KUCHARZ Radlin oferta pracy EFRAIMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw (również wegańskich) na wynos, przygotowywanie świeżych soków, obsługa pieca konwekcyjnego. Praca w godzinach od 7:00 do 15:00, od poniedziałku do soboty - 1 dzień w tygodniu do wybrania.
Data publikacji: 2020-12-03
Lokalizacja: Radlin (śląskie)
Pracodawca: EFRAIMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mariacka 38, 44-310 Radlin, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw (również wegańskich) na wynos, przygotowywanie świeżych soków, obsługa pieca konwekcyjnego. Praca w godzinach od 7:00 do 15:00, od poniedziałku do soboty - 1 dzień w tygodniu do wybrania.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
umowa o pracę na okres próbny, docelowo na czas nieokreślony.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radlin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2415
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radlin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane umiejętności z zakresu gastronomii i zdrowego odżywiania.
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy:
EFRAIMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 7822188430
danePracodawcy_regon: 639852040
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Mariacka 38, 44-310 Radlin, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 9:00-14:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: wodzisławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2415
Gmina pracodawcy: Radlin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Radlin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0945108
Ulica pracodawcy: Mariacka 38
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|251
Data dodania oferty pracy: 03.12.2020
Oferta pracy ważna do: 31.01.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 03.12.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.12.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9bbe526cf6189e62828fd50fa7f83190
Podobne oferty pracy
programowanie maszyn i urządzeń; tworzenie i archiwizowanie schematów elektrycznych; pisanie programów na sterowniki PLC; udział w uruchamiani i montażu stanowisk zrobotyzowanych; diagnozowanie i naprawa układów elektroniki, hydrauliki siłowej, pneumatyki oraz napędów. Okres próbny 3- 6 miesięcy, z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 7.00- 15.00
AMM Robot Sp. J. - 2017-07-17 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wszystkie inne prace związane z w/w stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-12-04 - Ustka (pomorskie)
kucharz
Robert Rakoczy PPHU "FENIX" - 2017-05-19 - Sieciechów (mazowieckie)
- przygotowywanie dań wg oryginalnych receptur kuchni meksykańskiej i amerykańskiej- dbałość o czystość stanowiska pracy i powierzone sprzęty- przygotowywanie składników do dalszej obróbki- podawanie dań zgodnie z ustaloną estetyką i standardem - wykorzystywanie składników wg zasady FIFO Praca wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Łódź (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Wsparcie użytkowników systemów informatycznych. Zarządzanie usługami w MS Azure oraz Office 365. Zarządzanie infrastrukturą sieciową LAN/WAN. Dbanie o bezpieczeństwo IT zarządzanej infrastruktury i usług. Obsługa incydentów. Współpraca z dostawcami usług oraz serwisami zewnętrznymi. Znajomość środowiska MS Azure/ Office 365/ SharePoint on-line.
SOLUTIONS 30 WSCHÓD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-06 - Żelków-Kolonia (mazowieckie)
Przygotowanie ciasta do wypieku pizzy. Pieczenie ciasta w piecu. Pobieranie surowców do produkcji kulinarnej. Zabezpieczenie przed zepsuciem wyrobów gotowych, surowców. Przygotowanie i porządkowanie stanowiska pracy po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Sierakowice (pomorskie)
Obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta, wykładanie towaru.
Anderski Rafał P.H.U. RAF-AND - 2017-07-14 - Gorzyce (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetykę posiłków, doszkalanie personelu; współpraca przy układaniu jadłospisu; godziny pracy 06.00-14.00, 11.00-19.00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "OSTOJA" W ZGORZELCU - 2019-10-08 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw regionalnych kuchni ukraińskiej, sprządzanie jadłospisów.
