KUCHARZ Porsgrunn oferta pracy Villa Mario Ristorante


Największy wybór odzieży

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 180 NOK

Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni włoskiej i libańskiej.

Data publikacji: 2020-10-13

Lokalizacja: Porsgrunn ()

Pracodawca: Villa Mario Ristorante

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy: Storgata 174 D, Porsgrunn, Norwegia

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni włoskiej i libańskiej.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony

warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11

Liczba godzin pracy w tygodniu: 37.5

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 180 NOK

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową

warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2

Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Porsgrunn

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Norwegia

Czy jest to praca stała?: 1

Zawód: kucharz*

Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 180 NOK/godz

warunkiPracyIPlacy_powodOddelegowania:
Restauracja zajmująca się przygotowywaniem dań kuchni śródziemnomorskiej. Dysponuje miejscami dla 400 klientów. Posiada taras z widokiem na morze. Restauracja zatrudnia 7-10 pracowników.

warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Pracodawca oferuje pomoc w znalezieniu zakwaterowana

warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy: Liczba godzin pracy: 8 dziennie

warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna

Data rozpoczęcia pracy: 14.10.2020

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: gastronomia

wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array

wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: bez nałogów

wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane w przygotowywaniu potraw kuchni włoskiej i libańskiej – przystawek, potraw smażonych, gotowanych, sosów, deserów.Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu i w sytuacjach stresowych, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Znajomość jednego z języków skandynawskich będzie mile widziana

Nazwa pracodawcy: Villa Mario Ristorante

Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku

Adres pracodawcy:
Mario, e-mail: mario (at) villamario.no - przedstawiciel pracodawcyTel. 85 74 97 235 WUP w Białymstoku,ul. Pogodna 2215-354 Białystok

Język aplikacji o pracę: angielski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV list motywacyjny

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
email: beata.chroscinska (at) wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia –Kucharz

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Adres strony pracodawcy: www.villamario.no

Profil działalności pracodawcy:
Restauracja zajmująca się przygotowywaniem dań kuchni śródziemnomorskiej. Dysponuje miejscami dla 400 klientów. Posiada taras z widokiem na morze. Restauracja zatrudnia 7-10 pracowników.

Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
Od dnia 15 sierpnia br. Polska zostaje zaliczona do krajów „czerwonych”, w których sytuacja epidemiologiczna nie spełnia określonych przez norweskie władze kryteriów. Oznaczać to będzie obowiązek odbycia 10-dniowej kwarantanny po przyjeździe do Norwegii. Wg nowych zasad określonych przez norweskie władze, dla osób, które przybywają do Norwegii innymi niż własny samochód środkami transportu (publicznymi) oznacza to także konieczność noszenia maseczek na cały czas transportu np. z lotniska do domu, w którym spędzą okres kwarantanny. Lista państw (aktualizowana co 14 dni) i aktualne informacje dot. rekomendacji władz norweskich dot. podróży publikowane są na stronie: https://www.fhi.no/en/op/novel-coronavirus-facts-advice/facts-and-general-advice/travel-advice-COVID19/#quarantine-for-arrival-in-norway-from-abroad Wszelkie informacje zostaną podane wybranym kandydatom przed wyjazdem przez pracodawcę.W sytuacji trwającej epidemii spowodowanej koronawirusem SARS-CoV-2 decyzja o podjęciu pracy za granicą wiąże się z ryzykiem zarażenia się. Ostateczna decyzja związana ze skorzystaniem z niniejszej oferty pracy należy do osoby ubiegającej się o zatrudnienie za granicą. MRPiPS, WUP, PUP oraz OHP nie ponoszą odpowiedzialności za skutki jakie niesie ze sobą ryzyko zarażenia się w związku z podjęciem pracy za granicą. Przed wyjazdem do pracy za granicą należy sprawdzić aktualne informacje dotyczące wjazdu na terytorium państwa UE/EFTA, na terenie którego ma nastąpić zatrudnienie oraz aktualne informacje związane z stanem epidemii na terenie tego państwa. Zaleca się skorzystanie z informacji KE: https://reopen.europa.eu/pl oraz MSZ: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych

Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.10.2020

Data dodania oferty pracy: 13.10.2020

Oferta pracy ważna do: 11.11.2020

Data przyjęcia oferty pracy: 09.10.2020

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

kodJezyka: pl

zagranicznaEures: 1

rodzajOferty_1: EURES

link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fc35d6883709cfd5b5654deba3ee5ef6

Podobne oferty pracy

CZYNNOŚCI PORZĄDKOWE - od 1 850 PLN

utrzymanie czystości w budynku administracyjnym
SANPRO JOB SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-02 - Stoisław (zachodniopomorskie)

KUCHARZ (585J) - od 2 100 PLN

Wykonywanie czynności związanych z przygotowywaniem obiadu dla 350 uczniów.
Szkoła Podstawowa Nr 5 - 2016-07-19 - Otwock (mazowieckie)

KUCHARZ- PIZZERMAN - od 2 500 PLN

Przygotowywanie dań typu fast food.Praca w godz. 15-21
SPORTA PUB WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-03-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)

KUCHARZ - od 1 000 EUR

przygotowywanie posiłków zgodnie z menu w karcie, odpowiedzialność za przygotowanie inwentaryzacji stanu zasobów w magazynie przed rozpoczęciem pracy, zachowanie w czystości miejsca pracy, praca oparta na standardach HACCP
HOTEL Solisko, s.r.o. - 2016-07-19 - Słowacja (Słowacja)

KUCHARZ/KUCHARKA - od 3 500 PLN

Przygotowywanie posiłków dla klientów indywidualnych. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Wysokość wynagrodzenie odpowiednia do umiejętności i obowiazków.
Optidieta Catering Hanna Będźkowska - 2017-06-07 - Wejherowo (pomorskie)

KUCHARZ- 1415 - od 1 850 PLN

gotowanie posiłków
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2016-09-19 - Namysłów (opolskie)

KUCHARZ - 2 000 - 2 200 PLN

zgodnie ze stanowiskiempracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywieniewynagrodzenie od 2000 zł brutto+premia,miejsce pracy Bar "Gospoda Rybna" w Krynicy Morskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "VENDI" - 2017-05-09 - Krynica Morska (pomorskie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

przygotowywanie potraw kuchni polskiej (catering)
Firma Cateringowa "a'propos" Zdzisław Godek - 2016-03-21 - Mielec (podkarpackie)

ROBOTNIK GOSPODARCZY - 997,4 PLN

wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Zduńska Wola (łódzkie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

POWER
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Darłowo (zachodniopomorskie)

POMOC ADMINISTRACYJNA - STAŻ FP (ŻAGAŃ) - 1 017,4 PLN

Praca administracyjna. Prowadzenie czynności kancelaryjnych. Archiwizacja dokumentów. Wypisywanie orzeczeń podczas posiedzeń.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Żagań (lubuskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Włoszczowa (świętokrzyskie)

KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ - do 20 PLN

PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, POTRAW Z PIECA TANDOOR, PRACA W GRUPIE.Godziny pracy 10:00 - 22:00Wymiar czasu pracy: OK. 100 GODZIN TYGODNIOWOumowa zlecenie: 20.01.2020 - 31.12.2022
SZEIKS DAVID SZEIK - 2020-01-16 - Wrocław (dolnośląskie)

GARMAŻER - od 18,5 PLN

Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych do pakowania, obsługa urządzeń pakujących, wizualna ocena wyglądu produktu.
kontakt przez PUP - 2019-12-18 - Starowa Góra (łódzkie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Wypiek pizzy
FUH PIZZA HIT Bar Bistro J.Sawicki - 2018-07-24 - Przemyśl (podkarpackie)

