KUCHARZ/KUCHARKA Kisielnica oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-USŁUGOWE "JĘDRZEJEK" IWONA JĘDRZEJEK
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2017-05-23
Lokalizacja: Kisielnica (podlaskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-USŁUGOWE "JĘDRZEJEK" IWONA JĘDRZEJEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:18-421 Kisielnica 98, powiat: łomżyński, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kisielnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łomżyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piątnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
Data zakończenia pracy: 31.08.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: - doświadczenie zawodowe- mile widziane
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-USŁUGOWE "JĘDRZEJEK" IWONA JĘDRZEJEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Adres pracodawcy:
18-421 Kisielnica 98, powiat: łomżyński, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt z pracodawcą: telefoniczny nr. 606-387-387 lub 600-289-289
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: łomżyński
Gmina pracodawcy: Piątnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kisielnica
Numer budynku pracodawcy: 98
Profil działalności pracodawcy: Przygotowywanie i podawanie napojów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.05.2017
Oferta pracy ważna do: 23.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 23.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 23.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/z
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Jawor (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków.
"SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
P.H.U. Marek Stopyra - 2016-06-09 - Lubań (dolnośląskie)
rzeczoznawca majątkowy
INVEST - 2017-07-18 - Konin (wielkopolskie)
Gastronomia.Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej.Praca w godz: 10 - 18 lub 16 - 24
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie polskich dań
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁA GRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-08-08 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie pizzy,dobry smak i poczucie estetyki dań
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2018-01-10 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Bieżuń (mazowieckie)
kucharz
PPH JABŁONKA - 2016-08-08 - Puszczykowo (wielkopolskie)
Sporzadzanie potraw kuchni ukraińskiej, układanie menu, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potrw. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany-1/2 etatu: 4 dodziny dziennie w ramach otwarcia lokalu: 11:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań z karty menu,dbałość o powierzone produkty ,samodzielne tworzenie dań kuchni polskiej
Willa Monika SPA - 2017-09-11 - Nałęczów (lubelskie)
Planowanie jadłospisu, przygotowywanie spisu produktów zamówień) gotowanie potraw, pilnowanie potraw w bemarach, utrzymywanie temperatury w bemarach, zapobieganie przypaleniau itp. Praca w godzinach 7:00-16:00 - wg potrzeb;Praca 5 dni w tygodniu, średnio 40 godzin w tygodniu.Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Wrocław (dolnośląskie)
sprzedaż posiłków typu FAST-FOOD
Nifares - 2016-03-29 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Puławy (lubelskie)
Przygotowanie potraw, zakupy, znajomość kuchni niemieckiej
Gasthaus & Pension am Kurfürstendam KG - 2017-06-14 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Łazy (mazowieckie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków na zamówienie oraz dostaw. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.
A&P s.c. Paweł- Tęcza - 2018-08-17 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
obsługa programów magazynowych/skaner, komputer/ rozładunki i załadunki wózkiem widłowym, rozmieszczanie i składowanie towarów w magazynie, przyjmowanie wyrobów z produkcji, kontrolowanie stanu magazynowego
Kongskilde Polska Sp. z o.o. - 2016-09-27 - Kutno (łódzkie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej, tworzenie receptur dań kuchni ukraińskiej, przekazywanie wiedzy innym pracownikom , komunikowanie się w języku ukraińskim
Billy's American Restaurants Sp.z o.o. - 2017-09-04 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Kuchnia Domowa D.Jaroszewska - 2016-06-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej
HOSTEL EVOTEL Ewa Zofia Żukowska - 2017-04-03 - Zielonka (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
SAMODZIELNE WYKONYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM, WYKONYWANIE OBRÓBKI WSTĘPNEJ I TERMICZNEJ POTRAW, WYDAWANIE POSIŁKÓW POBIERAJĄCYM NA ODDZIAŁY, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PREFEROWANE ŚREDNIE W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU HACCP, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 3 LATA
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W SZCZECINIE - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kucharzstaż w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Majdan Królewski (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
Grzegorz Pawełczyk - 2018-03-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Kucharz
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2017-03-29 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, opracowywanie kart menu.
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Krosno (podkarpackie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw. Praca w godzinach 12-22. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolnego.
Usługi Gastronomiczne Wynajem pokoi dla firm - 2016-09-29 - Cekanowo (mazowieckie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7 - 2018-01-10 - Warszawa (mazowieckie)