KUCHARZ Rzeszów oferta pracy DĘBINÓWKA DOM GOŚCINNY ZOFIA KALITA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: praca w Dębinówka Dom Gościnny
Data publikacji: 2019-04-10
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: DĘBINÓWKA DOM GOŚCINNY ZOFIA KALITA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JANA PAWŁA II 95, 35-317 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w Dębinówka Dom Gościnny
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia w zależności od umiejętności
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: DĘBINÓWKA DOM GOŚCINNY ZOFIA KALITA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
JANA PAWŁA II 95, 35-317 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: JANA PAWŁA II
Numer budynku pracodawcy: 95
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.04.2019
Oferta pracy ważna do: 09.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie, gotowanie dań kuchni indyjskiej i arabskiej oraz sałatek i surówek ww. kuchni
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-02-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
"Mały Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2018-05-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowanie mięsa drobiowego i wołowego z użyciem przypraw do grilowania. Przygotowanie sosów do kebaba. Obsługa klienta na podstawie złożonego zamówienia: kebab w cieście, kebab w bułce, zestawy. Praca w godzinach 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie dań obiadowych oraz pizzy
MM Kmieć Marcin Kmieć - 2016-05-19 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o porzadek w miejscu pracy, gotowanie posiłków
DARIA NOWAK - 2019-03-08 - Osiecznica (lubuskie)
kucharz (kuchnia włoska)
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2016-08-11 - Mielec (podkarpackie)
odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania
Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej "POMERANIA" Oddział w Czerwonym Borze - 2018-03-15 - Przytuły Stare (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni niemieckiej, zakupy, składowanie żywności, prowadzenie kuchni zgodnie z przepisami .
Hotel "Stern" - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2018-04-09 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
praca na kuchni przy produkcji kanapek, obsługa
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Puławy (lubelskie)
Szef Kuchni będzie odpowiedzialny z nadzorowanie jakości serwowanych dań, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów, podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych potraw, zamawiane towaru i surowców, zapewnienie dobrej organizacji pracy podległego personelu, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materiałową.
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2015-11-27 - Strzyżów (podkarpackie)
Zapoznanie się z Regulaminami obowiązującymi w DPS, szkolenie wstępne i stanowiskowe w BHP, Zapoznanie się z zakresem obowiązków na stanowisku kucharza. Wykonywanie prac pomocniczych i porządkowych, przygotowywanie potraw według ustalonego jadłospisu zgodnie z obowiązującymi zasadami kulinarnymi oraz zachowaniem wymogów Sanepidu. Przygotowywanie półproduktów z mięs, drobiu i ryb. Obróbka cieplna półproduktów. Porcjowanie potraw zgodnie z gramaturą podaną w jadłospisie. Wydawanie obiadów, obsługa maszyn i urządzeń będących na wyposażeniu kuchni. Sporządzanie zup, sosów gorących, sporządzanie dań półmięsnych, jarskich.
kontakt przez PUP - 2017-12-11 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Leszno (wielkopolskie)
Kucharz
Przedszkole Niepubliczne im. Bł. Edmunda Bojanowskiego prowadzone przez Zgromadzenie Sióstr Służebniczek NMP NP - 2019-02-27 - Leżajsk (podkarpackie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych kuchni azjatyckich, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie, przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w porodukty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni indyjskiej, składanie zamówień na materiały u hinduskich dostawców, samodzielne przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-11-18 - Pińczów (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zawodowe, mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, gotowanie. Miejsce wykonywania pracy: LUBLIN- KARPACZ (zakwaterowanie).
LOGO-LIFT S.C. - 2016-11-07 - Lublin (lubelskie)
sprzedaż materiałów budowlanych w markecie budowlanym
BOMAR 2 Tomasz Gajewski - 2016-05-10 - Sadowne (mazowieckie)
Dbanie o ekspozycje towarów. Obsługa klienta. Wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnych relacji z klientami. Dbanie o porządek na sali sprzedaży.
DINO POLSKA SA - 2018-04-13 - Chałupki (śląskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 227 "WESOŁE NUTKI" - 2018-04-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków lub pomoc w przygotowywaniu posiłków w kuchni restauracji.
PETROPOL DA & PAF SP.Z O.O. I WSPÓLNICY, SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-10 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty menu, dowóz do klienta.Prace związane z funkcjonowaniem lokalu gastronomicznego.
BERLI Grzegorz Machaj - 2017-01-17 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
wg stanowiska
Fabryka Mebli Brzeziny - Łukasz Ociepa - 2016-05-24 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu opieki
KANCELARIA ADWOKACKA- SPECJALISTYCZNY GABINET CHIRURGII DZIECIĘCEJ - MAŁGORZATA JASIŃSKA-PIETRYKOWSKA - 2017-12-04 - Ossówka (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW w ŁODZI - 2018-04-20 - Łódź (łódzkie)
obsługa baru gastronomicznego
Spółdzielnia Socjalna "Promyk Nadziei " - 2016-10-31 - Krzywda (lubelskie)
Wykształcenie i doświadczenie: brak wymagań; prawo jazdy kat. B mile widziane; chęci do pracy; roboty ziemne; miejsce pracy: Gliwice i okolice;
"DOMINO" PPHU WÓJCIK EDWARD - 2019-01-14 - Gliwice (śląskie)