KUCHARZ Rytwiany oferta pracy Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości. Sporządznie róznego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi i urzadzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni.
Data publikacji: 2019-11-25
Lokalizacja: Rytwiany (świętokrzyskie)
Pracodawca: Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości. Sporządznie róznego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi i urzadzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rytwiany
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: staszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rytwiany
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, miła aparycja, znajomosć zasad obsługiwania gości, dyspozycyjność,
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Adres pracodawcy:
Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: staszowski
Gmina pracodawcy: Rytwiany
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rytwiany
Ulica pracodawcy: Klasztorna
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.11.2019
Oferta pracy ważna do: 31.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1caf45a6b1b46e67c5bfb9ec9215fdb7
Podobne oferty pracy
Praa związana z montażem elementów okna, ustawianie komponentów na taśmie i odbiór z maszyny, kontrola wzrokowa komponentów, obsługa szlifierki, zszywaczy ręcznych oraz automatów do zbijania komponentów, Praca zwiazana z zawieszaniem i ściąganiem komponentów z haków przenośnika i ich kontrola, praca zwiazana z czyszczeniem komponentów przy formach o podwyższonej temperaturze, praca związana z podawaniem i odbiorem komponentów z maszyn, dbanie o bezpieczeństwo i higienę pracy. Koordynowanie pracy podległych mu pracowników.
OTTO WORK FORCE SOLUTIONS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-09-25 - Namysłów (opolskie)
przygotowywanie posiłków zimnych i gorących, kreatywność na stanowisku pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2018-09-19 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni przedszkolnej
Little Umbrella Sp.z o.o. - 2018-12-19 - Gdynia (pomorskie)
Obróbka wstępna warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych przepisów produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Łódź (łódzkie)
przyjmowanie towarów, prowadzenie dokumentacji magazynowej
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚCI, ESTETYCZNE PODAWANIE POTRAW, DOPILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY, DBANIE O SPRZĘT.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Grębenice (łódzkie)
przygotowanie potrawobieranie warzywobieranie i czyszczenie ryb filetowanie, pieczenie, smażenie, grillowaniedbanie o poprządek
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2016-10-11 - Namysłów (opolskie)
Planowanie menu; przyrządzanie potraw kuchni ingyjskiej; znajomość przypraw orientalnych; polnowanie odpowiedniej - indyjskiej estetyki podawania potraw; odpowiedzialność za produkty spożywcze.
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Częstochowa (śląskie)
Praca w charakterze kucharza, na różnych stanowiskach- w zależności od godziny rozpoczynanej pracy. Praca w systemie 8 godzinnym, zmianowym, restauracja jest czynna codziennie od 8:00 do 23:00 i w tym przedziale ustalane są zmiany. Na początku pracy pracownik przechodzi szkolenie, dopiero potem rozpoczyna samodzielną pracę na stanowiskach.
Amrest SP. Z O.O. - 2018-02-14 - Marki (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla gości restauracji
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Chojnów (dolnośląskie)
kasowanie należności
kontakt przez PUP - 2020-01-07 - Łobżenica (wielkopolskie)
Robotnik budowlany wykonuje prace przygotowawcze i wykończeniowe w robotach telekomunikacyjnych (rozebranie nawierzchni drogowej, wykonanie ręcznych wykopów w gruncie pod kable, naprawa nawierzchni), jak i czynności montażowe (układanie kabla w wykopie, demontaż i montaższaf kablowych, rozbiórka studni kablowych, montaż i demontaż urządzeń telekomunikacyjnych). Wypłacamy diety- praca na terenie całej Polski.
Przedsiębiorstwo Produkcji Handlu i Usług "TELMARK" Sp. z o.o. - 2016-04-18 - Zgierz (łódzkie)
Pieczenie, gotowanie, przygotowywanie potraw, rozdzielanie pracy pomiędzy pracowników kuchennych, nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Osłonino (pomorskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-02-01 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg. oryginalnych przepisów - właściwy dobór przypraw i składników- dbałość o odpowiedni stan produktów w magazynie- praca w godz. 10:00 - 14:00
kontakt przez PUP - 2019-06-10 - Łódź (łódzkie)
samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2019-09-05 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie pizzy, przygotowanie ciasta ,przygotowanie składników, półproduktów, posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-06-03 - Sieradz (łódzkie)
przygotowanie i serwowanie dań, dbanie o czystość na stanowisku pracypraca na umowę na czas określony, proponowany okres zatrudnienia - 3 lata, rozkład czasu pracy według grafiku w przedziale godzinowym 15:00-2:00oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Wrocław (dolnośląskie)
- sporządzanie dań kuchni etnicznej - pakistańskiejGodziny pracy: 8-16, 16-24.
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godz. 6-14
Andrzej Marciniak Produkcja Garmażerki, Rzeczoznawstwo Marketing Network - 2016-08-09 - Opole (opolskie)
- przygotowywanie , serwowanie potraw tj. kebab , beklara- dbałość o wysoki standard obsługi klientów, utrzymywanie porządku w lokalu
Kebab Kleopatra 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2017-06-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia posiadające niskie kwalifikacje. Przygotowywanie potraw dla gości imprez okolicznościowych, gotowanie zup, smażenie i pieczenie mięś, ryb, robienie sałatek.
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków/dań kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, używanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie własnych przepisów na bazie kuchni indyjskiej; umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Pabianice (łódzkie)
praca na kuchni ciepłej i zimnej, opracowywanie i wprowadzanie do menu nowych potraw regionalnych kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, cateringu. Wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2016-12-09 - Słońsk (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Gralewo (lubuskie)
obróbka warzyw i mięs, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy. Utrzymanie porządku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)