ELEKTRYK- AUTOMATYK - od 5 000 PLN

Utrzymanie sprawności linii technologicznych, maszyn i urządzeń. Przeglądy i konserwacja rozdzielni elektrycznych.
ZAKŁAD DROBIARSKI "LECH DRÓB" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-13 - Zalewo (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)

KUCHARZ (NR 0997) - od 1 750 PLN

przygotowywanie potraw kuchni wschodniej-ukraińskiej, rosyjskiej, gruzińskiej
Work 365 Sp. z o.o - 2016-02-18 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

przygotowywanie posiłków dla pacjentów i personelu, znajomość przepisów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Górki Wielkie (śląskie)

KUCHARZ [PRACA NA 3/4 ETATU] - od 1 781,25 PLN

1. Codzienny przydział obowiązków kucharza.2. Ustalanie z intendentką i wicedyrektorem tygodniowych jadłospisów z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia.3. Przygotowanie posiłków wg ustalonego jadłospisu.4. Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi normami żywienia dzieci w placówkach oświatowych.5. Przestrzeganie gramatury wydawanych posiłków.6. Codzienna dbałość o czystość stanowisk pracy, urządzeń kuchennych i miejsca wydawania posiłków.7. W czasie ferii dokładne i gruntowne sprzątanie kuchni i zaplecza, mycie okien, glazury kuchennej, sprzętów AGD.8. Stosowanie w pracy przepisów HACCP oraz przepisów BHP.9. Ponadto zobowiązuje się kucharza do zastosowania się do zakazu wnoszenia na teren Zespołu prywatnych produktów żywnościowych. Wszelkie produkty ujawnione w czasie kontroli stają się własnością Zespołu, a fakt ten będzie poważnym uchybieniem dyscyplinarnym.10. Zgłaszanie na bieżąco usterek i awarii sprzętu AGD oraz zapotrzebowania na zakup sprzętu.11. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora i wicedyrektorów Zespołu, wynikające z organizacji pracy Zespołu, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy.Praca: 10:00-16:00.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIESŁYSZĄCYCH I SŁABOSŁYSZĄCYCH - 2019-11-21 - Katowice (śląskie)

KUCHARZ - od 2 600 PLN

przygotowanie i podawanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2020-09-22 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

do uzgodnienie
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Radom (mazowieckie)

KUCHARZ - od 150 PLN

nauka zawodu kucharz
kontakt przez OHP - 2016-10-13 - Chełm (lubelskie)

PRACOWNIK PRODUKCJI - od 12 PLN

praca przy butelkowaniu wody źródlanej
kontakt przez OHP - 2016-03-01 - Aleksandria (łódzkie)

KUCHARZ - od 3 200 PLN

przygotowywanie posiłków, ustalanie menu
RENATA TADLA - 2018-08-13 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Równoważny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 11.00-19.00, sobota do 16.00).
TENS S.C. Teresa Ostrowska, Maciej Ostrowski - 2018-08-07 - Zabrze (śląskie)

KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ I INNYCH KUCHNI NARODOWYCH - od 2 100 PLN

przygotowywanie potraw orientalnych oraz gotowanie w kuchni orientalnej
COPIAK JAROSŁAW Firma SHARK - 2017-07-28 - Kraków (małopolskie)

KUCHARZ - do 2 000 PLN

Przygotowywanie potraw, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP, pilnowanie porządku, dbanie o świeżość używanych składników spożywczych.
KOMPLEKS RESTAURACYJNO-BANKIETOWY ANNA KOSTUR - 2017-07-13 - Bytom (śląskie)

KUCHARZ - 1048 - od 2 100 PLN

Przygotowywanie posiłków, głównie hamburgerów, sosów itp. utrzymanie czystości i porządku.
Grupa Stefanek Ireneusz Stefanek - 2017-07-07 - Namysłów (opolskie)


Wybierz powiat