KUCHARZ / POMOC KUCHARZA Brzesko oferta pracy SADAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHARZA
Wynagrodzenie: 3 500 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie farszy na pierogi oraz ciasta, zarządzanie zespołem, planowanie i organizowanie pracy w części produkcyjnej kuchni na cały tydzień. Dbałość o czystość na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2020-10-02
Lokalizacja: Brzesko (małopolskie)
Pracodawca: SADAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Osiedlowa 1, 32-800 Brzesko, powiat: brzeski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie farszy na pierogi oraz ciasta, zarządzanie zespołem, planowanie i organizowanie pracy w części produkcyjnej kuchni na cały tydzień. Dbałość o czystość na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 500 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOC KUCHARZA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Brzesko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: brzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1202
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brzesko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 500 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5)
Wymagany zawody dla kandydatów:
Pomoc kuchenna (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: wyższe (w tym licencjat)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaPozadane_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie zawodowe branży gastronomicznej 5 lat oraz punktualność, znajomość kuchni polskiej, dyspozycyjność, pracowitość.
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Nazwa pracodawcy:
SADAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 8691996436
danePracodawcy_regon: 384471124
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Brzesku
Adres pracodawcy:
Osiedlowa 1, 32-800 Brzesko, powiat: brzeski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, kist motywacyjny, referencje
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: brzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1202
Gmina pracodawcy: Brzesko
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Brzesko
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0981966
Ulica pracodawcy: Osiedlowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Brzesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 02.10.2020
Oferta pracy ważna do: 30.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 02.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7c6d9947bedc4b6b00d567bce9045aab
Podobne oferty pracy
jw.
HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchnii chińskiej i wietnamskiej.
P.H.U. IMPORT-EXPORT SONY SONY NGUYEN - 2017-03-17 - Oleśnica (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Wieliczka (małopolskie)
Ochrona mienia firmy
TRANS-LOGISTYKA Olga Juchniewicz sp.k. - 2017-09-27 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie potraw, nadzór jnad jakością żywności, przestrzeganie przepisów BHP
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-03-01 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla przeciętnie 64 wychowanków
Polskie Stowarzyszenie na rzecz Osób z Niepłnosprawnością Intelektualną Koło w Gorzowie Wlkp. - 2020-08-25 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej: m.in. z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Praca w godz.: 10:00-21:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
"VIET-THAI" KIEU TAM TRÂN - 2020-07-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Serwowanie posiłków zgodnie ze standardami firmy. Utrzymanie czystości. Praca pod nadzorem Szefa Kuchni.
Antrakt Sp. z o.o. - 2017-05-26 - Sopot (pomorskie)
Obsługa klienta, pakowanie prezentów, wykonywanie bukietow na różne okazje, wykonywanie wiązanek pogrzebowych. Po 3 miesięcznym okresie próbnym na umowę zlecenie zatrudnienie na umowę o pracę.
Chmiel Małgorzata "KWIACIARNIA CZARYMARY U GOSI" - 2019-02-06 - Andrychów (małopolskie)
przygotowywanie dań na kuchni, dbanie o porządek w miejscu pracy
Dariusz Sikorski BUDOSTAL - 2020-06-22 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość, utrzymanie czystości w miejscu pracy, przygotowywanie półproduktów, współpraca w zespole
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2016-10-07 - Głogów (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw z półproduktówi wyrobów gotowych wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Barlinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami resteuracji,la'corte, bankiety, gastronomia grupowa, dbanie o najwyzsza jakośc i smak potraw,, przestrzeganie wszystkich norm, standardów i procedur HACCP
ALEGRIA SP. ZO.O. - 2016-04-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie i serwis dań, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez OHP - 2019-05-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, mile widziana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)
Konserwacje dzieł sztuki. Praca na terenie Polski.
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowanie dań z kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Borkowski Aleksander - 2016-03-10 - Sandomierz (świętokrzyskie)
obsługa kuchni, przygotowywanie potraw
PPHU "ALEX" ALEKSANDER SERWATKA - 2016-01-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie potraw
Piotr Ratajczak P.H.U. Kakadu - 2017-03-06 - Śmigiel (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Willa "Henczel" Beata Henczel w Busku-Zdroju - 2016-04-01 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Szlifowanie i śrutowanie detali, cięcie i piłowanie detali, obsługa piaskarski ręcznej, obsługa szlifierek ręcznych, wykonywanie ręcznej obróbki detali przy pomocy elektronarzędzi i narzędzi ręcznych.
kontakt przez PUP - 2019-10-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z zawodem
Naleśnikarnia - Pierogarnia "VANILIA" Jadwiga Jaroszewska - 2018-05-16 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW I RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 DO 5 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ J.ANGIELSKIEGO, J.HINDI
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)