KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Częstochowa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków (obiady + podwieczorki).
Data publikacji: 2020-07-17
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków (obiady + podwieczorki).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca od pn. do pt w godz. 07.00-16.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2464
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziany staż pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 9491811504
danePracodawcy_regon: 151987041
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Szymanowskiego 15, 42-217 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt tel., skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
danePracodawcy_kodPowiatu: 2464
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0930868
Ulica pracodawcy: Szymanowskiego
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 17.07.2020
Oferta pracy ważna do: 16.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 17.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4b899001df0e886a8ba68b7529481e08
Podobne oferty pracy
-
PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWLANE GRYC BUDOWNICTWO BARTŁOMIEJ GRYC - 2017-07-26 - Białystok (podlaskie)
Przyrządzanie pizzy, dobór składników do pizzy.Możliwość przyuczenia do zawodu.
Pizzeria Cezar Cezary Cieślik - 2016-10-03 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywaniu potraw kuchni Arabskiej, Tureckiej, Bengalskiej, orientalnrj, i obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2020-09-17 - Skoczów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Polanów (zachodniopomorskie)
Działania związane z systemem jakości oraz certyfikacją wyrobów medycznych zgodnie z MDD oraz ISO 13485, w tym: dokumentacja systemu zarządzania jakością, dokumentacja techniczna dla wyrobów medycznych, wymagania prawne i normatywne dla wyrobów medycznych, kontakt z organami nadzoru, przeprowadzanie audytów wewnętrznych.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "Cerkamed" Wojciech Pawłowski - 2017-08-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
NARODOWA FUNDACJA POMOCY - 2018-10-08 - Brześć Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie karty dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
P.U.H. "ARTEX" Piotrowski Artur - 2017-05-15 - Łężyny (podkarpackie)
- przygotowywanie zdrowych i urozmaiconych posilków- branie udziału w ustaleniu jadłospisów zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia- przyjmowanie produktów z magazynu i kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych- przyjmowanie odpowiedniej ilości posiłków zgodnie z frekwencją- wydawnie posiłków dzieciom i personelowi- przestrzeganie podstawowych zasad higieny- czuwanie nad prawidłowym myciem i wyparzaniem naczyń kuchennych- utrzymywanie należytej czystości w magazynach i pomieszczeniach kuchennych- przestrzeganie zarządzeń Dyrekcji Szkoły- przestrzeganie bhp i p.poż, dyscypliny pracy- aktualna pracownicza książeczka zdrowia
Szkoła Podstawowa Nr 149 - 2019-03-11 - Łódź (łódzkie)
praca w hotelowej restauracji - przygotowanie śniadań, produkcja + przygotowywanie wydawki, przygotowywanie bankietów i przyjęć, catering, produkcja podstawowych wyrobów cukierniczych
HOTEL "RZYMSKI" SP. Z O.O. - 2016-02-18 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, potraw, posiłków, praca na terenie Sosnowca lub Dąbrowy Górniczej
SZCZERBIK WOJCIECH AGENCJA HANDLOWA POL-FORUM - 2016-01-25 - Sosnowiec (śląskie)
Praca w kwiaciarni i na terenie (stoiska), bukieciarstwo, wieńce, sprzedaż, przyjmowanie towaru (praca ciężka), obsługa kasy fiskalnej, wystawianie faktur, praca na dworze. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wymagana: sumienność, pracowitość, kontakt z klientem. Kontakt telefoniczny: 511-201-026, 58-71-71-353 (po godz. 19). Praca na 1/2 etatu.
KWIACIARNIA TADEUSZ NIEMC - 2016-08-22 - Rumia (pomorskie)
Obsuga zmywarek, obsługa urzadzen kuchennych, obsługa pieca konwekcyjnego, podawanie i przygotowanie dań z menu, kantrola stanów magazynowych, zamawianie towaru.Dowóz do klienta.
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie zajęć dydaktycznych z prawnych aspektów ochrony środowiska.
Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących - 2019-09-24 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, zaprowiantowanie. Prezentowanie posiłków na sali restauracyjnej, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Międzylesie (dolnośląskie)
kucharz
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2016-01-04 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w Barze Centralnym ZG Lubin
kontakt przez PUP - 2019-07-11 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie oraz serwowanie dań i napojów.Główne obowiązki: mało z zakresu prac kucharza - bardziej pomoc, a więcej zw. z cateringiem, obsługa ekspresu, klientów, dbanie o estetykę miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, dań w restautacji, przygotowanie półpotraw, obsługa nowoczesnego sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Szymbark (pomorskie)
obsługa maszyn, narzędzi i urządzeń obróbki wtępnej i technicznej surowców, sporządzanie potraw zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
HACP, WYKONYWANIE STSTYSTYK, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, PRZYGOTOWANIE CATERINGÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚC KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA, DOBRY ANGIELSKIPRACA W GODZINACH 12-20
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Umiejętność przygotowywania potraw orientalnych arabskich, w tym dań zimnych (sałatki), obróbka mięsa oraz grillowanie mięsa, szisz kebab, szawerma
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Ząbki (mazowieckie)
Oferta stażu skierowana do osób bezrobotnych w wieku 30 lat i więcej.Ogólny zakres obowiązków: realizacja bieżących zadań zlecanych przez Prezesów, przygotowanie pod nadzorem kart materiałowych dla wyrobów stosowanych w instalacjach tryskaczowych i hydrantowych, opracowywanie dokumentacji powykonawczej i projektów instalacji przeciwpożarowych
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Józefów (mazowieckie)
przygotowanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni, itp.
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków śniadań obiadów kolacji dla gości
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2018-02-06 - Rytwiany (świętokrzyskie)
- segregacja odpadów; prasowanie odpadów; prace porządkowe- transport odpadów (w przypadku posiadania uprawnień na wózek lub prawa jazdy kat. B lub inne)- praca w godzinach 7 - 15(- KONTAKT Z PRACODAWCĄ W GODZINACH 8 - 12)
kontakt przez PUP - 2019-09-05 - Wołomin (mazowieckie)
- podstawowe prace biurowe,
IW-MET Ryszard Matuszak Sp. z o.o. Sp. k. - 2019-08-20 - Popówko (wielkopolskie)
wykształcenie zawodowe, wymagane doświadczenie w zawodzie,
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2017-08-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie dań obiadowych oraz potraw małej gastronomiipraca 2 dni pracy /2 dni wolnego
Jerzy Moskal KAREN - 2017-12-06 - Myślenice (małopolskie)