KUCHARZ Porsgrunn oferta pracy Villa Mario Ristorante
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 180 NOK
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni włoskiej i libańskiej.
Data publikacji: 2020-10-13
Lokalizacja: Porsgrunn ()
Pracodawca: Villa Mario Ristorante
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Storgata 174 D, Porsgrunn, NorwegiaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni włoskiej i libańskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Liczba godzin pracy w tygodniu: 37.5
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 180 NOK
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Porsgrunn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Norwegia
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 180 NOK/godz
warunkiPracyIPlacy_powodOddelegowania:
Restauracja zajmująca się przygotowywaniem dań kuchni śródziemnomorskiej. Dysponuje miejscami dla 400 klientów. Posiada taras z widokiem na morze. Restauracja zatrudnia 7-10 pracowników.
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Pracodawca oferuje pomoc w znalezieniu zakwaterowana
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy: Liczba godzin pracy: 8 dziennie
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 14.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: gastronomia
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: bez nałogów
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane w przygotowywaniu potraw kuchni włoskiej i libańskiej – przystawek, potraw smażonych, gotowanych, sosów, deserów.Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu i w sytuacjach stresowych, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Znajomość jednego z języków skandynawskich będzie mile widziana
Nazwa pracodawcy: Villa Mario Ristorante
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Mario, e-mail: mario (at) villamario.no - przedstawiciel pracodawcyTel. 85 74 97 235 WUP w Białymstoku,ul. Pogodna 2215-354 Białystok
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
email: beata.chroscinska (at) wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia –Kucharz
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Adres strony pracodawcy: www.villamario.no
Profil działalności pracodawcy:
Restauracja zajmująca się przygotowywaniem dań kuchni śródziemnomorskiej. Dysponuje miejscami dla 400 klientów. Posiada taras z widokiem na morze. Restauracja zatrudnia 7-10 pracowników.
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
Od dnia 15 sierpnia br. Polska zostaje zaliczona do krajów „czerwonych”, w których sytuacja epidemiologiczna nie spełnia określonych przez norweskie władze kryteriów. Oznaczać to będzie obowiązek odbycia 10-dniowej kwarantanny po przyjeździe do Norwegii. Wg nowych zasad określonych przez norweskie władze, dla osób, które przybywają do Norwegii innymi niż własny samochód środkami transportu (publicznymi) oznacza to także konieczność noszenia maseczek na cały czas transportu np. z lotniska do domu, w którym spędzą okres kwarantanny. Lista państw (aktualizowana co 14 dni) i aktualne informacje dot. rekomendacji władz norweskich dot. podróży publikowane są na stronie: https://www.fhi.no/en/op/novel-coronavirus-facts-advice/facts-and-general-advice/travel-advice-COVID19/#quarantine-for-arrival-in-norway-from-abroad Wszelkie informacje zostaną podane wybranym kandydatom przed wyjazdem przez pracodawcę.W sytuacji trwającej epidemii spowodowanej koronawirusem SARS-CoV-2 decyzja o podjęciu pracy za granicą wiąże się z ryzykiem zarażenia się. Ostateczna decyzja związana ze skorzystaniem z niniejszej oferty pracy należy do osoby ubiegającej się o zatrudnienie za granicą. MRPiPS, WUP, PUP oraz OHP nie ponoszą odpowiedzialności za skutki jakie niesie ze sobą ryzyko zarażenia się w związku z podjęciem pracy za granicą. Przed wyjazdem do pracy za granicą należy sprawdzić aktualne informacje dotyczące wjazdu na terytorium państwa UE/EFTA, na terenie którego ma nastąpić zatrudnienie oraz aktualne informacje związane z stanem epidemii na terenie tego państwa. Zaleca się skorzystanie z informacji KE: https://reopen.europa.eu/pl oraz MSZ: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.10.2020
Data dodania oferty pracy: 13.10.2020
Oferta pracy ważna do: 11.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fc35d6883709cfd5b5654deba3ee5ef6
Podobne oferty pracy
utrzymanie czystości w budynku administracyjnym
SANPRO JOB SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-02 - Stoisław (zachodniopomorskie)
Kucharz
MYKONOS"SJ BOGNA SZKUDLARCZYK,MONIKA KREMS SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-24 - Poznań (wielkopolskie)
Wykonywanie czynności związanych z przygotowywaniem obiadu dla 350 uczniów.
