KUCHARZ SAMODZIELNY Piła oferta pracy STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ SAMODZIELNY
Wynagrodzenie: od 6 000 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w zakresie godzin 12.00-20.00
Data publikacji: 2020-04-15
Lokalizacja: Piła (wielkopolskie)
Pracodawca: STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gliniana 1, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w zakresie godzin 12.00-20.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 6 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SAMODZIELNY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piła
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piła
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 6 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: ksiażeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia, książeczka sanepidowska, mile widziane doświadczenie zawodowe, wysoka kultura osobista, estetyka.
Nazwa pracodawcy:
STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Gliniana 1, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: Kontakt telefoniczny celem umówienia spotkania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Piła
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piła
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.03.2020
Oferta pracy ważna do: 15.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.04.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7eb52b0a13161f1e5d86b9eb33e92344
Podobne oferty pracy
praca na kuchni bemarowej, kucharz liniowy; przygotowywanie potraw, obróbka wstępna mięsa, obsługa pieca.
kontakt przez PUP - 2019-05-29 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków, - przygotowywanie imprez okolicznościowych,- komunikacja w zespole pracowniczym.
Arkadia sp. z o.o. - 2017-04-11 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Dźwierzuty (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie potraw curry, potraw tandoor, śledzenie ciągłości, jakości dań, sporządzanie menu, przyuczenie osób na stanowisku: pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-06-26 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Obsługa klienta, kasy fiskalnej, wagi, terminala, zamawianie towaru/
PPHU "ALEX" Edyta Bryszel-Gąbka - 2017-04-07 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej.
"ZAZA KEBAB" Nizamettin Gok - 2019-11-28 - Zbąszyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłów
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka - 2018-08-14 - Załom (zachodniopomorskie)
-
FHU REKIN WOJCIECH SCHWEITZER - 2016-12-01 - Rewal (zachodniopomorskie)
-
Wasz Styl Catering Annetta Pawelczak - 2017-04-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie potraw kuchni gruzińskiej, układanie menu.
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie i wyawanie potraw kuchni bengalskiej według oryginalnych receptur spisanych w języku bengalskim
kontakt przez PUP - 2020-01-31 - Radomsko (łódzkie)
-opieka nad dziećmi w świetlicy szkolnej,-kontakt 58-531-35-06,-wynagrodzenie wg karty nauczyciela
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 7 IM. STANISŁAWA STASZICA - 2016-11-10 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie posiłków.Pracodawca zapewnia szkolenie.
Pizzeria Trattoria - 2015-11-27 - Otmuchów (opolskie)
Przygotowanie śniadań, obiadów, kolacji, imprez okolicznościowych
Fundacja Europejskie Spotkania Kaszubskie Centrum Kultury - 2020-01-16 - Krokowa (pomorskie)
Przygotowywanie oraz serwowanie dań i napojów.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Siedlce (mazowieckie)
-
PLUS Spółka Cywilna Kościerzyna J. i A. Szyca - 2019-03-01 - Kościerzyna (pomorskie)
Praca w Hotelu JURZYNEK (Gmina Nowe Miasto).Kuchnia hotelowa. Praca u boku kuchnistrza-instruktora. Po okresie próbnym praca samodzielna.Spotkanie informacyjno-rekrutacyjne z pracodawcą odbędzie się w dniu 15.10.2018r. o godzinie 11.00 w siedzibie Powiatowego Urzędu Pracy w Płońsku (sala konferencyjna I piętro).
HOMEX Sp. z o. o. (Hotel Jurzynek) - 2018-10-04 - Jurzynek (mazowieckie)
przygotowywanie dań, napoi zimnych i gorących, obsługa klienta, mile widziany rok doświadczenia
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Jarosław (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Warszawa (mazowieckie)
Produkcja pizzy
ROBERT NAZIEMIEC - 2017-03-01 - Kraków (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Dbanie o stany magazynowe, czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych, w tym na sali. Umiejętność pracy w zespole. Praca także w weekendy (sobota i niedziela) - w weekendy zjazdowe na Uczelni.Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, aktualne badania, gotowość do pracy także w weekendy, 2 lata doświadczeniaStawka za godzinę 17,50 zł brutto
WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ - 2019-11-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, możliwość wyboru formy zatrudnienia: umowa o pracę lub umowa zlecenie
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2017-03-27 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Organizowanie pracy kuchni, współtworzenie menu, dbanie o jakość serwowanych dań.
KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMIŃSKI - 2016-04-12 - Nowe Rumunki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami sieci KOKU SUSHI
kontakt przez PUP - 2019-06-10 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Warka (mazowieckie)
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2018-06-08 - Białystok (podlaskie)