KUCHARZ Pszczyna oferta pracy BORIM Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw (gotowanie), wszelkie prace na kuchni.
Data publikacji: 2020-01-03
Lokalizacja: Pszczyna (艣l膮skie)
Pracodawca: BORIM Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bielska 50, 43-200 Pszczyna, powiat: pszczy艅ski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw (gotowanie), wszelkie prace na kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: wysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnienia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pszczyna
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pszczy艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pszczyna
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.01.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie kierunkowe, praktyka w zawodzie, mile widziane do艣wiadczenie, ksi膮偶eczka sanepidowska lub ch臋膰 jej wyrobienia, dyspozycyjno艣膰, ch臋膰 do pracy.
Nazwa pracodawcy: BORIM Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pszczynie
Adres pracodawcy:
Bielska 50, 43-200 Pszczyna, powiat: pszczy艅ski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: pszczy艅ski
Gmina pracodawcy: Pszczyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pszczyna
Ulica pracodawcy: Bielska
Numer budynku pracodawcy: 50
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pszczynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 03.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f167715f06d5ce2d5908251d36ca3f08
Podobne oferty pracy
1. Obr贸bka mi臋sa i warzyw.2. Przygotowywanie sos贸w.3. Przygotowywanie posi艂k贸w.4. Utrzymanie stanowiska pracy w czystos膰i.5. Zmywanie naczy艅,6. Utrzymanie sali konsumpcyjnej w czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w Ko艂obrzegu, w godz. 9-17 lub 10-18
Kasyno NOWE Jadwiga Murawska - 2016-08-23 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Prace instalacyjne i monta偶owe oraz utrzymanie prawid艂owego funkcjonowania sieci rur etc.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Troszyn (mazowieckie)
praca w cateringu (czasami r贸wnie偶 w weekendy)wykszta艂cenie bez znaczeniawymagane do艣wiadczenie
Przedsi臋biorstwo Handlowo us艂ugowe MARTA PRAJSNAR - 2017-08-29 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie da艅 obiadowych, przygotowanie pizzy
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2016-04-26 - Wieliczka (ma艂opolskie)
opieka nad zbiorami dokument贸w
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Pi艂a (wielkopolskie)
przygotowanie pizzy, innych da艅, sa艂atek
AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, 艁ukasz Targiel - 2018-09-06 - Tychy (艣l膮skie)
przygotowywanie i sprz膮tanie stanowiska pracy, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie potraw wg receptury, sztuka dekorowania potraw, wydawanie potraw, zapoznanie si臋 z organizacj膮 przyj臋膰 okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Wygie艂z贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"BURY- TURYSTYKA" s.c. Jan Bury, 艁ukasz Bury - 2016-08-10 - Zawoja (ma艂opolskie)
obs艂uga go艣ci hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Bytom (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-12-07 - Zgierz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie oferowanych potraw.Obs艂uga klienta i urz膮dze艅 fiskalnych w barze kebab.
CASABLANCA KARIM TAJAR - 2018-12-04 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
Przyjmowanie zam贸wie艅 i przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Produkcja 艣wiat艂owod贸w, monta偶, pakowanie,kontrola jako艣ci
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Stryk贸w (艂贸dzkie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, zmywanie naczy艅.Praca w godzinach 10:00 - 22:00 co drugi dzie艅 po 12 godzin.
Restauracja Hotel "AUGUST" Dariusz Augustyn - 2020-02-21 - Brzesko (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju posi艂k贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Aleksandr贸w Kujawski (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie da艅 kuchni orientalej: kebabu, kanapek, przek膮sek orientalnych- Dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy- Prowadzenie sprzeda偶y, pozyskiwanie list zaopatrzeniowych- Otwarzanie potraw z oryginalnych receptur.Miejsce wykonywania pracy: 艁贸d藕, ul. Rzgowska 78
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Zarz膮dzanie zespo艂em, planowanie polityki finansowej firmy, nadzorowanie prac departamentu
Gremi Personal Sp z o.o. - 2018-03-09 - Gda艅sk (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
zadania:nauka ustalania w czasie kolejno艣ci wykonywania powierzonych zadas艅 zgodnie z sytuacj膮 w zak艂adzienauka sporz膮dzania i serwowania napoj贸w alkoholowych i bezalkoholowych z zastosowanie r贸偶nych technik narz臋dzi, wg recepturnauka pos艂ugiwania si臋 sprz臋temniezb臋dnym do przygoptowania i ekspedycji potraw i napoj贸w nauka obs艂ugi go艣cia - pomoc w wyborze potraw, napoj贸wpomoc w inkasowaniu nale偶no艣ci, rozliczania utargu, prowadzebnia dokumentacjinauka obs艂ugi kasy fisklanejwykonywanie innych czynno艣ci zleconych i po nadzorem opiekuna sta偶upomoc w przyjmowaniu ilo艣ciowym towar脫w handlowych, surowc贸w do baru oraz ich przechowaywanie w odpowiednich warunkachwst臋pne zapoznanie z systeme HACCP w gastronomiinauka obs艂ugi go艣cia w wyborze da艅, potraw, napoj贸wOferta sta偶owa realizowana dla os贸b bezrobotnych
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw z karty menu
Ziajkiewicz Restauracje&Catering Bart艂omiej Ziajkiewicz - 2016-03-30 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Obowi膮zki dotycz膮ce kucharza.
HOTELIK TO-TU JOLANTA GERWAT - 2020-06-17 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w;- okre艣lanie ilo艣ci zamawianego towaru.Godziny pracy do ustalenia z pracodawc膮.
Jasi艅ski Janusz MARJAN - 2019-11-13 - Gorzyce (艣l膮skie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Otmuch贸w (opolskie)
wg zakresu obowi膮zk贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowo -Produkcyjne " Duet " Jolanta Kucharska i Henryk Kaszuba Sp贸艂ka Jawna - 2018-12-05 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
uk艂adanie przewod贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Pabianice (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie receptur da艅 kuchni starobia艂oruskiej, przygotowywanie da艅 kuchni starobia艂oruskiej. Szkolenie innych kucharzy w zakresie przygotowywania da艅 kuchni starobia艂oruskiej.- Wynagrodzenie: 1125 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋. Pierwsza umowa na okres pr贸bny 3 miesi膮ce. Druga umowa na czas okre艣lony na 33 miesi膮ce. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca na 1/2 etatu od 6 do 12 godzin dziennie (nie wi臋cej ni偶 20 godzin tygodniowo) w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy. Praca w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Bardzo dobra znajomo艣膰 kuchni bia艂oruskiej i starodawnych receptur.
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Katowice (艣l膮skie)
kucharz
LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA" - 2019-01-02 - Kowalki (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedzia艂ku do soboty.
BAR POD BRZ脫ZKAMI " PRZYSMAK" S.C. - 2016-11-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przegl膮dy, konserwacja i naprawy ga艣nic, pomiary ci艣nienia i wydajno艣ci hydrant贸w, monta偶 ga艣nic oraz oznakowania ppo偶./ewakuacji, kontrolowanie budynk贸w w zakresie wyposa偶enia ppo偶./ewakuacji, przegl膮dy techniczne urz膮dze艅 ppo偶., tworzenie protoko艂贸w oraz niezb臋dnej dokumentacji, koordynacja prac na stanowisku, wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami firmy, wynagrodzenie do uzg.!!
BERNARD PIER脫G FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA "SUPOBER" - 2019-02-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)