KUCHARZ-POMOC KUCHENNA Bytom oferta pracy Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa im. I. Różyckiego
Stanowisko: KUCHARZ-POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-06-21
Lokalizacja: Bytom (śląskie)
Pracodawca: Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa im. I. Różyckiego
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jagiellońska 21-23, 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bytom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bytom
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bytom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie na st. kucharza
Nazwa pracodawcy:
Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa im. I. Różyckiego
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Adres pracodawcy:
Jagiellońska 21-23, 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bytom
Gmina pracodawcy: Bytom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bytom
Ulica pracodawcy: Jagiellońska
Numer budynku pracodawcy: 21-23
Profil działalności pracodawcy: Technika
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.06.2019
Oferta pracy ważna do: 05.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?096adf75af204efe1224be61b277457b
Podobne oferty pracy
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc w przygotowaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw indyjskich, azjatyckich, przygotowanie potraw kuchni indyjskiej przygotowywane w specjalnym glinianym piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Leszno (wielkopolskie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZĄDZANIE DESERÓW, CIAST I PRZETWORÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WSCHODNICH (BAŁTYCKA, UKRAIŃSKA, ROSYJSKA), DYPLOM KUCHARZA, CO NAJMNIEJ ROK DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wykonywanie prac powierzonych przez brygadzistę;
Artur Ćwiękała Maxi kop speed - 2019-01-31 - Myszków (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Kraśnik (lubelskie)
Prace ogólno- budowlane, docieplenia budynków
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Zarzecze (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Ziębice (dolnośląskie)
Praca na hali sprzedaży, obsługa kasy, obsługa klientów, wykładanie towaru, praca na stanowisku mięsnym.
"DINO POLSKA" S.A. - 2019-03-06 - Lądek (wielkopolskie)
"Społem" PSS w Słupsku, Bar Koziołek Matołek zatrudni na stanowisku kucharza. Praca od poniedziałku do piątku, zmianowa: 5-13, 9-17.
"Społem" PSS w Słupsku, Bar Koziołek Matołek - 2016-10-13 - Słupsk (pomorskie)
prace remontowe i naprawcze
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Tymbark (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
szycie odzierzy wierzchniej
ELKRAFT BIS - 2017-10-04 - Garwolin (mazowieckie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowe na czas określony (3 lata), praca na dwie zmiany w przedziale godzinowym 10:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Umiejętność obsługi pieca Tandodor, mieszanie i przygotowywanie przypraw indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
-
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Stanisław Węglarz - 2016-06-03 - Niechorze (zachodniopomorskie)
wystawianie faktur, prowadzenie bieżącej dokumentacji
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Połchowo (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Raciechowice (małopolskie)
przygotowanie posiłków.Oferta pracy przeznaczona dla osób zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Oświęcim (małopolskie)
Kucharz*
FPHU "REDA" Zbigniew Rabicki Polańczyk - 2016-02-22 - Polańczyk (podkarpackie)
Obsługa klienta w salonie optycznym
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Siemiatycze (podlaskie)
wykształcenie gastronomiczne- kierunkowe, min. 3 lata doświadczenia, po okresie próbnym wynagrodzenie do uzgodnienia,
GENOWEFA TRZEPACZ "POD DĘBAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-06-23 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy, zapiekanek, sałatek
PHU "JEDYNKA" Beata Karkosz - 2017-11-27 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Montaż instalacji, prefabrykacja szaf sterowniczych
BIZNES PARTNER sp zoo - 2018-03-15 - Zgierz (łódzkie)
- przygotowanie dań kuchni europejskiej, wschodniej, azjatskiej, arabskiej, włoskiej na wymogu kucharza wg. oryginalnych przepisów- gastronomiczny rozbiór mięsa, ryb- obsługa pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO- obsługa grilla Roller GR60E- obsługa frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK
kontakt przez PUP - 2019-06-10 - Łódź (łódzkie)
pieczenie pizzy, przyrządzanie dań
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Wykonywanie potraw kuchnii staropolskiej oraz kuchni kresów.
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Radwanków Szlachecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego produktu (obiady).
MK Maciej Kucharczyk - 2018-06-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZYŃSKI Wolsztyn - 2016-06-02 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji, praca co drugi dzień po 12 godzin od godz. 9.00
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2017-04-05 - Gorzeń Górny (małopolskie)
obróbka mięsa, warzyw, owoców. Gotowanie potraw samodzielnie, od surowego produktu do gotowego dania. Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-03 - Białystok (podlaskie)