KUCHARZ Białystok oferta pracy AKCES OŚRODEK SZKOLENIA ZAWODOWEGO KIEROWCÓW Andrzej Sural
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: x
Data publikacji: 2019-05-13
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: AKCES OŚRODEK SZKOLENIA ZAWODOWEGO KIEROWCÓW Andrzej Sural
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lawendowa 62, 15-642 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: x
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie; książeczka zdrowia; znajomośc HACCP
Nazwa pracodawcy:
AKCES OŚRODEK SZKOLENIA ZAWODOWEGO KIEROWCÓW Andrzej Sural
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Lawendowa 62, 15-642 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Adres strony pracodawcy: www.akces.bialystok.pl
Ulica pracodawcy: Lawendowa
Numer budynku pracodawcy: 62
Profil działalności pracodawcy: szkolenie kierowców kat. A B C D E
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.05.2019
Oferta pracy ważna do: 30.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?045ad450c715b8d86385534b6a0d47aa
Podobne oferty pracy
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Nowogród Bobrzański (lubuskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Dyspozycyjność w godz.: 10:00-23:00, około 100-180 godzin pracy miesięcznie. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyjmowanie zgłoszeń o awariach oraz dokonywanie napraw. Praca w systemie 12/12, w godz. 7-19.
Krakowskie Centrum Rehabilitacji i Ortopedii - 2017-11-17 - Kraków (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Lipsko (mazowieckie)
Samodzielny kucharzPraca w Hotelu Polskim
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-08-23 - Mielec (podkarpackie)
szycie elementów materiałów tapicerskich
DELUXE MEBLE Ajmal Shazaddha - 2017-01-05 - Perzów (wielkopolskie)
oferta stażu skierowana do osób bezrobotnych w wieku 30 lat i powyżej: przygotowywanie posiłków i ich planowanie
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywania posiłków zgodnych z kartą menu jak i pod indywidualne zamówienia klienta, obsługi gości
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT - 2019-03-15 - Chorzów (śląskie)
Zdolności manualne i praktyczna, wiedza na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie, kierunek kucharz, staż pracy 5 lat, znajomość branży gastronomicznej.
HOTEL MANAGEMENT ADAM KRUPA - 2017-09-27 - Wejherowo (pomorskie)
-
,,EURO BAŁTYK" SUROWIECKI WIESŁAW - 2016-05-02 - Rewal (zachodniopomorskie)
kucharz
Sanatorium "Wodnik" Sp. z o.o. - 2019-03-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
montowanie mebli
Łukasz Mularczyk PPHU "Master" - 2015-12-23 - Sobiesęki (małopolskie)
Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o. - 2016-03-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Różewiec (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wadowice (małopolskie)
przygotowanie, wyrób i wypiek pizzy, obsługa pieca, praca w Kołobrzegu, I zmiana 9:00-17:00, II zmiana 13:00-21:00
kontakt przez PUP - 2019-04-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, rosyjskiej i ukraińskiej
PRNC Antonina Pavliuk - 2019-03-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni chińskiej, praca w restauracji pod kierownictwem oraz z personelem chińskojęzycznym
FRANCO HTL Sp. z o. o. - 2019-05-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
według zakresu obowiązków
Zdrowiej-my Piotr Caryk - 2015-12-15 - Bożków (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Hotel Daria Danecka Emilia - 2017-09-11 - Tychy (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, zapiekanek, sałatek oraz przy przygotywowaniu kurczaków z rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-06-14 - Straszyn (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "LUTYNIA" Jakub Sierański - 2016-10-24 - Nowe Miasto nad Wartą (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań obiadowych, surówek, robienie sosów, napoi i innych produktów znajdujących się w karcie, dbanie o porządek i czystość
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Bełchatów (łódzkie)
Przeprowadzanie wywiadów środowiskowych u uczestników Warsztatów Terapii Zajęciowej i ich coroczne aktualizowanie. Udzielanie uczestnikom WTZ i ich opiekunom pełnej informacji o przysługujących im świadczeniach i dostępnych formach pomocy. Skuteczne posługiwanie się przepisami prawa w realizacji tych zadań, a w szczególności umiejętność stosowania Ustawy o pomocy społecznej. Pomoc w wypełnianiu wniosków i kompletowaniu dokumentacji do Powiatowego Zespołu ds. Orzekania o Niepełnosprawności ( dot. ustalenia stopnia niepełnosprawności i uzyskania legitymacji upoważniającej do korzystania z usług i uprawnień). Współpraca z Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie i Ochrony Zdrowaia w zakresie wypełniania wniosków dot. dofinansowania do wczsów rehabilitacyjnych , sprzętu, itp.-po wcześniejszym porozumieniu z Kierownikiem WTZ oraz Zarządem Koła PSONI. Współpraca i wspóldziałanie z terapeutami zajęciowymi w zakresie przekazywania dokumentacji medycznej uczestników WTZ, ich wywaidów środowiskowych oraz aktualizacji tych wywiadów. Współpraca z lekarzem neurologiem i lekarzem rehabilitacji, kompletowanie dokumentacji medycznej uczestników WTZ, naliczanie treningu ekonomicznego uczestnikom WTZ zgodnie z obowiązującym na WTZ Regulaminem realizacji treningu ekonomicznego. Współuczestniczenie w organizowaniu imprez mających na celu integrację uczestników WTZ ze środowiskiem lokalnym-zgodnie z zaplanowanym Kalendarzem Imprez na dany rok. Systematyczne prowadzenie dokumentacji związanej z wykonywaną pracą: dziennik pracy, zeszyt wyjść do instytucji i urzędów ( PCPRiOZ), Powiatowy Zespół ds. Orzekania o Niepełnosprawności, itp). Przygotowywnie rocznych sprawozdań z zakresu pracy socjalnej.
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W DZIERŻONIOWIE - 2017-02-14 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2018-01-11 - Stary Gierałtów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków,pomoc w kuchni.
Hotel Kuźnia Napoleońska - 2017-10-24 - Paprotnia (mazowieckie)
Staż w Domu Pomocy Społecznej Program stażu do zapoznania w pokoju nr 37
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
KOLEJOWY SZPITAL UZDROWISKOWY SP. Z O.O. - 2017-07-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)