KUCHARZ Prószków oferta pracy Publiczny Żłobek w Prószkowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 740 PLN
Zakres obowiązków: Higieniczne i terminowe przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem, przestrzeganie ilości i jakości wydawanych posiłków, dbanie o jak najwyższą jakość i smak posiłków, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, zgodnie z zaleceniami Inspekcji Sanitarnej, przyjmowanie i przechowywanie produktów żywnościowych
Data publikacji: 2019-12-20
Lokalizacja: Prószków (opolskie)
Pracodawca: Publiczny Żłobek w Prószkowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Daszyńskiego 1/G, 46-060 Prószków, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Higieniczne i terminowe przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem, przestrzeganie ilości i jakości wydawanych posiłków, dbanie o jak najwyższą jakość i smak posiłków, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, zgodnie z zaleceniami Inspekcji Sanitarnej, przyjmowanie i przechowywanie produktów żywnościowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 740 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Prószków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Prószków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 740 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Publiczny Żłobek w Prószkowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Daszyńskiego 1/G, 46-060 Prószków, powiat: opolski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Prószków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Prószków
Ulica pracodawcy: Daszyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.12.2019
Oferta pracy ważna do: 03.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2b0a93a8ba8b4c1d9c4a885631cab2ae
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków, organizacja pracy na stanowisku
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Łosice (mazowieckie)
przygotowanie sałat, sosów, mięs i innych dań
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Tarnów (małopolskie)
- wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej, arabskiej;- porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów; gastronomiczny rozbiór mięsa;- obsługa piecu konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilu Roller GR60E, fritur SwitchON-DF-Boo1 Tech FormUmowa zlecenie na okres 3 lat, 40 godzin tygodniowo.
kontakt przez PUP - 2019-08-19 - Łódź (łódzkie)
Mała gastronomia dla funkcjonariuszy zakładu Karnego. Przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Zabrze (śląskie)
Dozór obiektu /budowy/.
GARDA INVESTMENT sp. z o.o. - 2018-06-13 - Gdańsk (pomorskie)
sprzedaż art. spoż-przemysłowych
Jan Radawiec Sklep Spożywczo-Przemysłowy - 2017-09-07 - Sieniawa (podkarpackie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Kraków (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Zakres obowiązków:-profesjonalne doradztwo techniczne oraz aktywna sprzedaż produktów-dbanie o ekspozycję, porządek i estetykę sklepu
MERKURY MARKET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-09-30 - Gumniska (podkarpackie)
kucharz
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2017-02-16 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Sporządanie dań
CELMAST Sp.zo.o. - 2017-03-22 - Pszów (śląskie)
POMOC PRZY WYKONYWANIU INSTALACJI ELEKTRYCZNYCH W BUDYNKACH MIESZKALNYCH WIELORODZINNYCH
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE ELTRON SP. Z O.O.SP.K. - 2019-08-06 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolocznościowych.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków dla grup zorganizowanych i osób indywidualnych
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2019-01-16 - Augustów (podlaskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, deserów. Przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych.
Działa Sławomir - 2018-04-20 - Wadowice (małopolskie)
praca wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych, śniadań i bufetów, przygotowywanie menu, sporządzanie potraw z kuchni międzynarodowej i regionu Turyngii, współpraca z pozostałym zespołem.
kontakt przez OHP - 2016-09-16 - Niemcy (Niemcy)
Krojenie, smażenie, pieczenie, przygotowanie dań, eksponowanie i dekorowanie dań
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obsługa frezarek manualnych i produkcja w oparciu o rysunki techniczne.
KUROWSKI G&T SP. Z O.O. - 2017-07-20 - Meszna (śląskie)
praca na kuchni w pencjonacie
"JĘDRUŚ" FHU JEZUTEK ANDRZEJ - 2018-04-06 - Zawoja (małopolskie)
Przygotowywanie ciepłych dań dla gości A'la kare
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2017-01-18 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Praca na kuchni, gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-05-06 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Białogard (zachodniopomorskie)
Kucharz kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-07-23 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posilków
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji
Słoneczny Park Sp. z o.o. - 2018-05-08 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Zajęcia z dziećmi w grupie 3- latków.
Mali Giganci Katarzyna Krasuska - 2019-11-12 - Siedlce (mazowieckie)
-
TESS POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-22 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
FILIPOWSKI GRZEGORZ RESTAURACJA "MEGA" - 2016-10-17 - Suchoraba (małopolskie)