KUCHARZ Wieleń oferta pracy Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu
Data publikacji: 2016-08-12
Lokalizacja: Wieleń (wielkopolskie)
Pracodawca: Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 2, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i wydawanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieleń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieleń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie zawodowe 5 lat
Nazwa pracodawcy:
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 2a, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Czarnków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czarnków
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 2a
Nazwisko osoby zgłaszającej: Teresa Murias
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.08.2016
Oferta pracy ważna do: 11.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
Tomasz Popielec Bartnicza 6 m 3, Euro Culinary Express Tomasz Popielec - 2017-03-06 - Płock (mazowieckie)
- organizowanie i nadzór oraz kontrola przebiegu procesów technologicznych- posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw- organizowanie przyjęć okolocznościowych i cateringu- przygotowanie dań i potraw- przygotowywanie dań kuchni europejskiej
Grzegorz Łoniewski - 2018-04-30 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleconą technologią, gramaturą i zaleceniami dietetycznymi
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-01-31 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
jw.
GHM HRACHYA GRIGORYAN - 2017-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, odpowiedzialność za produkcję, odbiór towaru z magazynu; umowa na 6 miesięcy z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 7.30- 15.30
Centrum Kształcenia Praktycznego - 2017-09-26 - Słupsk (pomorskie)
- zaopatrzenie kuchni,- przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej,- utrzymywanie porzadku na stanowisku- komunikacja z zespołem ukraińskim w czasie pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Kościerzyna (pomorskie)
Przyrządzanie dań kuchni włoskiej, ukraińskiej. tureckiej ( pizza, kebab, desery).Zaopatrzanie, utrzymanie porządku w kuchni i restauracji. Przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych. Praca stojąca.
PHU EMTEL Ewa Mierzyńska - 2016-02-11 - Tychy (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok, równoważny system czasu pracy; wysokość wynagrodzenia 2700 + premia
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2018-04-09 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z aktualną kartą. Przygotowanie potraw z zakresu kuchni śródzmienomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Staż dla os. powyżej 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie dań kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii,Bułgarii lub we Włoszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umowę zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzależnione od wielkości hotelu do obsługi. Zakwaterowanie,wyżywienie i dojazd zapewnia pracodawca.
Buksa Danuta BUKSA SERVICE - 2016-01-18 - Włochy (Włochy)
sporządzanie posiłków, przygotowanie dań, sporządzanie listy zakupów brakujących składników, dbanie o porządekpraca na dwie zmainy
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Moszczenica (małopolskie)
w/g potrzeb
RESTAURACJA "La Cucina Italiana" Barbara Chrobot - 2018-03-02 - Szczecno (świętokrzyskie)
• doświadczenie w bezpośredniej sprzedaży produktów i usług finansowych - szczególnie kredytów gotówkowych i konsolidacyjnych• silna motywacja do pracy na stanowisku sprzedażowym – zorientowanie na wyniki • wysoki poziom zdolności interpersonalnych • umiejętność pracy w zespole • bardzo dobra organizacja pracy • realizacja miesięcznych planów sprzedażowych • obsługa gotówkowa oraz bezgotówkowa
FINANSE Malwina Syrnik, Łukasz Świątek Spółka Cywilna - 2016-06-16 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
WYPIEK PIZZY
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
kucharz
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-03-06 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Nysa (opolskie)
praca na magazynie, obsługa maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, zwłaszsza bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Piaseczno (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Tarnów (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
ZAWIĄZAŁEK-WIELEBA JUSTYNA LUBELSKIE FINANSE I NIERUCHOMOŚCI - 2016-05-19 - Świdnik (lubelskie)
Obróbka wstępna i termiczna produktów żywnościowych, przygotowanie farszów, przygotowywanie pierogów, uszek, klusek, krokietów, naleśników, gołąbków. Mrożenie i pakowanie gotowych produktów.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Nowa Wieś (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, korzystanie z oryginalnych przepisów, obsługa pieca Tandoori.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-05-17 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z wnioskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Działoszyn (łódzkie)
Program stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Jasło (podkarpackie)
sporzadzanie potraw wg. określonego menu.praca w godz 12-20
Firma Handlowo-Usługowa Hotel Anna Anna Weryńska - 2016-03-10 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-04-19 - Serock (mazowieckie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wałcz (zachodniopomorskie)