KUCHARZ Kraków oferta pracy ZESPÓŁ SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH NR 2 / WARSZTAT SZKOLNY PRZY ZSG NR 2
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 120 PLN
Zakres obowiązków: Organizacja produkcji zakąsek, potraw, deserów, ciast i napojów w restauracji szkolnej gdzie uczniowie odbywają praktyki.Godziny pracy: 8-16.
Data publikacji: 2019-12-05
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH NR 2 / WARSZTAT SZKOLNY PRZY ZSG NR 2
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:J.Zamoyskiego 6, 30-523 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Organizacja produkcji zakąsek, potraw, deserów, ciast i napojów w restauracji szkolnej gdzie uczniowie odbywają praktyki.Godziny pracy: 8-16.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 120 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpoczęcia pracy: 09.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 05.12.2019
Oferta pracy ważna do: 31.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.12.2019
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c19f25c6cfed08004a8977c80148ffa5
Podobne oferty pracy
Sprzątanie budynków, chodników oraz terenów zielonych w wyznaczonym rejonie (Gdynia Obłuże), oraz odśnieżanie w okresie zimowym.
Robotnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa im. Komuny Paryskiej - 2018-08-07 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
"FRANGOS" Kamil Pianko - 2018-01-04 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie dań z karty menu
BARBARA BADORA PH "B-K" - 2016-09-06 - Woźniki (śląskie)
Gotowanie dań kuchni wietnamskiej, języka wietnamski w celu ustalanie receptur. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
Aneta Szurpik KWARTA - 2019-03-07 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Kucharzsporządzanie asyrtymentu potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Rzeszów (podkarpackie)
POWER
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Naprawa i konserwacja maszyn i pojazdów mechanicznych.Na spotkanie z pracodawcą należy umawiać się telefonicznie 692 164 820.
"IMPORT-EXPORT" Dariusz Woźniak - 2018-05-18 - Kraszewo-Czubaki (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Częstochowa (śląskie)
kucharz
"TROLLEX" PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE S.C. KRYSTYNA SKARBEK-TECŁAW, PAWEŁ TECŁAW - 2016-08-18 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji i utrzymanie w czystości swojego stanowiska pracy.
STELMACH DOROTA - 2017-05-12 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych
Centrum Ochrony Security Sp. z .o.o. - 2018-01-12 - Bytom (śląskie)
Obsługa zamówień. Obsługa wierzytelności. Rozwiązywanie sporów. Obsługa skarg klientów. Lubricant service. Zarządzanie elementami procesu DFOA. Wsparcie automatyzacji procesów.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Kraków (małopolskie)
Ubój i zawieszanie drobiu, trybowanie mięsa, obsługa linii fileciarki Praca na dwie zmiany: 21-10 /10-18
Animex Foods sp. z o.o. sp.k. Oddział w Opolu - 2019-05-16 - Opole (opolskie)
przygotowywanie śniadań i obiadów
GKO KASYNO Barbara Otto - 2020-08-10 - Łódź (łódzkie)
regulacja brwi, nakładanie henny, depilacja
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-14, 8-20 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
CENTRUM ZDROWIA I WYPOCZYNKU "IKAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Kielce (świętokrzyskie)
samodzielne przygotowywanie potraw
FHU OPAL Kamil Wiśniewski - 2020-05-11 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2016-04-28 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowaniei podawanie posiłków- kucharz,obsługa klientów, kasy fiskalnej
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE DOMŻAŁ ANDRZEJ - 2020-02-10 - Człuchów (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
1. dom Restauracja Sztum Zbigniew Koman 2. BAR ROŻEN "Pod Basztą" Zbigniew Koman - 2017-06-22 - Sztum (pomorskie)
-
"BIAŁY FORTEPIAN" LUIZA PINKOWSKA - 2019-11-12 - Koło (wielkopolskie)
Pracownik magazynowy - operator wózka widłowego
KCD DYSTRYBUCJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Analizowanie rysunków roboczych i ustalenie na ich podstawie położenia elementów murarskich w budynku, przygotowywanie zapraw murarskich, obsługiwanie maszyn budowlanych stosowanych w robotach murarskich, wykonywanie z różnych materiałów murów pełnych o różnej grubości, murowanie kominów, wykonywanie murów ze szczeliną powietrzną lub wypełnioną materiałem izolacyjnym, osadzanie stolarki okiennej i drzwiowej oraz elementów ślusarki budowlanej, układanie izolacji przeciwilgociowych na wykonywanych ścianach, montowanie i demontowanie rusztowań do robót murarskich.Praca na terenie całej Polski.
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Kraków (małopolskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Katowice (śląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa, posługiwanie się narzędziami, maszynami, i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urzadzeń, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzetu kuchennego).
Szpital Powiatowy w Zawierciu - 2018-05-09 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie dań, dbanie o porządek na stanowisku pracy, zamówienia towarów.Praca w ramach umowy o pracę na okres próbny 3 m-cy z możliwością przedłużenia na rok. System dwuzmainowy w godz.: 9.00-20.00 od pn. do nd.
F.H.U. FRANK MARTINEZ-MARQUEZ - 2018-06-14 - Bielsko-Biała (śląskie)
Znajomość kuchni polskiej. Gotowanie od podstaw posiłków, wydawanie posiłków, dbałość o czystość i higienę w miejscu pracy i na stanowisku pracy.
"BAR PRZY TRASIE" Alina Owczarek,Wojciech Wałęga S.C. - 2017-10-18 - Kolonia Poczesna (śląskie)