KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Iława oferta pracy Firma Handlowo Usługowa GO Szybowska Małgorzata
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Data publikacji: 2020-07-03
Lokalizacja: Iława (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Firma Handlowo Usługowa GO Szybowska Małgorzata
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kopernika 4a, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Iława
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: iławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2807
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Iława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.07.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie na stanowisku kucharz/ pomoc kuchenna. Kontakt osobisty, tel: 668-092-800 lub emial: shisha-ilawa (at) o2.pl. Chęć do pracy.
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo Usługowa GO Szybowska Małgorzata
danePracodawcy_nip: 7441650587
danePracodawcy_regon: 280041737
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Adres pracodawcy:
Kopernika 4a, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: iławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2807
Gmina pracodawcy: Iława
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Iława
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0964650
Ulica pracodawcy: Kopernika
Numer budynku pracodawcy: 4a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 03.07.2020
Oferta pracy ważna do: 30.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c4739b630a59925ada8a59eb1d87dd81
Podobne oferty pracy
Sporządzanie kebabu, pizzy
Serhat Kebab Vakkas Polat - 2016-04-13 - Brzeg (opolskie)
Pomoc w przygotowaniu potraw i dań.
"BAR NEPTUN" EDYTA WARCHOŁ - 2018-08-10 - Dobrzechów (podkarpackie)
Przyrządzanie i gotowanie dań kuchni tureckiej; nadzór nad jakością dań; organizacja zaopatrzenia restauracji.Praca w godz. 12-18 (również w weekendy)
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
-przygotowywanie potraw;
kontakt przez PUP - 2020-06-01 - Wolbórz (łódzkie)
- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2020-03-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą restauracji
DEKA Agnieszka Sączawa-Kwiatkowska - 2017-04-03 - Świdnica (dolnośląskie)
Obsługa kuchni bankietowej.
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-09-01 - Łódź (łódzkie)
a. Nadzór nad działaniem i odpowiedzialność za działanie kuchni i jakość produktów w restauracji w czasie wyznaczonych przez SZEFA KUCHNI;b. Dbałość o prawidłowe, zgodne z instrukcjami i w oparciu o wiadomości wyniesione ze szkolenia, przygotowywanie posiłków i produktów dla Gości i pracowników;c. Dbałość o czystość i higienę w miejscu pracy i higienę osobistą;d. Przestrzeganie norm ilościowych przy przygotowywaniu posiłków, tak aby koszty produktów mieściły się w planowanym przedziale;e. Uzupełnianie zapasów surowców na stanowisku pracy i rozliczanie się z ich zużycia;f. Praca przy przyjmowaniu dostaw;g. Utrzymywanie zastawy, naczyń, sprzętu kuchennego, urządzeń i pomieszczeń restauracji oraz jej otoczenia w należytym porządku;h. Przestrzeganie zasad BHP i ochrony przeciwpożarowej160 h pracy w miesiącudyspozycyjność 10:00-01:00Sala G
TOP TEN SP. z o.o. - 2017-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanepidu; istnieje możliwość przyuczenia do zawodu; godziny pracy do uzg. z pracodawcą; miejsce pracy: Świbie;
Hubert Kremzer - 2017-08-07 - Świbie (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, wypiekanie chlebka naan,praca w godzinach 12-20
TULSI Kamila LIŚKIEWICZ - 2018-10-30 - Opole (opolskie)
obsługa grup zorganizowanych oraz gości indywidulanych, kreowanie menu oraz ofert promocyjnych, utrzymywanie wysokich standardów potraw, przestrzegania zasad higieny pracy oraz przepisów HACCP
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2016-12-27 - Podlesice (śląskie)
wg stanowiska
Berlin Dőner Irfan Demir - 2017-02-24 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
gotowanie potraw (zupy, mięsa, surówki)
"JULEX" Katarzyna Marzec - 2017-12-18 - Żory (śląskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich według przepisów domowych
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej.
Dom Pomocy Społecznej "Kombatant" - 2019-05-08 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, dźwiganie do 15 kg-kobiety, do 30 kg- mężczyźni. Praca na umowę o pracę w godz. 6-16 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2018-04-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
w/g potrzeb
NESTONE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-02-18 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 8-16, 12-19 w Grzybowie, również w weekendy. Praca na umowę zlecenie do 31.08.2016r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
JADŁODAJNIA Anastazja Kędziora - 2016-05-24 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wydawanie potraw, utrzymywanie porządku w kuchni i magazynach
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2017-01-03 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków .Praca dwuzmianowa, I zmiana : 7:00-15:00; II zmiana: 11:00-19:00. Piersza umowa- zlecenia, później umowa o pracę na czas określony.
"Astoria" s.c. K. Baran, L. Załucka, Ł. Baran - 2018-02-07 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Brzeg (opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem ( kuchnia tradycyjna polska).
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER - 2017-09-28 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie produktów do wykonania potraw, obróbka warzyw, owoców morza, ryby, przygotowywanie potraw, prace porządkowe zgodnie z HACPP
AZUMI SUSHI Alicja Than, Anna Kolenkiewicz S.C. - 2019-07-16 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie, obsługa sprzętu gastronomicznego. obróbka wstępna produktów
kontakt przez PUP - 2019-09-27 - Reszel (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań z karty menu, opracowywanie nowych dań, odpowiedzialność za stan magazynowy
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni kaukaskiej ( kuchni ormiańskiej, gruzińskiej)
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
-prawidłowe i sprawne przygotowanie dań dla gości restauracji - zgodnie z otrzymanym zamówieniem i standardami;-przestrzeganie wyznaczonych celów kosztowych i ich utrzymanie;-utrzymywanie czystości w kuchni, na stanowisku pracy, zapewniające prawidłowe i zgodne ze standardami funkcjonowanie stanowiska pracy
North Food Polska S.A. - 2017-04-27 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
przyrządzanie sosu, sałatki, kebabów, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2020-06-18 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)