KUCHARZ R90/2542-1230/20 Włocławek oferta pracy FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IMPRESJA MIROSŁAW PAWŁOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ R90/2542-1230/20
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie i wydawanie potraw
Data publikacji: 2020-10-30
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IMPRESJA MIROSŁAW PAWŁOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BOJAŃCZYKA 21, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie i wydawanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R90/2542-1230/20
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0464
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.10.2020
Data zakończenia pracy: 29.01.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykszt. kierunkowe lub doświadczenie min. 1 rok, praca co drugi dzień w godz. 10:00-22:00
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA IMPRESJA MIROSŁAW PAWŁOWSKI
danePracodawcy_nip: 8881560127
danePracodawcy_regon: 910257074
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
BOJAŃCZYKA 21, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 12:00-18:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
danePracodawcy_kodPowiatu: 0464
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984752
Ulica pracodawcy: BOJAŃCZYKA
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 30.10.2020
Oferta pracy ważna do: 30.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 30.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e28be36185040490f8b3b3d590372f5f
Podobne oferty pracy
przygotowywanie śniadań, zup, kanapek
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
POD BASZTĄ MATEUSZ CHOŁODY - 2017-03-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
właściwy dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych kuchni ormiańskiej, sporządzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie dossier kosmetyków, pomoc w przygotowaniu planu produkcyjnego, współpraca z działami wewnętrznymi, kontrola jakości dostarczanych surowców, poszczególnych procesów produkcyjnych i wyrobów gotowych, tworzenie nowych i modernizowanie już istniejących receptur i technologii produkcyjnych, prowadzenie statystyk i sporządzanie raportów
Grehen sp. z o.o. - 2018-03-15 - Celestynów (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Warszawa (mazowieckie)
kompletowanie dokumentów, archiwizacja, obsługa programu handlowego i finansowo-księgowego
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Chwałki (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłkówPraca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach - 2018-09-05 - Rytwiany (świętokrzyskie)
W ZAWODZIE
ROBERT OZIĘBŁOWSKI PIZZERIA RANCHO-PAB - 2015-12-01 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Gotowanie potraw domowych o charakterze ukraińskim
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w kuchni
Żar-Med Sp. z o.o. - 2020-04-09 - Żarów (dolnośląskie)
- przygotowanie posiłków - organizacja pracy- czystość, sumienność
"IL PIRATA" Borys Nowicki - 2017-09-28 - Kosakowo (pomorskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
NWP Frank Enözel - 2019-01-16 - Pieszyce (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków - dania kuchni polskiej, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tajskiej, krojenie, dekorowanie, przygotowywanie sosów i zup według przepisów, dbanie o etykietę dań
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
GOTOWANIE, PRZYRZĄDZANIE POTRAW KUCHNI LOKALNEJ I UKRAIŃSKIEJ.USTALANIE MENU.praca w wymiarze 20 godz./tydz.
DREMAN Sp. z o.o. - 2018-06-07 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem, zgodnie z przepisami kuchni indyjskiej używając przypraw pochodzenia indyjskiego.obsługa klientów anglojęzycznych oraz porozumiewanie się z polskim personelem w języku angielskim
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Karczew (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni wegańskiej. Dbanie o porządek w kuchni.
AVOCADO JOANNA KRUPICKA DANIEL JAROĆ SPÓŁKA JAWNA - 2017-02-28 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw wietnamskich, ustalenie karty dań, bieżąca konserwacja tychurządzeń;
kontakt przez PUP - 2019-07-19 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej
PRNC Antonina Pavliuk - 2018-11-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Produkcja i formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Przyrządzanie sosów i surówek. Obsługa klienta.- Główne miejsce wykonywania pracy jest w Katowicach. Praca również (w zależności od potrzeb) może się odbywać również w Sosnowcu lub Dąbrowie Górniczej lub Olesno.
kontakt przez PUP - 2020-10-09 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji, dbanie o gospodarkę magazynową, dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy, wykonywanie zadań zleconych przez szefa kuchni. wysokość wynagrodzenia brutto 15 zł za godzinę.
Golden Tulip - 2017-03-22 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
opieka nad dziecią i młodzieżą dowożonym do szkół na terenie Gminy Barciany
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Barciany (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni
"LUDWICZAK" Wioletta Ludwiczak i Angelika Filipiak Spólka Cywilna - 2016-02-02 - Parzęczew (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
GAZDA- Marek Dyda - 2019-11-12 - Biłgoraj (lubelskie)
Przygotowywanie dań fast-food, surówek, sałatek, dbanie o czystość na terenie lokalu-kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Wola Mielecka (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw i dań.
CAFETERIA CAPPUCCINO Beate Zimmermann - 2018-08-09 - Gogolin (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej, angielskiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw różnego rodzaju.praca w trybie dwuzmianowym: 06:00-15:00, 15:00-00:00, praca w godziny nocne.Kontakt z pracodawcą: K.KALININA (at) EASY-VISA.PL lub 505 090 833
Ultra Tango Krzysztof Łebski - 2020-09-01 - Wrocław (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-11-05 - Tarnowa (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2020-07-15 - Łódź (łódzkie)