KUCHARZ - RESTAURACJA ARIANNAAMERICAN TEAK BURGER - 69A Wręcza oferta pracy "GLOBAL PARKS POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ - RESTAURACJA ARIANNAAMERICAN TEAK BURGER - 69A
Wynagrodzenie: 17,85 - 19 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓWW NAJWYŻSZYCH STANDARDACH DO RESTAURACJI, TJ. STEKI, DANIA Z GRILLA, SZASZŁYKI, BURGERY, ZAPIEKANKI, HOT DOG I INNE
Data publikacji: 2020-06-18
Lokalizacja: Wręcza (mazowieckie)
Pracodawca: "GLOBAL PARKS POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:96-320 Wręcza, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓWW NAJWYŻSZYCH STANDARDACH DO RESTAURACJI, TJ. STEKI, DANIA Z GRILLA, SZASZŁYKI, BURGERY, ZAPIEKANKI, HOT DOG I INNE
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 17,85 - 19 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: ZŁ BRUTTO
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - RESTAURACJA ARIANNAAMERICAN TEAK BURGER - 69A
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wręcza
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żyrardowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1438
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radziejowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 17,85 - 19 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, brak, kierunek: GASTRONOMICZNE
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: OBSŁUGA STACJI TYPU GRILL
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: aktualna książeczka Sanepid
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaPozadane_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W OBSŁUDZE STACJI TYPU GRILL
Nazwa pracodawcy:
"GLOBAL PARKS POLAND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 7010192128
danePracodawcy_regon: 141926930
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Adres pracodawcy:
FOSA 41 11, 02-768 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: FOSA 41
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 18.06.2020
Oferta pracy ważna do: 14.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6cb409b9df20c1e0feac7cc6b7ab1be9
Podobne oferty pracy
Umiejętność przygotowywania dań według systemu "a la carte" oraz potraw serwowanych na bankietach. Organizacja i nadzór nad wszystkimi procesami pracy kuchni oraz zarządzanie podległym personelem. Dbałość o zapewnienie dobrego stanu magazynowego w produkty spożywcze oraz umiejętne ich wykorzystanie. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-15 - Niemcy (Niemcy)
obsługa linii produkcujnej, załadunek wyobów
FWS, Fabryka Wyrobów Styropianowych, Sp. z o.o. - 2019-09-12 - Żyrardów (mazowieckie)
Właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i cieplnej przyrządzonych potraw. Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw różnych z kuchni azjatyckiej zgodnie z menu firmy
kontakt przez PUP - 2019-11-06 - Łomianki (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Radom (mazowieckie)
zarządzanie i praca w kuchni restauracji, przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dobra organizacja pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Firma "Woltom" Tomasz Wołoch, Hotel "Pegaz" - 2017-07-25 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej godziny pracy 6-14, 7.30-15.30, 8-16 lub 10-18 (do uzgodnienia wg grafiku)
"GOMI" SPÓŁKA CYWILNA ZBIGNIEW GÓRKA KATARZYNA GÓRKA - 2019-09-23 - Biłgoraj (lubelskie)
Obsługa maszyn i urządzeń produkcyjnych, ustawianie maszyn zgodnie z zaleceniem produkcyjnym i dokumentacją techniczną, kontrola jakościowa półfabrykatów i wyrobu gotowego.
Barlinek Inwestycje Sp. z o.o. - 2019-04-09 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Samodzielnie robienie pizzy i pieczenie jej w piecu opalanym drewnem. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa: 12:00-20:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, zimnych, sporządzanie surówek. Sporządzanie-przygotowywanie deserów, napojów, posiłków. Obróbka wstępna produktów (np. mięs)
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Kęty (małopolskie)
- dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków - przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowane i zgodne z zasadami przestrzegania przyrządzanych posiłków
31 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zgierzu - 2020-03-09 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-08-12 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków,organizacja imprez
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Niepołomice (małopolskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań z menu, utrzymanie porzadku i czystości
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Kutno (łódzkie)
Prace w dziale żywienia przy przygotowywaniu posiłków i wydawaniu posiłków.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-01-31 - Sopot (pomorskie)
Kucharz
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2019-03-01 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg receptur kuchni tureckiej, wydawanie posiłków. Zatrudnienie na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
Agencja Artystyczna "Just&Mar" Marcin Drej - 2017-08-30 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, obróbka mięsa, warzyw, sprzątanie kuchni,zapisywanie potrzebnych produktów spożywczych, praca w godz. 14-22
Usługi Budowlane VIKBUD Mariusz Funk - 2018-03-20 - Popielów (opolskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, pieczenie, duszenie, smażenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2019-09-19 - Oświęcim (małopolskie)
Osoba odpowiedzialna za zapewnienie właściwego przygotowania potraw, uwzględniająca receptury i normy obowiązujące w żywieniu zbiorowym. Dodatkowo powinna przy tym przestrzegać zasad czystości oraz regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Ponadto dba o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, zamówienia oraz prawidłowe magazynowanie żywności. wykształcenie gastronomiczne, dobra znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP).
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2018-09-20 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, pomoc w realizacji bieżących zamówień.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Włodawa (lubelskie)
przygotowanie i sprzedaż posiłków typu fast-food
TRAFART OKTAWIAN KIESZKOWSKI - 2016-04-01 - Turek (wielkopolskie)
- sporządzenie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów- dekorowanie, porcjowanie , estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
INP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-27 - Kartuzy (pomorskie)
Praca na kuchni w charakterze kucharza zmianowego, przyrządzanie dań wg. receptur, wydawanie dań
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-12 - Większyce (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Warszawa (mazowieckie)