KUCHARZ Radom oferta pracy OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA GROMADA - Hotel Gromada
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2020-07-17
Lokalizacja: Radom (mazowieckie)
Pracodawca: OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA GROMADA - Hotel Gromada
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:NARUTOWICZA 9, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Radom
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1463
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA GROMADA - Hotel Gromada
danePracodawcy_nip: 5250007968
danePracodawcy_regon: 000332937
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
NARUTOWICZA 9, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m. Radom
danePracodawcy_kodPowiatu: 1463
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Radom
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0972750
Ulica pracodawcy: NARUTOWICZA
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy: Usługi turystyczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 18.07.2020
Oferta pracy ważna do: 17.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a34db05e906a74c4c5bb7c6422d4f710
Podobne oferty pracy
sporządzanie posiłków wg jadłospisu, mycie naczyń i urządzeń znajdujących się w kuchni, wykonywanie prac przygotowawczych do produkcji posiłków
Dom Pomocy Społecznej im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego Prymasa Tysiąclecia - 2017-05-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
Obsługa i konserwacja urządzeń instalacji wodno-kanaizacyjnych i cieplowniczych w budynkach mieszkalnych
ZARZEW SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA - 2018-11-16 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie posiłków i napoi.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Włodawa (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej.Praca w godz.: 6-14, 14-22, równoważny system czasu pracy.Miejsce wykonywania pracy: lokale należące do firmy Jalapeno s.c. (m.in. Pasaż Grunwaldzki).
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2020-01-08 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie śniadań i zup 8-12
JAROSŁAW LIPIŃSKI CENTRUM POMOCY POTRZEBUJĄCYM - SCHRONISKO ARKA - 2018-08-31 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie, smażenie
Dariusz Koprowski "BURGEROOM" - 2016-08-01 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
transport drogowy towarów -przewóz chłodniami ( wyjazdy z Polski na Zachód)
USŁUGI TRANSPORTOWE VIKTORIA DOROTA MALESZKO - 2016-05-24 - Łapy (podlaskie)
Wykształcenie: kierunkowe; doświadczenie zawodowe; aktualna książeczka zdrowia; umiejętność pracy w zespole; umowa zlecenie przez 1-y miesiąc; miejsce pracy: Gliwice strefa;
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-23 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie kebabów oraz potraw kuchni tureckiej
BODRUM KEBAB Hur Sakici - 2018-09-11 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni i kucharzami narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie i produkcja posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Roma Sokołowski Zbigniew - 2017-06-27 - Płock (mazowieckie)
utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, wykonywanie poleceń opiekuna stażysty i zastosowań do jego uwag, przygotowanie potraw według receptur, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłów.
LINOSZCZEL Sp. zo.o. - 2019-07-23 - Wolbrom (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Puck (pomorskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-09-01 - Gryfice (zachodniopomorskie)
gotowanie, praca w kuchni, wyżywienie zbiorowe
Ośrodek Kolonijny "Magnat" Lidia Nadajczyk - 2019-01-30 - Łeba (pomorskie)
Przygotowanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, nadzorowanie świeżosci używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Warszawa (mazowieckie)
-
Firma Usługowa MUCHA Zbigniew Muchowski - 2017-08-21 - Stara Kiszewa (pomorskie)
wg stanowiska
BORDON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Wymagania: doświadczenie zawodowe oraz dyspozycyjność w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odrą" - 2017-03-15 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-08-29 - Głogów (dolnośląskie)
kucharz kuchni polskiej
Mini Bar "Patria" - 2018-05-16 - Będzin (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ I POLSKIEJ
"OPTA POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-22 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i gotowanie potraw, uczestniczenie w planiowaniu jadłospisu, przestrzeganie zasad technologi i estetyki, dbanie o jakość i smak posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Legnica (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Radom (mazowieckie)
Wg programu stażuFP
kontakt przez PUP - 2020-05-15 - Dobiegniew (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw,wybór sprzętu do przygotowania dań,nadzór nad jakością żywności.Nadzorowanie świeżości używanych składników,ustalanie wzorca i czasu przygotowania dań.
MCC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-22 - Gdańsk (pomorskie)