KUCHARZ W PIZZERII Szepietowo oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe BORECKI Bogumił Borecki
Stanowisko: KUCHARZ W PIZZERII
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowiązków: - praca w kuchni
Data publikacji: 2016-04-04
Lokalizacja: Szepietowo (podlaskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe BORECKI Bogumił Borecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Główna 26, 18-210 Szepietowo, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: - praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ W PIZZERII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szepietowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wysokomazowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szepietowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 04.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wym. doświadczenie jako kucharz
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe BORECKI Bogumił Borecki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Adres pracodawcy:
Długa 63, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt osobisty lub telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: wysokomazowiecki
Gmina pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Ulica pracodawcy: Długa
Numer budynku pracodawcy: 63
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.04.2016
Oferta pracy ważna do: 30.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Konfekcjonowanie, obsługa klienta, prace manulane. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy. Zatrudnienie w niepełnym wymiarze czasu pracy - 0,57 etatu, z wynagrodzeniem 700-800 zł / netto. Wstępne zatrudnienie w ramach umowy o pracę na okres próbny, później umowa na czas określony. Praca w przedziale czasowym 08:00-13:00.
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ CARITAS ARCHIDIECEZJI ŁODZKIEJ - 2016-07-05 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA KTWPARK - 2017-05-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Obsługa gości restauracji - przygotowywanie sali,przyjmowanie zamówień,sporządzanie rachunków,inkasowanie należności
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Kraków (małopolskie)
do uzgodnienia
SOWRAD - 2017-07-27 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowanie posiłków całodobowego wyżywienia pacjentów szpitala
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2016-05-18 - Poznań (wielkopolskie)
określone we wniosku
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Łobez (zachodniopomorskie)
dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie posiłków według standardów firmy
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Żabno (małopolskie)
kucharz
OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA - 2018-03-07 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
PODSTAWOWA ZWYKŁA PROSTA KUCHNIA POLSKA NP. PLACKI ZIEMNIACZANE, NALESNIKI, KOTLETY, ZUPY: OGÓRKOWA, PIECZARKOWA, ŻUREK, JARZYNOWA,POMIDOROWA. PODSTAWOWE CZYNNOŚCI TAKIE JAK MYCIE NACZYĆ, OBIERANIE WARZYW
RZESZOWSKA RAFAŁ WITEK - 2017-02-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Przyrządzanie posiłków, wydawanie zgodnie z zamówieniem, wdrażanie nowych pomysłów związanych z potrawami
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków oraz obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Karlino (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel TARNOVIA S.A. - 2016-04-27 - Tarnów (małopolskie)
sporządzanie dań; obsługa sprzętu gastronomicznego; utrzymanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
Gotowanie posiłków tajskich i kuchni japońskiej, zachowanie czystości na stanowisku, dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-01 - Gdańsk (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Żary (lubuskie)
Kuchania ukraińska, przygotowywanie potraw wg. kuchni ukraińskiej np. pielmienie, przepisy typowe dla kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Unieście (zachodniopomorskie)
sporządzanie wszelkiego rodzaju dań, ciast i napojów
M-Group s.c. Michał Sobota, Mateusz Sobota - 2017-03-06 - Zawiercie (śląskie)
zh
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Szymanowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań kuchni wietnamskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, porcjowanie i wydawanie dań, dbanie o najwyższą jakość i smak serwowanych dań.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Ząbki (mazowieckie)
Obowiązki związane z opieką nad pacjentem, ogólne na stanowisku pielęgniarki, praca w stacji dializ
B. BRAUN AVITUM POLAND Spółka zo.o. - 2016-03-17 - Żary (lubuskie)
Prace kuchenne
Bar "U Bartosza" - 2018-04-30 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przyjmowanie towaru, rozdzielanie pracy na cały dzień, porcjowanie gramaturowe produktów, obróbka i przygotowywanie serwowanych dań, dbanie o porządek na kuchni, wydawanie posiłków, sprawowanie funcji szefa kuchni
PPUH ALFAS SP. Z O.O. - 2016-05-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
gotowanie potraw kuchni polskiej, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, co drugi dzień
1. EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2016-07-04 - Bogatynia (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Przestrzeganie przepisów BHP. Eststyczne podawanie potraw. Przestrzeganie zasad higieny, dbanie o prządek
SZUMIELEWICZ ARTUR RESTAURACJA "ARAMIS" - 2018-05-18 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Kucharz
Wszechsmak Krystian Góra - 2017-09-21 - Nowogrodziec (dolnośląskie)
prace nadzorczo - kierownicze
ZAKŁAD SPRZĘTOWO - TRANSPORTOWY Czesław Pawłowski - 2018-04-09 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Reszel (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, kierowanie zespołem, obsługa urządzeń kuchni, zachowanie procedur gastronomicznych. Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Miejsce wykonywania pracy Kniewo.
'HALMIR' HANDEL-IMPORT-EKSPORT HALINA DĄBKOWSKA - 2018-03-16 - Kniewo (pomorskie)
samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2016-10-03 - Daszyna (łódzkie)