KUCHARZ Poznań oferta pracy SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarnyh
Data publikacji: 2019-11-05
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:CZECHOSŁOWACKA 27, 61-459 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarnyh
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobry stan zdrowia
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_1: odpowiedzialność
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_2: KOMUNIKATYWNOŚĆ
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie minimum zawodowe o profilu gastronomicznym; brak skazania prawomocnym wyrokiem przeciwko mieniu, przeciwko obrotowi gospodarczemu, przeciwko działalności instytucji państwowych oraz jednostek samorządu terytorialnego, przeciwko wiarygodności dokumentów lub za przestępstwo skarbowe/ umowa zastępstwo - w przypadku wolnego etatu możliwość zatrudnienia na umowę o pracę
Nazwa pracodawcy:
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
CZECHOSŁOWACKA 27, 61-459 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, dokumenty potwierdzające wykształcenie, podpisane oświadczenie o wyrażeniu zgoody na przetwarzanie danych osobowych, oświadczenie o korzystaniu z pełni praw publicznych, oświadczenie o niekaralności
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: CZECHOSŁOWACKA
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.11.2019
Oferta pracy ważna do: 13.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?095cf2997b5b736deaf4dad8c60d0ad0
Podobne oferty pracy
praca w kuchni, przygotowanie oraz wydawanie posiłków
ZAJAZD DASŁAW BORKOWSKI STANISŁAW - 2016-03-24 - Zbrachlin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, dobór odpowiednich składników do potraw, obsługa narzędzi kuchennych.
MAŁGORZATA SOBOŃ - LMS SUPER-SAM Sklep Spożywczo-Przemysłowy - 2017-04-27 - Złojec (lubelskie)
odśnieżanie, prace porządkowe terenów zielonych -parki technologiczne
SIMPLEX GROUP Sp. z o.o. - 2015-12-08 - Sosnowiec (śląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej. Tworzenie karty menu.
Gościniec "Molo" Andrzej Wądołowski - 2018-05-14 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
gotowanie i sporządzanie recept według kuchni hinduskiej i bengalskiejpraca na umowę na czas nieokreślony, praca na jedną zmianęoferta dostępna w sali G
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie produktów do gotowania, smażenia i ich obróbka termiczna, przygotowywanie półproduktów oraz produktów finalnych pizzy, knysze, twisterów; utrzymywanie czystości miejsca pracy, sanitariatów, posesji
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY PIRAMIDA ANNA JELEWSKA - 2016-03-18 - Dywity (warmińsko-mazurskie)
pomoc w : pakowanie gotowych wyrobów, przygotowanie opakowań zbiorczych do wysyłki
kontakt przez PUP - 2021-03-01 - Wręczyca Wielka (śląskie)
kompletacja towaru, przyjmowanie i wydawanie towaru na podstawie dokumentów, załadunki oraz rozładunki, składowanie towarów, dbanie o gospodarkę magazynową, przeprowadzanie inwentaryzacji
kontakt przez OHP - 2018-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
-Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,-Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2016-12-30 - Gnojewo (pomorskie)
-Samodzielne przygotowywanie potraw:kuchnia zimna, kuchnia gorąca,przygotowywanie dańkuchni europejskiej,polskiej,włoskiej sushi.
Grzegorz Łoniewski - 2018-02-19 - Karpacz (dolnośląskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-09-01 - Gryfice (zachodniopomorskie)
prace gastronomiczne
Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK" - 2020-01-14 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, zarządzanie zespołempracowników
Ośrodek Wypoczynkowy Słowiniec Krystyna Puszcz - 2021-04-16 - Łeba (pomorskie)
- przygotowywanie( posiłków żywienie zbiorowe)
KOLEJOWE PRZEDSIĘBIORSTWO TURYSTYCZNO-WYPOCZYNKOWE "NATURA TOUR" Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Karpacz (dolnośląskie)
odbiór dostaw surowca, dokumentacja dostaw i rozmieszczenie surowca, przygotowanie materiału do produkcji, obsługa maszyny do tłoczenia oleju, odbiór i pakowanie produktu
kontakt przez PUP - 2021-03-16 - Milicz (dolnośląskie)
do uzgodnienia
ZAPEL SERVICE KOMPLEKSOWE CENTRUM USŁUG SP. Z O.O. - 2019-04-17 - Boguchwała (podkarpackie)
sporządzanie potraw oferowanych w menu laokalu.
kontakt przez PUP - 2019-06-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
sprzedaż towaru
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków z rozszerzoną specjalnościa kuchni ukraińskiej, obsługa gości z Ukrainy na śniadaniach hotelowych
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Złotoria (podlaskie)
Naprawa i serwis silników samochodowych, serwis pojazdów, ASO Webasto, klimatyzacja, naprawa wózków inwalidzkich, drobne prace ślusarskieMiejsce pracy: ElblągI umowa na okres próbny, II umowa na czas nieokreślonyWynagrodzenie od 3000 - 5000 zł brutto/mc uzależnione od umiejętności
PZP PERSONEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-10-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Kontakt z zespołem w języku wietnamskim. Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur z wykorzystaniem przypraw kuchni wietnamskiej. Przygotowywanie składników. Dbałośc o porządek w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-12-16 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, również w soboty i niedziele.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG TURYSTYCZNO REHABILITACYJNYCH "WODNIK" H I M RUDNICCY SPÓŁKA JAWNA - 2019-01-11 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań od surowca do gotowego posiłku,wydawanie zamówień , dbanie o czystość i porządek miejsca pracy .
ADAR s.C. - 2018-03-13 - Białystok (podlaskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE POTRAW, SPORZĄDZANIE SURÓWEK, ZUP, PRZESTRZEGANIE REGULAMINU I PORZĄDKU PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚC SPORZĄDZANIA POTRAW, GOTOWANIE, KSIĄŻECZKA SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNA, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGOGODZINY PRACY OD 12.00 DO 16.00, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami hotelu, dbanie ogospodarkę magazynową towarów, - dbanie o czystość stanowiska pracyoraz pomieszczeń z nim związanych, - współpraca z innymi działamihotelowymi, - przestrzeganie przepisów bhp i HAACP,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2016-05-04 - Turawa (opolskie)
Umiejętność serwowania i przygotowania sushi oraz dań kuchni azjatyckiej. Kontakt osobisty z pracodawca po wczesniejszym umówieniu telefonicznym.
IRSI IRMA SIUDAK - 2018-07-30 - Rybnik (śląskie)
przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym, wydawanie podstawowych posiłków w ustalonych godzinach,udostępnianie podstawowych produktów żywnościowych i napojów oraz ich udostępnianie Mieszkańcom zgodnie z obowiązującymi uregulowaniami wewnętrznymi, przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności
kontakt przez PUP - 2018-10-26 - Gorlice (małopolskie)
.
PADWA SP. Z O.O. - 2016-06-01 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowanie posiłków , potraw mięsnych
"ARTUR" M. A. Knapik Jaworzno - 2016-03-30 - Broszkowice (małopolskie)