w restauracji
FIRMA WIELOBRANŻOWA " J A G R A " GRAŻYNA GRZEŚKOWIAK - 2016-11-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie potraw, ustalanie karty dań nadzór nad jakością zamówionej żywności- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2016-09-27 - Turawa (opolskie)
.
PPHU STYL DZIECKA STRYKÓW - 2016-04-12 - Łowicz (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA I PUB NIAGARA LESZEK BIEDNY - 2016-05-20 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie, smażenie, wydawanie posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy, prace porządkowe
DOM HANDLOWY EDEN II KACZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-29 - Zambrów (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowanie posiłków, dbanie o czystość na kuchni
"JAMAR" J. ZIĘBA, M. WAJDA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-10 - Zakopane (małopolskie)
przygotowanie potraw, wyrób pizzy
Damian Marciszak DMC - 2016-11-22 - Głogów (dolnośląskie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw, napoi
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie pizzy, kebabu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Wolbrom (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Łowicz (łódzkie)
gotowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-01-12 - Brzozów (podkarpackie)
produkcja potraw ustalonych jadłospisem, porcjowanie i przygotowywanie dań do wydania, utrzymywanie właściwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszczeń
SZKOLNE SCHRONISKO MŁODZIEŻOWE - 2018-02-27 - Nowa Kaletka (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie itp.
Mariola Żyła - 2017-07-31 - Żory (śląskie)
przygotowywanie potraw i deserów
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Zduńska Wola (łódzkie)
- praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe BORECKI Bogumił Borecki - 2016-04-04 - Szepietowo (podlaskie)
Obsługa wędzarki do ryb, sprzedaż bezpośrednia
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
1. WYKONYWANIE PRAC ZGODNIE ZE STNOWISKIEM. GŁÓWNIE ZWIĄZANE Z OBRÓBKĄ ŻYWNOŚCI ORAZ PRACAMI PORZĄDKOWYMI NA TERENIE RESTAURACJI.
AMREST SP. Z O.O. - 2016-03-25 - Gdynia (pomorskie)