KUCHARZ Rawicz oferta pracy STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie dań
Data publikacji: 2016-12-16
Lokalizacja: Rawicz (wielkopolskie)
Pracodawca: STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WAWRZYNIAKA 10, 63-900 Rawicz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rawicz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rawicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rawicz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: DOŚWIADCZENIE
Nazwa pracodawcy: STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Adres pracodawcy:
WAWRZYNIAKA 10, 63-900 Rawicz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: rawicki
Gmina pracodawcy: Rawicz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rawicz
Ulica pracodawcy: WAWRZYNIAKA
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.12.2016
Oferta pracy ważna do: 16.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posilków
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów Szpitala w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-05 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań typu fast food
FHUP CERTUS PIOTR JACKOWSKI IŁAWA - 2017-06-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Radom (mazowieckie)
prowadzenie kuchni
"SCAN II" Zbigniew Sadowski - 2018-04-25 - Krzewie Wielkie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo OVUM Sobczyk Maciej Drawsko Pom. - 2018-03-15 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzątanie klatek schodowych oraz terenów wokół nich.
ZAKŁAD ZIELENI J.K.L. WOJTCZAK S.C. - 2016-11-09 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie dań z karty
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Kutno (łódzkie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałośćo czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie 140h w m-cu, praca wg grafiku w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2016-11-22 - Świdnica (dolnośląskie)
Gastronomia. Zakres obowiązków zgodny ze stanowiskiem.
WSZYSTKO ZE SMAKIEM S.C - 2017-09-05 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
Kierowca kat. B, naprawa maszyn budowlanych typu koparki, wozidło, samochody.
Trójmiejska Wypożyczalnia Maszyn Sp. z o.o. - 2017-01-18 - Kiełpino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-USŁUGOWE "JĘDRZEJEK" IWONA JĘDRZEJEK - 2017-05-23 - Kisielnica (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni i stołówce
13 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-04-28 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (pizza, itp.).
MIX RÓŻNOŚCI Beata Świątkowska - 2017-06-27 - Stanisławów Drugi (mazowieckie)
Renowacja, szlifowanie posadzek kamiennych oraz betonowych (marmur, lastryko itp.)
F.H.U. CAMICO Andrzej Kobus - 2016-11-21 - Gadka (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni bengalskiej,współpraca z dostawcami żywności, udzielanie informacji o produktach klientom
Rahman Kebab Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Pomoc kuchennaWynagrodzenie 13,37 zł brutto za godzinęRozpoczęcie pracy o godzinie 6:00
WOJ KAT Sp. z o.o. - 2016-09-29 - Kliczków (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni bengalskiej, zamawianie produktów u bengalskich dostawców potrzebnych do przygotowywania potraw, informowanie klientów o oferowanych produktach
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca od pon do ndz. w godzinach od 8.00 do 22.00 (praca na 1/2 lub 3/4 etatu).Jako Pracownik Gastronomii dokładasz wszelkich starań, by ludzie się uśmiechali. Twoim celem jest zapewnienie przyjemnej atmosfery i oferty jedzeniowej, której nie można się oprzeć. Oferowanie wyśmienitego, jakościowego jedzenia po najniższych cenach to zadanie Twoje i twoich współpracowników. Razem z nimi chcesz dać odwiedzającym „smakowity powód”, by wracali jeszcze wielokrotnie. Główne zadaniazapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą,patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennyc
IKEA Retail Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2017-02-17 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Ozorków (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sporządzanie potraw w oparciu o receptury oraz ich dekorowanie.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Stalowa Wola (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; osobom spoza miejsca wykonywania pracy zapewniony jest zwrot kosztów dojazdu lub dowóz do miejsca pracy; miejsce wykonywania pracy: Słupsk lub Dębnica Kaszubska- do uzgodnienia z pracodawca; godziny pracy: 6.00- 14.00 lub 7.00- 15.00; wysokość wynagrodzenia od 3000 zł brutto- do uzgodnienia; okres próbny 1 miesiąc
Mini- Max Piotr Sadowski - 2018-02-06 - Słupsk (pomorskie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów i napoi, obsługa klientów. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "SANIA" VU VAN HUNG - 2016-09-27 - Strzeniówka (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-10-02 - Tuszyn (łódzkie)