KUCHARZ / POMOC KUCHENNA Kamień Śląski oferta pracy Instytut Naukowo-Badawczy Sebastianeum Silesiacum
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: .
Data publikacji: 2020-05-05
Lokalizacja: Kamień Śląski (opolskie)
Pracodawca: Instytut Naukowo-Badawczy Sebastianeum Silesiacum
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PARKOWA 1B, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: .
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamień Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 16
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1605
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gogolin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: samodzielność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja czasu pracy
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: Instytut Naukowo-Badawczy Sebastianeum Silesiacum
danePracodawcy_nip: 1990110454
danePracodawcy_regon: 161496163
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Opolskich
Adres pracodawcy:
PARKOWA 1B, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 16
Powiat pracodawcy: krapkowicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1605
Gmina pracodawcy: Gogolin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kamień Śląski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0494947
Ulica pracodawcy: PARKOWA
Numer budynku pracodawcy: 1B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Opolskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 12.05.2020
Oferta pracy ważna do: 31.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?18a3defac1e98573c204f66c50bdef60
Podobne oferty pracy
Obieranie i krojenie warzyw, pomoc przy gotowaniu dania jednogarnkowego. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 327 13 06, 662 213 727.
Caritas Archidiecezji Wrocławskiej - 2019-01-28 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem, gotowanie dla pacjentów
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.Praca w systemie dwuzmianowym w godz.10.00-21.30.
kontakt przez PUP - 2020-12-07 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w restauracji, praca co drugi dzień
Abrakebabra 2 s.c. - 2017-08-28 - Wadowice (małopolskie)
-
Szkoła Podstawowa nr.12 - 2020-05-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów, dbanie o higienę i estetykę stanowiska pracy i otoczenia, obsługa urządzeń kuchennych, prowadzenie rejestrów wymaganych systemem HCCP, obróbka surowców
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Ustrzesz (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Anna Horoszkiewicz - 2017-07-27 - Głogów (dolnośląskie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów z elementów mięsnych i pieczenie mięs.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Podłęż (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów i nauczycieli zgodnie z obowiązującymi wymogami.
SZKOŁA PODSTAWOWA IM. TADEUSZA KOŚCIUSZKI W SOBIANOWICACH - 2019-04-30 - Sobianowice (lubelskie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów. Pracodawca prosi o kontakt mailowy: lukasz (at) tokocushi.pl, kontakt telefoniczny w godzinach 12-16.
TOKO SUSHI S.C. - 2017-09-21 - Rumia (pomorskie)
-
Restauracja Tawerna Aneta Grabowska - 2020-03-02 - Otmęt (opolskie)
Kucharz w restauracji kuchnia włoska, "kręcenie" pizzy itp.
PER TUTTI Tomasz Skrzelowski - 2019-12-31 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
wg. stanowiska
Usługi Gastronomiczne, Usługi Fryzjerskie Szymon Ziółkowski - 2017-01-26 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe w kierunku kucharz, osoba z doświadczeniem, książeczka sanepidowska, praca 4dni w tyg. w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków w pensjonacie, praca dwuzmianowa. I zmiana 7:00-15:00, II zmiana13:00-21:00
Pensjonat Zamek Dersława - 2019-06-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Spawanie
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna, przygotowywanie potraw, ryb na parze, pieczenie ciasta w piecu konwekcyjno-parowym.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Sierakowice (pomorskie)
Sporządzanie dań kuchni tradycyjnej, polskiej. Utrzymanie czystości w lokalu i na stanowisku pracy
F.U.-H. EMPIS Małgorzata Piskorek - 2019-06-21 - Niedrzwica Duża (lubelskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków dla klientów indywidualnych i zbiorowych, WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe/średnie, mile widziane doświadczenie, uczciwość, zaangażowanie
Zajazd "TYTAN" Adam Mika - 2016-10-20 - Kochanowice (śląskie)
-przytowowanie potraw,-zamawianie surowców,przestrzeganie zasady HACCP
kontakt przez PUP - 2020-01-10 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2018-04-09 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Młodszy kucharz
PKU JOANNA KĘPA - 2016-02-16 - Kruszyn (kujawsko-pomorskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Kościelisko (małopolskie)
-PRZYGOTOWYWANIE CATERINGÓW, BANKIETÓW,-DBANIE O ODPOWIEDNIĄ ESTETYKĘ POTRAW,-UTRZYMYWANIE PORZĄDKU I HIGIENY W MIEJSCU PRACY,-PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ.
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie posiłków
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2018-11-22 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
przygotowywanie potraw, menu
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-04 - Wieniec Zdrój (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Łapy (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)