KUCHARZ Pszczyna oferta pracy ZE SMAKIEM U KOZIOŁKA Łukasz Kozioł
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw
Data publikacji: 2020-01-20
Lokalizacja: Pszczyna (śląskie)
Pracodawca: ZE SMAKIEM U KOZIOŁKA Łukasz Kozioł
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 4, 43-200 Pszczyna, powiat: pszczyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pszczyna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pszczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pszczyna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w pracy w gastronomii min. 3 miesiące
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: ZE SMAKIEM U KOZIOŁKA Łukasz Kozioł
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pszczynie
Adres pracodawcy:
Zdrojowa 4, 43-200 Pszczyna, powiat: pszczyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: pszczyński
Gmina pracodawcy: Pszczyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pszczyna
Ulica pracodawcy: Zdrojowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pszczynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.01.2020
Oferta pracy ważna do: 10.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?96bb8d9f0d0ad5886a78a4075990e87d
Podobne oferty pracy
Sporządzanie i wydawanie posiłków, dań i napoji z kuchni , obróbka termiczna warzyw i mies, przy zastosowaniu maszyn i urządzeń gastronomicznych
KANCELARIA RZECZOZNAWCÓW I POMOCY PRAWNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-03-10 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym- kuchni chińskiej, przyrządzanie potraw chińskich, współpraca z chińskimi kucharzami ( tworzenie karty menu)
kontakt przez PUP - 2019-12-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w bufecie, obróbka warzyw i owoców, przygotowywanie posiłków do wydania
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Głogów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ. UTRZYMYWANIE KUCHNI W CZYSTOŚCI.
kontakt przez PUP - 2020-10-20 - Koszalin (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy Restauracja Zielony Kuter- Stegna
Usługi Gastronomiczne Marcin Matuszek - 2019-05-27 - Stegna (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań, obsługa gości itp.Kontakt z pracodawcą telefoniczny 519 738 866 lubi mailowy jaro1 (at) g.pl
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2016-02-08 - Baboszewo (mazowieckie)
- Przygotowywanie urządzeń do pracy.- Sporządzanie potraw wspólnie z kucharzem.- Dobieranie surowców i półproduktów.- Wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej.- Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.- Przestrzeganie przyjętych zasad pracy i instrukcji.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Kartuzy (pomorskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów.
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Kęty (małopolskie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, współpraca w zespole i realizacja celów restauracji
AmRest Sp z o.o. - 2016-01-28 - Częstochowa (śląskie)
Praca w kuchni-gotowanie
FIRMA PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWA FILIPOWICZ PIOTR - 2018-03-24 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2020-09-24 - Lubartów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
F.H.U. Gerc Mariusz - 2017-11-07 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca w kuchni Zajazdu Wichrowe Wzgórze
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2016-05-16 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-01-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw sushi, makarony, zupy, owoce morza, obieranie, czyszczenie, filetowanie ryb, smażenie, pieczenie ryb
kontakt przez PUP - 2020-06-02 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie potraw w kuchni
Szymon Szultka WESTA Nowa Energia - 2018-09-17 - Jastrowie (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków wg receptur regionalnych kuchni huculskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie ujętych w podręcznikach. Zakup składników niezbędnych do przygotowywania posiłków regionalnej ukraińskiej kuchni huculskiej. Wymagane: wykształcenie min. podstawowe, znajomość przepisów kuchni huculskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni huculskiej.
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn - 2017-10-20 - Wędrzyn (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty menu oraz ich wydawanie zgodnie z przyjętymi standardami.
KONSORCJUM 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-29 - Lublin (lubelskie)
wg.zawodu
Szkoła Podstawowa im. J. Korczaka w Sorkwitach - 2019-08-06 - Sorkwity (warmińsko-mazurskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych,zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych,ocena surowców i półproduktów i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstepna surowców,przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe,utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystośc w kuchni, przygotowywanie jadłospisów, wypełnianie dokumentów HACAP.
"SŁONECZNE PRZEDSZKOLE" Renata Kowalik - 2019-12-12 - Wejherowo (pomorskie)
wg zgłoszenia
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
dobre Amciu Danuta Gotkowska - 2018-08-28 - Łańcut (podkarpackie)
- wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, tajskiej- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów, sushi według oryginalnych przepisów - gastronomiczny rozbiór mięsa, ryb- obsługa pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK
kontakt przez PUP - 2019-11-15 - Łódź (łódzkie)
Wszystkie obowiązki w kuchni w restauracji jak gotowanie, przygotowanie, sprzątanie, zamówienie towarów.Praca w godz.9.00-21.00
Firma U.H.P. BiQ Quan Nguyen - 2017-09-27 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (dzienne menu i á la carte).
HOTEL ŽALEC D.O.O. - 2018-08-23 - Słowenia (Słowenia)
zarzadzanie, tworzenie menu, , nadzór nad jakością dań, przygotowywanie dań zgodnie ze standardami.
MORENC-CZYŻEWSKA EWA FIRMA CATERINGOWA "GUSTO" - 2019-04-12 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Andrex-Dąbrowski Sp.J. - 2019-01-21 - Brzyście (podkarpackie)