KUCHARZ Rzeszów oferta pracy FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: praca
Data publikacji: 2020-11-05
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1863
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.11.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane ksero świadcectwa ukończenia szkoły i świadectwa pracy . Doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
danePracodawcy_nip: 8131681884
danePracodawcy_regon: 005147400
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KONTAKT OSOBISTY z CV + wymagane ksero świadcectwa ukończenia szkoły i świadectwa pracy . ul. BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów od godz. 11.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : OD GODZ 11.000
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
danePracodawcy_kodPowiatu: 1863
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974133
Ulica pracodawcy: BP.J.PELCZARA
Numer budynku pracodawcy: 6/C/4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 05.11.2020
Oferta pracy ważna do: 19.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?08a2e69a020d54ee62d3e65afe723d87
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni hinduskiej, pakistańskiej, arabskiej
ROF Sp. z o.o. - 2016-04-01 - Buk (wielkopolskie)
praca wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-04-05 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
kuchnia arabska, bangalska i indyjska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żyrardów (mazowieckie)
Organizacja produkcji zakąsek, potraw, deserów, ciast i napojów w restauracji szkolnej gdzie uczniowie odbywają praktyki.Godziny pracy: 8-16.
ZESPÓŁ SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH NR 2 / WARSZTAT SZKOLNY PRZY ZSG NR 2 - 2019-12-05 - Kraków (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wczasowy "Jaźdżówki" Danuta Gerczak - 2019-09-05 - Jażdżówki (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie potraw- ustalanie karty dań- przygotowanie dań- nadzór nad jakością zamówionej żywności- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami- dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni- rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni- ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-09-14 - Bytom (śląskie)
Praca w kuchni restauracji.
PPUH MIZERA SC - 2016-05-06 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-07-02 - Tuszyn (łódzkie)
Robienie pizzy. Pracodawca przyuczy do wykonywania tego zawodu.
Przedsiębiorstwo Handlowe "Motomix" Janusz Król - 2016-06-01 - Muszyna (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, dań, deserów, wybór składników najwyższej jakości.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Kraków (małopolskie)
Opracowanie scenariuszy projektów tekstowych, graficznych, fotograficznych i dźwiękowych w języku rosyjskim w celu tworzenia stron www. Projektowanie i tworzenie stron internetowych wg opracowanego scenariusza na zlecenie różnych kontrahentów głównie z kraków wschodnich ( Rosji, Białorusi). Wykorzystywanie HTML, CSS, PHP do realizacji i wdrożenia projektu. Nadzorowanie innych pracowników oraz współpraca w zespole rosyjsko i ukraińskojęzycznym.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
kuchnia ukraińsko-rosyjska, posiłki, zupy , desery, godz. pracy 08:00-16:00, 16:00-22:00
LOFT7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-22 - Sierpc (mazowieckie)
fachowe i zgodne z recepturą oraz zasadami technologii przygotowanie i przyprawienie potraw; właściwe i zgodne z zasadami higieny porcjowanie i wydawanie posiłków właściwe przygotowanie oraz wykonanie obróbki wstępnej i termicznej przyrządzanych potraw; właściwa obsługa sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni; utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy
Jednostka Wojskowa 1156/ Jednostka Wojskowa 2823 / 31 BAZA LOTNICTWA TAKTYCZNEGO W POZNANIU-KRZESINACH - 2017-01-12 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla przeciętnie 64 wychowanków
Polskie Stowarzyszenie na rzecz Osób z Niepłnosprawnością Intelektualną Koło w Gorzowie Wlkp. - 2020-07-15 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- przygotowywanie potraw typowych dla kuchni ukraińskiej- wdrażanie kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Łódź (łódzkie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-26 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony (3 lata), praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Wrocław (dolnośląskie)
- obsługa wózka widłowego- obsługa dostaw- składowanie i obieg towarów zgodnie z wymaganą dokumentacją- kontrola stanów magazynowych
Tymbark MWS Sp. z o.o. S.K.A. - 2018-01-25 - Tymbark (małopolskie)
przygotowywanie produktów do produkcji wyrobów garmażeryjnych, wyrabianie ciasta, pakowanie wyrobów gotowych do sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Klęczany (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
F.H.R. "ANTAR" Bogdan Suska (RESTAURACJA NEPOMUCEN) - 2015-11-30 - Gołąb (lubelskie)
wykonywanie potraw wg. reseptury, dbanie o wygląd i smak potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy.Dwie zmiany: 7:00-15:00; 14:00-22:00
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)
-
Handel Spożyw.-Przemysł. s.c. Z. Szwichtenberg J.Sokołowska HSPG - 2017-04-21 - Kościerzyna (pomorskie)
Przgotowywanie potraw, dbanie o czystość przestrzeganie BHP
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Grójec (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; praca w godzinach 06.00-14.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2019-09-02 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w punkcie gastronomicznym, sprzedaż posiłków i napoi
Maciej Gierada Royal - 2016-08-01 - Kozłów (małopolskie)