KUCHARZ Rybnik oferta pracy KWIATKOWSKITHS SP Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 18 - 20 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wykszta艂cenie minimum zawodowe, kierunek gastronomia. Do艣wiadczenie mile widziane, aktualna ksi膮偶eczka senepidowska. Przygotowywanie zdrowych ekologicznych przek膮sek, potraw, catering. Kontakt z pracodawc膮 osobisty, telefoniczny. Podania sk艂ada膰 e-mailem: kwiatkowski (at) kwiatkowskiths.pl
Data publikacji: 2020-10-05
Lokalizacja: Rybnik (艣l膮skie)
Pracodawca: KWIATKOWSKITHS SP Z O.O.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jastrz臋bska 8 c, 44-253 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wykszta艂cenie minimum zawodowe, kierunek gastronomia. Do艣wiadczenie mile widziane, aktualna ksi膮偶eczka senepidowska. Przygotowywanie zdrowych ekologicznych przek膮sek, potraw, catering. Kontakt z pracodawc膮 osobisty, telefoniczny. Podania sk艂ada膰 e-mailem: kwiatkowski (at) kwiatkowskiths.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 18 - 20 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rybnik
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2473
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 18 - 20 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: KWIATKOWSKITHS SP Z O.O.
danePracodawcy_nip: 6472575314
danePracodawcy_regon: 365503072
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Adama Mickiewicza 24, 44-350 Gorzyce, powiat: wodzis艂awski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: wodzis艂awski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2415
Gmina pracodawcy: Gorzyce
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gorzyce
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0214592
Ulica pracodawcy: Adama Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 05.10.2020
Oferta pracy wa偶na do: 05.11.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.10.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1944c1b75070949e09b71d665cf83d65
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w
P.H.U. CRISTAL DOMINIKA BOGDANOWICZ-SUDO艁 - 2018-09-24 - Malbork (pomorskie)
Grillowanie mi臋sa, sk艂adanie burger贸w, przygotowanie sa艂atek.
Maciej W贸js PONADTO - 2019-03-15 - Jaworzno (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej
Dawmax Oleg Rab - 2019-03-08 - T艂uszcz (mazowieckie)
Przygotowywanie i podawanie posi艂k贸w
P.H.U. NEDS Ewelina Skwiercz - 2016-02-09 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
Przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅, przek膮sek, ciast i deser贸w oraz dba艂o艣膰 o estetyk臋 otoczenia i wysoki standard przyrz膮dzanych potraw.
BIAVITA POLSKA S. A. Sanatorium Uzdrowiskowe August贸w - 2016-12-13 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮 i obowi膮zuj膮cymi w lokalu standardami
HOTEL RESTAURACJA FALEZA Waldemar Pa艂ka - 2019-05-29 - Puck (pomorskie)
Obs艂uga biura, wystawianie faktur, korespondencja mailowa i telefoniczna z klientami, wprowadzanie zlece艅, pomoc w dziale marketingu. Prowadzenie firmowego faccebooka.
FIRMA US艁UGOWO-PRODUKCYJNA TRANSAM-PRINTMAX - 2019-06-28 - Gda艅sk (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw, ciast i deser贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Sanok (podkarpackie)
osoba zatrudniona na tym stanowisku, pod og贸lnym kierunkiem i nadzorem Szefa Kuchni, w ramach ustalonych dzia艂a艅 i procedur b臋dzie odpowiedzialna za przygotowywanie i realizacj臋 zam贸wie艅 na us艂ugi oraz potrawy restauracyjne, 艣niadaniowe, przyj臋cia bankietowe oraz inne kulinarne dzia艂ania hotelu. Osoba, kt贸ra do艂膮czy do zespo艂u hotelowych kucharzy b臋dzie mia艂a czynny udzia艂 w rozwoju us艂ug gastronomicznych oferowanych przez hotel a tak偶e b臋dzie aktywnie wspiera艂a zesp贸艂 kucharzy w procesie poprawy jako艣ci 艣wiadczonych przez hotel us艂ug kulinarnychpraca w Hotelu Atena Mielec ul. Przemys艂owa 67Kandydaci w procesie rekrutacji b臋d膮 proszeni o przygotowanie dania popisowego - liczy si臋 smak, kompozycja, estetyka
Firma Us艂ugowo-Handlowa "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp贸艂ka Cywilna - 2016-02-03 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie i podawanie posi艂k贸w oraz da艅 z karty. Praca II-zmianowa w godz. 8.00-22.00 w systemie r贸wnowa偶nym.
