KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA) Gorlice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracjipraca w godzinach od 8.00 do 16.00, od 11.00 do 19.00
Data publikacji: 2017-09-29
Lokalizacja: Gorlice (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w restauracjipraca w godzinach od 8.00 do 16.00, od 11.00 do 19.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorlice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorlicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat. B
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe mile widziane, umiejetność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie+CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorlice
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy: usługi kateringowe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.09.2017
Data dodania oferty pracy: 26.09.2017
Oferta pracy ważna do: 12.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa kienta, przygotowanie potraw z półproduktów
F.H.U.P. Księżyc Marek - 2017-08-18 - Krzeszowice (małopolskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowywanie posiłków i dań, organizacja pracy personelu kuchennego, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków
Four Wind's Bar Karol Urbanowicz - 2017-08-30 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni,
Restauracja CASSINO Wojciech Grobelski Marcin Szulc SC - 2016-07-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
prace pomocnicze na budowie
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Bledzianów (wielkopolskie)
Praca w kuchni, gotowanie dań kuchni staropolskiej i robienie pizzy. Praca na umowę zlecenie. 168 godzin pracy w miesiącu. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracownikami.
Krzywosz Adam Roztoczański Pstrąg - 2017-12-07 - Bondyrz (lubelskie)
OFERTA PRACY REFUNDOWANA DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA SKIEROWANYCH Z PUP.Gotowanie i przygotowywanie potraw, ustalanie menu, wydawanie dań.
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2018-10-24 - Witaszewice (łódzkie)
(pomoc) przygotowanie homos, kebeb, falafel, przygotowanie surówek
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Białobrzegi (mazowieckie)
wymagane doświadczenie w pracy w gastronomii - kucharz, 2 zmiany: w godzinach pracy od 8 do 20
Krystyna Marynowska - 2017-02-27 - Raczyce (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Bałtów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Skoczów (śląskie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem.
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska - 2018-09-24 - Mysłowice (śląskie)
gotowanie posiłków dla uczniów szkoły podstawowej
Szkoła Podstawowa im. Wandy Chotomskiej w Pawłowie - 2018-09-17 - Pawłowo (pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków, dbanie o porządek i higiene pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Wadowice (małopolskie)
praca w "Restauracji Pod Orłem"
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-04-28 - Tczew (pomorskie)
krojenie kebaba, wypiek pizzy, przygotowywanie sałatek, sosów.
Monika Paw Döner Peyman - 2018-08-23 - Oświęcim (małopolskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2018-04-17 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
utrzymanie w sprawności taboru samochodowego
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zwoleń (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 13.00-23.00, dwa dni pracy dwa dni wolnego.
Catering Joker 2 - 2018-04-16 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażanych,- prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych,- kontrola temperatury surowców, dodatków.Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00. Okres próbny 3 miesiące, następnie na czas określony
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-03-27 - Głobino (pomorskie)
WG ZAL
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych; sporządzanie napojów i potraw; dekorowanie potraw; obsługa maszyn gastronomicznych; utrzymywanie czystości na stanowisku pracy;
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Celiny (śląskie)
-sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastyronomicznych, planowanie menu, układanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-08-08 - Bielawa (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)