KUCHARZ - RESTAURACJA VABENE Wręcza oferta pracy "GLOBAL PARKS POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ - RESTAURACJA VABENE
Wynagrodzenie: 17,85 - 19 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W NAJWYŻSZYCH STANDARDACH DO RESTAURACJI I BARÓW NA TERENIE PARKU SANTAGO, TJ. PIZZA, PASTA, LAZAGNE I INNE
Data publikacji: 2020-06-18
Lokalizacja: Wręcza (mazowieckie)
Pracodawca: "GLOBAL PARKS POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:96-320 Wręcza, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W NAJWYŻSZYCH STANDARDACH DO RESTAURACJI I BARÓW NA TERENIE PARKU SANTAGO, TJ. PIZZA, PASTA, LAZAGNE I INNE
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 17,85 - 19 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: ZŁ BRUTTO
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - RESTAURACJA VABENE
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wręcza
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żyrardowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1438
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radziejowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 17,85 - 19 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak, kierunek: GASTRONOMIA
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka Sanepid
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaPozadane_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W PRACY WE WLOSKIEJ GASTRONOMII
Nazwa pracodawcy:
"GLOBAL PARKS POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 7010192128
danePracodawcy_regon: 141926930
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Adres pracodawcy:
FOSA 41 11, 02-768 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: FOSA 41
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 18.06.2020
Oferta pracy ważna do: 14.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?49da2d88eb6c8b362487aa1e5a295b2b
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków
MARIA SOJA PPHU-ZAKŁAD UBOJU ZWIERZĄT RZEŹNYCH. PRZETWÓRSTWO MIĘSNE - 2017-07-04 - Raniżów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni polskiej, Przygotowywanie i podawanie dań przeznaczonych do cateringu.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywawnie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem półproduktów typoweych dla tej kuchni, dania:(KEBAB, KANAPKI KEBAB, SAŁATKI I SURÓWKI).
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Łódź (łódzkie)
Obsługa prasy do produkcji wiązarów dachowych
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Rzeszów (podkarpackie)
Obsługa giętarki/lasera, dbałość o jakość wykonywanych produktów.
"Anatol" Sp. z o.o. - 2017-11-17 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
zgodny ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Goleniów (zachodniopomorskie)
Praca z osobami z zaburzeniami psychicznymi.
Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Przerośli - 2019-10-10 - Przerośl (podlaskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
gotowanie od przystawek do obiadów, desery, fachowa obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Częstochowa (śląskie)
Obsługa kasy fiskalnej; przygotowywanie potraw z półproduktów; przyjmowanie i wydawanie zamówień
Mini-gastronomia P. Kokoszanek - 2016-02-12 - Lubosz (wielkopolskie)
przygotowywanie oraz serwowanie potraw, utrzymanie stanów magazynowych, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków do bistro, dokumentacja HACCP i ISO 22000, sprzatanie stanowiska pracy
IMPEL CATERING Sp. z o.o. - 2020-02-11 - Zielona Góra (lubuskie)
Produkcja sałatek owocowych i warzywnych - maszynowe i ręczne obieranie, krajanie owoców oraz warzyw, kontrola jakości gotowych produktów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
CONTRAIN POLAND Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Holandia (Holandia)
x
AKCES OŚRODEK SZKOLENIA ZAWODOWEGO KIEROWCÓW Andrzej Sural - 2019-05-13 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków dla klienta
KRYSTYNA JELINOWSKA USŁUGI GASTRONOMICZNE RAWICZ - 2018-06-12 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów. Wymagania: zawodowe. Pracodawca prosi o kontakt mailowy: lukasz (at) tokocushi.pl, kontakt telefoniczny w godzinach 12-16.
TOKO SUSHI S.C. - 2017-08-18 - Rumia (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 11-21; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-18
INTERFLOR Paulina Kantak (Restauracja Kurnik) - 2017-09-11 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań typu fast food.Praca w godz. 15-21
SPORTA PUB WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-03-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotoywanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Zanjomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbałość o szczegóły estetyczne i higienę pracy. Umeijętność pracy w zespole. Komunikacja z prezesem pochodzącym z Chin. Umiejętność czytania chińskich przypraw.
ZŁOTY BAMBUS Sp.zo.o. - 2016-06-02 - Kozery (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
P.H. "AZA" s.c. MIESZKO - 2016-06-15 - Karpacz (dolnośląskie)
bezpośrednia obsługa klienta, przedstawianie menu, udzielanie informacjint. serwowanych potraw i napojów, pomoc w wyborze menu, przyjecie zamówienia i jego sprawna realizacja, sporządzanie rachunku i inkasowanie należności, wymiar czasu pracy ok. 35h/tydzień
kontakt przez PUP - 2019-12-13 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw
"SYCYLIANA" Piotr Kwaśniewski - 2018-03-20 - Słubice (lubuskie)
szef kuchni, obróbka mięsa wołowego, organizacja pracy - menadżer kuchni, kalkulacja dań, wprowadzanie nowych potraw, szkolenie pracowników, gotowanie na żywo (przy kliencie)
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2016-05-11 - Białystok (podlaskie)
praca na stanowisku kucharza,wykonywanie dań z karty dań
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków/ dań kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, używanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie własnych przepisów na bazie ww. kuchni; umowa na 3 lata;
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pabianice (łódzkie)
jw
Fundacja ALA MA KOTA - 2016-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
Rozdawanie materiałów promocyjnych, zachęcanie do degustacji i zakupów
kontakt przez OHP - 2017-11-16 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe SZABAN Bogdan Jerzy Szaban - 2020-05-27 - Tomaszkowo (warmińsko-mazurskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków: pizza oraz inne z menu Pizzerii; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe i inne, doswiadczenie (podstawy pracy w kuchni), umiejętność: krojenia, układania produktów, przygotowywania prostych potraw, chęć do pracy
Waldemar KLUBA PIZZA MARGARITA - 2016-05-18 - Lubliniec (śląskie)