KUCHARZ Polańczyk oferta pracy Sanatorium Uzdrowiskowe "PLON" Sp. z o.o. NZOZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2020-01-14
Lokalizacja: Polańczyk (podkarpackie)
Pracodawca: Sanatorium Uzdrowiskowe "PLON" Sp. z o.o. NZOZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 32, 38-610 Polańczyk, powiat: leski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Umowa na okres próbny z możliwością podjęcia dłuższego lub stałego zatrudnienia.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Polańczyk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Solina
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Data zakończenia pracy: 30.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie w pracy na wskazanym stanowisku
Nazwa pracodawcy: Sanatorium Uzdrowiskowe "PLON" Sp. z o.o. NZOZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Adres pracodawcy:
Zdrojowa 32, 38-610 Polańczyk, powiat: leski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leski
Gmina pracodawcy: Solina
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Polańczyk
Ulica pracodawcy: Zdrojowa
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.01.2020
Oferta pracy ważna do: 31.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?49898b43cf1e53f7fc0567b180003f14
Podobne oferty pracy
transport drogowy towaru na terenie UE, utrzymywanie pojazdu w stałej gotowości eksploatacyjnej oraz używanie go wyłącznie zgodnie z jego przeznaczeniem, konserwacjia i wykonywanie drobnych napraw pojazdu, czynności spedycyjne
ZU-MAG TRANS Magdalena Piotrowska - 2019-08-08 - Piaseczno (mazowieckie)
Poszukiwane osoby do pracy na stanowisku kucharz, pizzerman, kelner/ka. Praca przy żywności, obsługa klienta, przyjmowanie zamówień.
kontakt przez OHP - 2016-05-30 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków (kebabów) zgodnie z procedurą i tradycja kuchni wschodniej.
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Otwock (mazowieckie)
współtworzenie ofert gastronomicznych, dbałość o wydawanie posiłkóu wg receptur restauracji, dbałośc o powierzony sprzęt, kontrola i dbałość o jakość, walory smakowe przygotowywanych potraw, obserwowanie terenów działań konkurencji
FOOD & FUN II Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.Umowa zlecenie 140 godz. w miesiącu, średnio 35 godz. w tygodniu, w późniejszym okresie istnieje możliwość umowy o pracę, dyspozycyjnośc w godz. 11:30-23:00.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posłków
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zielonka (mazowieckie)
obsługa koparko-ładowarki
Usługi Transportowo-Sprzętowe wł. Sebastian Kądziołka - 2016-05-13 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie dokumentów wysyłkowych i zamówień do dostawców, sporządzanie i prowadzenie dokumentacji transportowej, prace administracyjne, fakturowanie
MOP SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Kwidzyn (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH.DBANIE O CZYSTOŚĆ W MIEJSCU PRACY
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2016-01-19 - Pawłowiczki (opolskie)
pieczenie piersi z kurczaka i skrzydełek, robienie sałatek
BAR POLSKI S.C. KRZYSZTOF PATECKI, MICHAŁ MIGOŃ - 2018-12-03 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość na miejscu pracy
GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2019-05-17 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala.
SANUS Szpital Specjalistyczny Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
MUROWANIE ŚCIAN Z BLOCZKÓW, MUROWANIE Z KLINKIERU, MUROWANIE Z KOSTEK GRANITOWYCH; DYSPOZYCYJNOŚĆ, SUMIENNOŚĆ; PRZEPRACOWANE W TYM ZAWODZIE 1 ROK; MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY WEDŁUG ZLECEŃ
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Spórok (opolskie)
przygotowywanie posiłków
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWIER Mariusz Słupecki" - 2016-05-10 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie zdrowych i urozmaiconych posilków- branie udziału w ustaleniu jadłospisów zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia- przyjmowanie produktów z magazynu i kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych- przyjmowanie odpowiedniej ilości posiłków zgodnie z frekwencją- wydawnie posiłków dzieciom i personelowi- przestrzeganie podstawowych zasad higieny- czuwanie nad prawidłowym myciem i wyparzaniem naczyń kuchennych- utrzymywanie należytej czystości w magazynach i pomieszczeniach kuchennych- przestrzeganie zarządzeń Dyrekcji Szkoły- przestrzeganie bhp i p.poż, dyscypliny pracy- aktualna pracownicza książeczka zdrowia
Szkoła Podstawowa Nr 149 - 2019-03-11 - Łódź (łódzkie)
krojenie sałatek i przygotowywanie baru sałatkowego, obsługa kasy i terminala, krojenie mięsa nożem z kebaba, raz w tygodniu mycie lodówek i okapu, sprzątanie, odbieranie dostaw, przyjmowanie zamówień telefonicznie oraz przy kasie, oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku zycia
kontakt przez PUP - 2019-12-06 - Sosnowiec (śląskie)
Zgodny
Restauracja "LEŚNICZÓWKA" s.c. Danuta Nowicka, Patryk Pałyga - 2017-08-17 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
1. Obsługa kasy fiskalnej, 2. Obsługa klienta, 3. Wykładanie towaru na półkach, 4. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-07-22 - Piątek (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-10-19 - Obrzycko (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, półproduktów, kręcenie pizzy
Galeria "MANTA" SC Robert Cidyło, Przemysław Cidyło - 2017-01-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
-
OŚRODEK WCZASOWY "ADRIA" -KRZYSZTOF OSTAPKO REWAL - 2018-02-15 - Rewal (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, pomoc przy cateringu, imprezy okolicznościowe.Wykonywanie zadań zleconych przez pracodawcę.
Spółdzielnia Socjalna "WSPÓLNA" - 2017-09-22 - Lubaczów (podkarpackie)
jw.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM.ŚW.FRANCISZKA SALEZEGO W WARSZAWIE - 2017-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2016-08-05 - Puławy (lubelskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Gołąbki (wielkopolskie)
gotowanie posilków; okres próbny na 5 miesięcy; praca w godz.6.00-18.00
Politechnika Wroclawska - 2018-04-18 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Dźwirzynie, również w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia dojazd do/z pracy.
Grand Baltic Sp. z o.o. (Havet Hotel Resort & Spa) - 2018-06-21 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
kucharz
RAHMAN EXPRESS MD. SHAMSUR RAHMAN - 2019-09-20 - Krokowa (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami HACCP; przyjmowanie towaru; dbanie o przestrzeganie przepisów BHP; przedstawianie serwowanych potraw gościom.Miejsce pracy: Restauracja Hotelu Campanile Wrocław, ul. Jagiełły 7
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)