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-US艁UGOWE "ANNA" A. RUTKOWSKA - 2016-04-21 - W贸lka Cycowska (lubelskie)
sporz膮dzane r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowaniem wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych,praca na dwie zmiany w godzinach otawrcia restauracji 10 -22
Zajazd HETMAN Henryka Bugaj - 2019-03-19 - Lgota Murowana (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w,
UZDROWISKA K艁ODZKIE SP脫艁KA AKCYJNA-GRUPA PGU - 2017-11-10 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie potraw wed艂ug oryginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Praca w nowoczesnej kuchni w ramach przygotowywania da艅 bie偶膮cych- obs艂uga restauracji oraz praca przy obs艂udze imprez. Kucharz uczestniczy ponadto w opracowywaniu nowego menu oraz przy opracowywaniu receptur.
Zamek SIMP w Rydzynie - 2018-01-16 - Rydzyna (wielkopolskie)
Gotowanie w kuchni polskiej, wydawanie posi艂k贸w.
BAR MLECZNY AKADEMICKI S.C. Maria Sasin, Ewa Bugdol - 2016-04-26 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, da艅 obiadowych, deser贸w itp. Praca w godz. 6.00-14.00, 15.00-23.00
"O艢RODEK NARCIARSKO-REKREACYJNY RYTRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-01-14 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni sanatorium
PRZEDSI臉BIORSTWO UZDROWISKOWE "USTRO艃" SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-08-19 - Ustro艅 (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w dla os贸b starszych i ma艂ych dzieci, dbanie o czysto艣膰 w kuchni, w tym mycie i dezynfekcja naczy艅 kuchennych
DZIENNY DOM POMOCY W O艢WI臉CIMIU - 2018-10-18 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Wykonywanie zabieg贸w piel臋gnacji d艂oni, st贸p, manicure, pedicure, hybrydy, 偶elzabiegi piel臋gnacyjne na ca艂e cia艂o i twarzZatrudnienie na podstawie umowy zlecenie
FHU ERJOT Renata Szpala - 2020-08-11 - Jaworzno (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w oraz ich wydawanie
BAR PYCHOTKA JUSTYNA CIENIEWICZ - 2016-06-03 - 艁om偶a (podlaskie)
Samodzielne wykonywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Przew贸z powierzonych towar贸w na terenie kraju i UE
P.H.U. "DANEK" Roman Papierski - 2017-04-24 - Sulm贸wek (艂贸dzkie)
praca przy budowie i modernizacji dr贸g, uk艂adanie kostki brukowej.
Przedsi臋biorstwo Rob贸t Drogowych Sp. z o. o. - 2017-03-03 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Roboty zwi膮zane z remontami i budow膮 dr贸g
ZAK艁AD DROGOWY "EVEREST" s. c. - 2019-04-11 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przyjmowanie zam贸wie艅 telefonicznie (lunch) pizza
Firma "Baka" P臋dzim膮偶 Marian - 2018-11-06 - Zakopane (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z ORYGINALNYCH PRZEPIS脫W KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE PRODUKT脫W OD DOSTAWC脫W POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO,PROWADZENIE NEGOCJACJI Z KONTRAHENTAMI Z WIETNAMU
TOMAN HOANG NGUYEN TIEN - 2018-06-26 - Pionki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W / PIZZY
Sogno Italiano Ewa Pawe艂ek - 2018-12-11 - D臋bica (podkarpackie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem sta偶u oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppo偶.,- zapoznanie z zasadami GMP/GHP zak艂adu gastronomicznego,- zapoznanie z organizacj膮 zak艂adu gastronomicznego (specyfik膮, produkcj膮, ofert膮 handlow膮),- przygotowywanie ciasta nale艣nikowego,- przygotowywanie sk艂adnik贸w (farszy, dodatk贸w, sos贸w),- zapoznanie z obs艂ug膮 sprz臋t贸w w lokalu (nale艣nikark膮, wyciskark膮, szatkownic膮, ekspresem do kawy, gofrownic膮),- przysposobienie w produkcji produktu finalnego tj. nale艣nik贸w.
kontakt przez PUP - 2019-06-13 - Aleksandr贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w, sur贸wek, sa艂atek. Praca w systemie 2 zmianowym w godzinach 11-19, 13-21. Praca 5 dni w tygodniu
Anna Dominik Dominikana - 2019-09-11 - Dobra (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw ormia艅skich i polskich; utrzymanie w czysto艣ci stanowiska pracy. UMowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany. w przedziale godz. 9:00-20:00. Proponowny okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali g
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)