KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ - ROBIENIE KEBABA Końskie oferta pracy BODRUM KEBAB Hur Sakici
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ - ROBIENIE KEBABA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie kebabów oraz potraw kuchni tureckiej
Data publikacji: 2018-09-11
Lokalizacja: Końskie (świętokrzyskie)
Pracodawca: BODRUM KEBAB Hur Sakici
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PIŁSUDSKIEGO 15/1, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie kebabów oraz potraw kuchni tureckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ - ROBIENIE KEBABA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Końskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: konecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Końskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: przygotowywanie kebabów
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy: BODRUM KEBAB Hur Sakici
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Adres pracodawcy:
Plac 3-go Maja 8, 97-500 Radomsko, powiat: radomszczański, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: radomszczański
Gmina pracodawcy: Radomsko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radomsko
Ulica pracodawcy: Plac 3-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.09.2018
Oferta pracy ważna do: 30.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cieślewicz & Marek Piekarski - 2016-10-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Prace porządkowe na terenie bloków,kosznie trawy, odśnieżanie
Monika Gierczak "LUXOR" - 2017-10-24 - Jarosław (podkarpackie)
Bezpośrednia obsługa klienta, dbanie o czystość i porządek na sali sprzedaży, w toaletach i na zapleczu. Mile widziane wykształcenie średnie handlowe, doświadczenie w handlu.
F.H.A "ALKA" Włodzimierz Michalski - 2016-03-30 - Rumia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE.
Elżbieta Szumska Usługi Turystyczne "AURUM" - 2017-01-25 - Złoty Stok (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, wstępna obróbka surowców, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw, sporządzanie potraw kuchni regionalnych oraz innych narodów (w tym ukraińskich)
PPHU i TT WENUS Dukowska Joanna - 2018-05-16 - Rozprza (łódzkie)
Zgodny
Hotel Marusza Piotr Ponikowski - 2017-03-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i gotowanie prostych potraw orientalnychpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej niż 20 godzin w miesiącu)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, serwowanie sporządzonych dań
PIZZERIA-PUB "EUFORIA"ARTUR SUCHANECKI - 2017-06-23 - Pakosław (wielkopolskie)
Umiejętność przygotowywania potraw orientalnych arabskich, w tym dań zimnych (sałatki), obróbka mięsa oraz grillowanie mięsa, szisz kebab, szawerma
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Ząbki (mazowieckie)
stawianie szalunków
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Ługi (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej.
Kebab "Jerusalem" Mohammed Amer - 2016-10-03 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-03-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Poraj (śląskie)
przyrządzanie potraw
"AUTO-MARKET" Ryszard Iwaszkiewicz | Hotelik "KARMEL" Iwaszkiewicz Ryszard - 2016-07-07 - Białystok (podlaskie)
Smażenie ryb, przygotowywanie posiłków rybnych, sałatek, garmaż rybny.
KOZŁOWSKA BERNADETA BAR GASTRONOMICZNY „ TO-TU ” SMAŻALNIA - 2016-01-20 - Hel (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków, przygotowanie surówek, organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Kościelisko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
HOTEL "ADRIA" B. PARUZEL, A. PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA - 2017-03-31 - Bieruń (śląskie)
przygotowanie posiłków, zarządzanie kuchnią i ludźmi
Ośrodek Wczasowy ,,Na Klifie" w Jarosławcu - 2017-04-18 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu
"Mój Dom na Sielskiej" Aneta i Bogdan Mossakowscy s.c. - 2017-09-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- sporządzanie potraw,- stosowanie różnych procesów technologicznych,- praktyczne wykorzystanie poznanych zasad produkcji gastronomicznej,- przeprowadzanie obróbki wstępnej surowca,- posługiwanie się praktycznym sprzętem stołowym, naczyniami,- poznanie zasad i technik podawania i przygotowywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Gonice Drugie (wielkopolskie)
gotowanie dań ukraińskich
JANUSZ PARK - 2017-08-23 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, dowóz posiłków na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Fizyczna ochrona osób i mienia na obiekcie przemysłowym ( stocznia )
Trans - Nauta Sp. z o.o. - 2017-03-14 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw regionalnych kuchni ukraińskiej, sprządzanie jadłospisów.
JOLBEX - JR Joanna Jedlińska - 2017-01-27 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
zgodnie z zakresem obowiązków
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie dań typu fast-food
Pizzeria Napoli - 2016-03-14 - Niepołomice (małopolskie)