KUCHARZ (S) Tarn贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (S)
Wynagrodzenie: 1聽033,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych i ich zabezpieczanie przed zepsuciem, ocena surowc贸w i p贸艂produkt贸w oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t wykonywane r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego
Data publikacji: 2020-02-05
Lokalizacja: Tarn贸w (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Tarn贸w, powiat: m. Tarn贸w, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych i ich zabezpieczanie przed zepsuciem, ocena surowc贸w i p贸艂produkt贸w oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t wykonywane r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽033,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (S)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tarn贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Tarn贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽033,7 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 10.02.2020
Data zako艅czenia pracy: 09.08.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Sta偶 b臋dzie realizowany w ramach projektu Aktywizacja os贸b m艂odych pozostaj膮cych bez pracy w powiecie tarnowskim i m. Tarn贸w (V) M艂odzi na start, kt贸ry jest realizowany w ramach PO WER, Poddzia艂anie 1.1.1 i wsp贸艂finansowany przez Uni臋 Europejsk膮 ze 艣rodk贸w Europejskiego Funduszu Spo艂ecznegoWymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, kierunek gastronomia lub technologia 偶ywienia, dietetyka. Praca w Tarnowie od pon. do pt. na jedn膮 zmian臋 w godz.: 7.00-15.00. Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych i ich zabezpieczanie przed zepsuciem, ocena surowc贸w i p贸艂produkt贸w oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t wykonywane r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Pl. Gen. J.Bema 3, 33-100 Tarn贸w, powiat: m. Tarn贸w, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: m. Tarn贸w
Gmina pracodawcy: Tarn贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tarn贸w
Ulica pracodawcy: Pl. Gen. J.Bema
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.02.2020
Data dodania oferty pracy: 05.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 04.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.01.2020
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?df6c276d928d73518a6112664a2687f5
Podobne oferty pracy
Zgodnie z programem sta偶u.
kontakt przez PUP - 2020-02-18 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni tajskiej,- opracowywanie menu i receptur nowych da艅,- organizacja i nadz贸r nad prac膮 w kuchni,- szkolenie pracownik贸w do pomocy kuchennej.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
obs艂uga klienta w restauracji ,,19", praca co drugi dzie艅 od 10.00
Zamys艂owska Ewa Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe ,,Zygmunt" - 2017-10-17 - Kalwaria Zebrzydowska (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Lipsko (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - 艁ob偶enica (wielkopolskie)
obr贸bka wst臋pna owoc贸w, warzyw i mi臋sa, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie da艅, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w w restauracji
PIZZERIA "POMPEA" EWELINA RATUSZ - 2020-01-21 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅.Praca w godz.: 7-15, 13-21, r贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy JALAPENO s.c. we Wroc艂awiu. sala G
JALAPENO s.c. - 2017-11-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obr贸bka produkt贸w 偶ywno艣ciowych, przygotowywanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej,obs艂uga pieca Tantdoor
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie prostych da艅, serwowanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 lokalu
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Piotrk贸w Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Obr贸bka surowc贸w, przygotowywanie potraw z wykorzystaniem urz膮dze艅 i maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii W艂oskiej,-Osoby zainteresowane prac膮 proszone s膮 o przes艂anie CV wraz ze zdj臋ciem na adres cezary77 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta b臋dzie od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2016-02-22 - Tczew (pomorskie)
- uk艂adanie menu, nadz贸r nad estetyk膮 i jako艣ci膮 wydawanych da艅,,- nadz贸r nad pracoownikami,- kontrola zapasu artyku艂贸w spo偶ywyczych- praca przy daniach polskich- umowa na okres pr贸bny 6 miesi臋cy (docelowo umowa na czas nieokre艣lony),- praca na dwie zmiany 8.00-16.00, 16.00-24.00- wynagrodzenie ok 17 z艂/h brutto - ok 2720 z艂 brutto
Sp贸艂ka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2018-04-04 - 艢rem (wielkopolskie)
pieczenie piersi z kurczaka i skrzyde艂ek, robienie sa艂atek
BAR POLSKI S.C. KRZYSZTOF PATECKI, MICHA艁 MIGO艃 - 2018-12-03 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
jw.
BUFET EDEN HALINA PIWEK - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie produkt贸w, odpowiedni dob贸r przypraw, sos贸w i sur贸wek do oferowanych da艅; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych i elektrycznych; porcjowanie da艅; przygotowywanie gotowych da艅 wg menu zak艂adu
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie na podstawie znajomo艣ci produkt贸w i przypraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-04-23 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 menudba艂o艣膰 o miejsce pracy i stanowisko przygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Ustro艅 (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w, organizacja pracy pomocy kuchennych, dbanie o czysto艣膰, prowadzenie dokumentacji haccap
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Trzebiat贸w (zachodniopomorskie)
Praca przy produkcji wyrob贸w garma偶eryjnych: pierogi, go艂膮bki, krokiety, nale艣niki
Handel Artyku艂ami Spo偶ywczymi i Przemys艂owymi Jan Nica艂ek - 2019-08-07 - Ulan贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, w miar臋 potrzeb obj臋cie funkcji barmanapraca w godzinach 10:00-18:00
Firma Us艂ugowa Anna Jakobus - 2016-02-02 - Mielec (podkarpackie)
Praca pedagoga specjalnego (wspomaganie ucznia z zespo艂em Aspergera)
SZKO艁A PODSTAWOWA IM. PRYMASA TYSI膭CLECIA STEFANA KARDYNA艁A WYSZY艃SKIEGO W FANIANOWIE - 2019-02-21 - Fanianowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchnii polskiej
P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Ma艂a艅czak - 2019-02-04 - Wierzchowice (dolno艣l膮skie)
-Estetyczne i prawid艂owe przyrz膮dzanie da艅,-Dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak podawanych potraw,-Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych norm i standard贸w.
NETRADUS POLSKA Sp. z o.o. - 2016-02-05 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przyrz膮dzanie potraw dla go艣ci hotelu
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE DARIUSZ WESO艁OWSKI - 2017-09-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Opis stanowiska:Stworzenie dzia艂u sprzeda偶y cz臋艣ci zamiennych i szybko zu偶ywaj膮cych si臋 do oferowanych przez firm臋 produkt贸wStworzenie we wsp贸艂pracy z firm膮 informatyczn膮 i innymi dzia艂ami firmy infrastruktury i procedur zwi膮zanych z funkcjonowaniem dzia艂u Stworzenie oferty handlowej i strategii rynkowej oraz marketingowejZbudowanie i utrzymywanie relacji z Klientami, prowadzenie negocjacji handlowych oraz opracowanie nowych ofertAnaliza oraz raportowanie dzia艂a艅 w艂asnych jak i konkurencjiProwadzenie dzia艂a艅 marketingowych.
POWER - TECH JANUSZ MARCIN EJMA - 2016-02-26 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
prace w kuchni, realizacja zlece艅, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-08 - Gorlice (ma艂opolskie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Pozna艅 (wielkopolskie)
sprz膮tanie powierzchni biurowych, zaplecza sanitarnego
ROMOS sp. z o.o. - 2017-02-08 - Pozna艅 (wielkopolskie)