KUCHARZ PRZETWÓRSTWA RYBNEGO Kartoszyno oferta pracy GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ PRZETWÓRSTWA RYBNEGO
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
Data publikacji: 2018-07-30
Lokalizacja: Kartoszyno (pomorskie)
Pracodawca: GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Spokojna 3, 84-110 Kartoszyno, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ PRZETWÓRSTWA RYBNEGO
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kartoszyno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krokowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: przetwórca ryb*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
możliwość przyuczenia, badania lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
Zachodnia 22, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, kontakt z pracodawcą telefoniczny, przez e-mail.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: wejherowski
Gmina pracodawcy: Wejherowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wejherowo
Ulica pracodawcy: Zachodnia
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: przetwórca ryb*
Data dodania oferty pracy: 30.07.2018
Oferta pracy ważna do: 31.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 30.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni kaukaskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata pracy, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni kaukaskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy( mycie, wyparzanie suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Lublin (lubelskie)
- pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych- zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych-obróbka wstępna surowcówwykonywanie potraw garmażeryjnych, dań gorących i zimnych- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Gorlice (małopolskie)
wykonywanie czynności laboratoryjnych pod nadzorem doświadczonego pracownika w zakresie wykonywania badań próbek wody i powietrza ze środowiska pracy metodami chromatografii gazowej i atomowej spektrometrii absorpcyjnej
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Biała Podlaska (lubelskie)
Prace związane z budową domków jednorodzinnych
Dekormal Usługi Remontowo-Budowlane Monika Ruc - 2018-09-05 - Leszno (wielkopolskie)
-przyjmowanie i wydawanie towaru na magazynie
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Mała Wieś (małopolskie)
Przygotowywanie potraw. Miejsce wykonywania pracy: Limanowa, ul. Kochanowskiego 8. Informacja starosty.
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
DARIA NOWAK - 2016-10-18 - Osiecznica (lubuskie)
Obsługa kuchni.
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2017-01-12 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie potraw kuchni Japońskiej.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> istnieje możliwość przyuczenia. Wymagana Książeczka sanepidu. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-14:00) (Tel. 793-412-034) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Ks. Piotra Ściegiennego 45, 40-114 Katowice).
"UMAMI SUSHI" TOMASZ CZYPIONKA - 2016-06-09 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków z elemantami kuchni rosyjskiej
Firma Handlowo-Usługowa SASZA Aleksandr Piwień - 2017-02-13 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków dla klientów, nadzór nad jakością oferty gastronomicznej
Tawerna Bałtycka Agnieszka Pacan-Skiers - 2018-02-19 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kobylanka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Kraków (małopolskie)
gotowanie barszczu ukraińskiego oraz placków ziemniaczanychpraca na umowę o pracę na czas nieokreślony, proponowany okres zatrudnienia - 3 lata, praca w godzinach 10:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na samodzielnym stanowisku.
Hotel Restauracja LELIWA spółka cywilna Masztalerz, Cach - 2017-09-20 - Przeworsk (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłkow na potrzeby cateringu, przygotowywanie dan dietetycznych, przygotowywanie dań na imprezy kolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Bar Pulpet - 2017-05-18 - Gdynia (pomorskie)
Zarządzanie kuchnią w restauracji
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2018-04-24 - Gnojewo (pomorskie)
pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-06-22 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków,pierogów,ciast,pieczenie chleba,naleśników
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Człuchów (pomorskie)
wyrób i wypiek pizzy, przygotowanie innych potraw oraz sałatek i sosów
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, zachowanie porządku w miejscu pracy
BAR MIŚ Michał Wyszyński - 2018-05-17 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Sopot (pomorskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2016-12-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej
"WOK" Sp. z o.o. - 2017-08-25 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Dostarczanie korespondencji - listów zwykłych, poleconych, przekazów pieniężnych. Praca na terenie gminy Ogrodzieniec, od poniedziałku do piątku
"POCZTA POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA" - 2018-04-18 - Ogrodzieniec (śląskie)
utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, wykonywanie poleceń opiekuna stażysty i zastosowań do jego uwag, przygotowanie potraw według receptur, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie dań najwyższej jakości, dbałość o zachowanie wypracowanych standardów serwowanych potraw, pomoc w opracowywaniu nowych receptur i przepisów, koordynacja zamówień i dostaw towarów
GRAŻYNA TOMCZAK - 2016-10-19 - Warchały (warmińsko-mazurskie)