Szkoła Podstawowa Nr 5 - 2016-07-19 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań typu fast food.Praca w godz. 15-21
SPORTA PUB WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-03-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu w karcie, odpowiedzialność za przygotowanie inwentaryzacji stanu zasobów w magazynie przed rozpoczęciem pracy, zachowanie w czystości miejsca pracy, praca oparta na standardach HACCP
HOTEL Solisko, s.r.o. - 2016-07-19 - Słowacja (Słowacja)
Przygotowywanie posiłków dla klientów indywidualnych. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Wysokość wynagrodzenie odpowiednia do umiejętności i obowiazków.
Optidieta Catering Hanna Będźkowska - 2017-06-07 - Wejherowo (pomorskie)
gotowanie posiłków
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2016-09-19 - Namysłów (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiempracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywieniewynagrodzenie od 2000 zł brutto+premia,miejsce pracy Bar "Gospoda Rybna" w Krynicy Morskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "VENDI" - 2017-05-09 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej (catering)
Firma Cateringowa "a'propos" Zdzisław Godek - 2016-03-21 - Mielec (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Zduńska Wola (łódzkie)
POWER
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Praca administracyjna. Prowadzenie czynności kancelaryjnych. Archiwizacja dokumentów. Wypisywanie orzeczeń podczas posiedzeń.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Żagań (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, POTRAW Z PIECA TANDOOR, PRACA W GRUPIE.Godziny pracy 10:00 - 22:00Wymiar czasu pracy: OK. 100 GODZIN TYGODNIOWOumowa zlecenie: 20.01.2020 - 31.12.2022
SZEIKS DAVID SZEIK - 2020-01-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych do pakowania, obsługa urządzeń pakujących, wizualna ocena wyglądu produktu.
kontakt przez PUP - 2019-12-18 - Starowa Góra (łódzkie)
Wypiek pizzy
FUH PIZZA HIT Bar Bistro J.Sawicki - 2018-07-24 - Przemyśl (podkarpackie)
Utrzymanie sprawności linii technologicznych, maszyn i urządzeń. Przeglądy i konserwacja rozdzielni elektrycznych.
ZAKŁAD DROBIARSKI "LECH DRÓB" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-13 - Zalewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej-ukraińskiej, rosyjskiej, gruzińskiej
Work 365 Sp. z o.o - 2016-02-18 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów i personelu, znajomość przepisów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Górki Wielkie (śląskie)
1. Codzienny przydział obowiązków kucharza.2. Ustalanie z intendentką i wicedyrektorem tygodniowych jadłospisów z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia.3. Przygotowanie posiłków wg ustalonego jadłospisu.4. Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi normami żywienia dzieci w placówkach oświatowych.5. Przestrzeganie gramatury wydawanych posiłków.6. Codzienna dbałość o czystość stanowisk pracy, urządzeń kuchennych i miejsca wydawania posiłków.7. W czasie ferii dokładne i gruntowne sprzątanie kuchni i zaplecza, mycie okien, glazury kuchennej, sprzętów AGD.8. Stosowanie w pracy przepisów HACCP oraz przepisów BHP.9. Ponadto zobowiązuje się kucharza do zastosowania się do zakazu wnoszenia na teren Zespołu prywatnych produktów żywnościowych. Wszelkie produkty ujawnione w czasie kontroli stają się własnością Zespołu, a fakt ten będzie poważnym uchybieniem dyscyplinarnym.10. Zgłaszanie na bieżąco usterek i awarii sprzętu AGD oraz zapotrzebowania na zakup sprzętu.11. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora i wicedyrektorów Zespołu, wynikające z organizacji pracy Zespołu, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy.Praca: 10:00-16:00.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIESŁYSZĄCYCH I SŁABOSŁYSZĄCYCH - 2019-11-21 - Katowice (śląskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2020-09-22 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienie
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Radom (mazowieckie)
nauka zawodu kucharz
kontakt przez OHP - 2016-10-13 - Chełm (lubelskie)
praca przy butelkowaniu wody źródlanej
kontakt przez OHP - 2016-03-01 - Aleksandria (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, ustalanie menu
RENATA TADLA - 2018-08-13 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Równoważny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 11.00-19.00, sobota do 16.00).
TENS S.C. Teresa Ostrowska, Maciej Ostrowski - 2018-08-07 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie potraw orientalnych oraz gotowanie w kuchni orientalnej
COPIAK JAROSŁAW Firma SHARK - 2017-07-28 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP, pilnowanie porządku, dbanie o świeżość używanych składników spożywczych.
KOMPLEKS RESTAURACYJNO-BANKIETOWY ANNA KOSTUR - 2017-07-13 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, głównie hamburgerów, sosów itp. utrzymanie czystości i porządku.
Grupa Stefanek Ireneusz Stefanek - 2017-07-07 - Namysłów (opolskie)