JOLBEX - JR Joanna Jedlińska - 2017-01-27 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski - 2019-06-04 - Płytnica (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. byrak, falafel, dolma, sarma.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
sporządzanie potraw kuchni regionalnej ukraińskiej , polskiej i innych narodów
PHPiU Grzegorz Chajec - 2019-11-21 - Legnica (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Łososina Dolna (małopolskie)
Przygotowanie dań kuchni wietnamskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, porcjowanie i wydawanie dań, dbanie o najwyższą jakość i smak serwowanych dań.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Ząbki (mazowieckie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych. Zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2020-12-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- Nadzorowanie pracowników sprzątających. Rozdzielanie pracy. Rozliczanie pracowników z przepracowanych godzin. Raportowanie postępu prac.- Miejsce wykonywania pracy: Katowice- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00.
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Katowice (śląskie)
hPrezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy; danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych; prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska; informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach; zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowychlokal czynny w godz. 11.00-22.00
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
wyrób ciasta, kręcenie pizzy
PPHU Dariusz Niciński - 2016-01-25 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, dbanie o odpowiednią jakość wykorzystanych produktów; komponowanie menu.
BLACK DIAMOND Mohamed Raafat Makhlouf Mahfouz Makhlouf - 2018-09-26 - Lublin (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JACQ Marta Piwowarczyk - 2017-05-15 - Dęblin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.Oferta pozyskana w drodze refundacji kosztów na doposażenie i wyposażenie stanowiska-rotacja.Oferta skierowana tylko do osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Płońsku. Przed spotkaniem z pracodawcą należy pobrać skierowanie od swojego Doradcy Klienta. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny w godz. 08.00-16.00
Bugalski Krzysztof, 1) "Kontraktowy Ośrodek Zdrowia" 2) DOM SENIORA ,,ANNA" ANNA I KRZYSZTOF BUGALSCY S.C - 2016-04-01 - Smulska (mazowieckie)
Przewóz towarów na trasach Polska-Włochy, prowadzenie ciągników samochodowych z naczepą.
NIKA Monika Fuminikowska - 2015-11-26 - Bielsko-Biała (śląskie)
kucharz sushi, obsługa specjalistycznych urządzeń sushi, porozumiewanie się z innymi pracownikami po ukraińsku
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Józefosław (mazowieckie)
opieka nad klientami, z którymi firma ma podpisane umowy oraz ich obsługa administracyjna (umowy, dokumenty), poszukiwanie i pozyskiwanie nowych klientów z Ukrainy, Rosji i Polski, budowanie i utrzymywanie trwałych relacji z klientami, zapewnianie najwyższego poziomu obsługi klientów zgodnie z przyjętymi standardami, raportowanie efektów, budowanie pozytywnego wizerunku firmy
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Piaseczno (mazowieckie)
- pobieranie surowców z magazynu- kontrola terminu przydatności do spożycia surowców- zabezpieczenie surowców przed zepsuciem- sporządzanie potraw- porcjowanie posiłków- wydawanie posiłków- postrzeganie zasad systemu HACCP- pobieranie i przechowywanie próbek do kontroli- wyknywanie czynności porządkowych
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie potraw; burgery, sosy, mięso, planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany, (11-20, 20-5), na okres próbny 3 m. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Kontakt z pracodawcą : 606-206-707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2015-12-08 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni
KATARZYNA FLIG - 2017-08-09 - Mirsk (dolnośląskie)
sporządzanie listy płac, kontrolowanie jej poprawności, obsługa kadrowa pracowników, zakładanie dokumentacji osobowej i uzupełnianie jej prowadzenie dokumentacji w sprawach personalnych; rejestrowanie i wyrejestrowywanie pracowników z ubezpieczeń społecznych rozliczanie zaliczek na podatek dochodowy składanie raportów do ZUS, GUS i PFRON,
KAJUMA SP. Z O.O.(INTERMARCHE) STRZELCE OPOLSKIE - 2017-03-15 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz rumuńskiej.
BILLY'S AMERICAN RESTAURANTS - 2016-02-15 - Gdańsk (pomorskie)