KUCHARZ Pokrzywna oferta pracy EUROTURYSTA SPŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń. Równoważny czas pracy 12h/24h
Data publikacji: 2020-06-25
Lokalizacja: Pokrzywna (opolskie)
Pracodawca: EUROTURYSTA SPŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 48-267 Pokrzywna 75, powiat: nyski, woj: opolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń. Równoważny czas pracy 12h/24h
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pokrzywna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 16
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nyski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1607
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głuchołazy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe w branży gastronomicznej, mile widziana książeczka sanitarno - epidemiologiczna.
Nazwa pracodawcy:
EUROTURYSTA SPŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 7551004641
danePracodawcy_regon: 531033623
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Adres pracodawcy:
Słowiańska 19, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 16
Powiat pracodawcy: nyski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1607
Gmina pracodawcy: Nysa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Nysa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0965789
Ulica pracodawcy: Słowiańska
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil działalności pracodawcy: PROWADZENIE OŚRODKA WYPOCZYNKOWO-KOLONIJNEGO
Nazwisko osoby zgłaszającej: Witold Adamski
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 25.06.2020
Data dodania oferty pracy: 23.06.2020
Oferta pracy ważna do: 22.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 23.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dab666ed5ab9d25de9afdf80db8bbcfd
Podobne oferty pracy
Opracowywanie i aktualizowanie informacji o potrzebach kadrowych firmy, przygotowywanie dokumentów związanych z nawiązywaniem i rozwiązywaniem stosunku pracy
IDM PL JOANNA KALINKOWSKA - 2019-01-18 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Sporządzanie według ustalonych norm i receptur kulinarnych potraw, ciast, deserów z surowców i produktów spożywczych.Znajomość obsługi podstawowego sprzętu kuchennego w szczególności pieców konwekcyjno-parowych.
kontakt przez PUP - 2019-07-25 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w bloku stołówkowo-kuchennym. Praca od godziny 7-15
Jednostka Wojskowa 1907 Opole - 2018-01-08 - Opole (opolskie)
- Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, nadzór nad wydawaniem dań.- Wynagrodzenie: 2100 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony - 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca w godz.: 11:00-23:00 + soboty, niedziele, święta - wg grafiku. Wymagania: doświadczenie zawodowe: minimum dwa lata doświadczenia w przygotowywaniu dań kuchni wietnamskiej. Wymagana aktualna książeczka sanepidowska. Wymagane umiejętności: znajomość kuchni azjatyckiej, ze szczególnym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWANIE GOTOWYCH DAŃ PÓŁPRODUKTÓW SEGREGACJA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Żołędowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców placówki zgodnie z jadłospisem.Godziny pracy: 6:00-14:00 i 10:30-18:30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2019-01-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków z menu lokalu
kontakt przez PUP - 2020-07-28 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań wg przepisów kuchni orientalnej, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Ząbki (mazowieckie)
samodzielne przygotowanie posiłków
BURSA SZKOLNA W KOŃSKICH - 2017-06-21 - Końskie (świętokrzyskie)
Praca w hotelu w Domasławie. Przez pierwsze trzy miesiące umowa zlecenie, 160 godzin w miesiącu, następnie możliwość umowy o pracę.Kontakt z pracodawcą: 884665654 lub bar (at) eclipsehotel.pl
Eclipse Enterprise Sp. z o.o. - 2017-01-11 - Domasław (dolnośląskie)
Do obowiązków kucharza należy przygotowanie dań zimnych i ciepłych, kwestia przygotowania od 300 do 600 posiłków w ciągu dnia, gotowanie według receptur, organizacja zamówień oraz odpowiednie przechowywanie żywności.
kontakt przez OHP - 2016-08-02 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz - nowoczesna kuchnia typu slowfood. Wymagania pracodawcy- wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
Agencja Handlowa "Rafa", Rafał Świerczek - 2016-06-22 - Nowy Sącz (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, równoważny czas pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie sałatek, gyrosów, spagetti, itp. Praca w godz. 11.00-23.00.
PIZZERIA ITALIANA s.c. Tomasz Pawelec, Sławomir Jeżowski - 2015-12-01 - Zabrze (śląskie)
sporządzanie potraw ciast napojów oraz deserów
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Gorlice (małopolskie)
przygotowanie posiłków i dań typu KEBAB
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Kraśnik (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, tureckiej, hinduskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie posiłków , wydawanie posiłków, dbanie o czystość stanowiska pracy, dopilnowanie sprzętu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
wykształcenie zawodowe, doświadczenie mile widziane.Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków,przestrzeganie zasad higieny, dbanie o porządek w miejscu pracy.
ROSMOSIS- Wawrzyniak sp. z o.o. - 2016-03-23 - Perzyce (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej.
PRO-MOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-31 - Sopot (pomorskie)
- Przygotowywanie i sporządzanie posiłków wg ustalonego jadłospisu.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto (w tym wysługa lat). Praca na umowę o pracę na czas zastępstwa za nieobecnego pracownika: 19.04.2017-04.08.2017r.- Praca: 6:30-14:30. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. W przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagany kurs kwalifikacyjny na kucharza. Mile widziane doświadczenie zwodowe na wskazanym stanowisku. Wymagana aktualna Książeczka sanepidowska. Umiejętność gotowania dań kuchni polskiej w żywieniu. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-256-98-25 w.24, 32-256-98-25 w.27) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Morawa 86, 40-354 Katowice).
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 44 IM. MARII CURIE-SKŁODOWSKIEJ - 2017-03-01 - Katowice (śląskie)
sprawdzanie , przeglądanie dokumentów rosyjsko i ukraińsko języcznych oraz ich tłumaczenieFirma transportowa kontakty z obcojęzycznymi kierowcami
kontakt przez PUP - 2019-04-19 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe min.3m-ce. Umiejętność przygotowywania dań kuchni orientalnej.
DAWMAX Oleg Rab - 2016-08-22 - Tłuszcz (mazowieckie)
Przygotowywnie i wydawanie posiłków (kuchnia polska i regionalna). Praca w wymiarze 1/2 etatu w godz. 10.00-14.00 lub 13.00-17.00. od pn do nd.
Bar-Kawiarnia BASIA Marian Marek - 2019-09-12 - Szczyrk (śląskie)
przygotowywanie i serwowanie potraw, obsługa klienta, doświadczenie min. 6 m-cy, komunikatywność i umiejętność gotowania.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Kartuzy (pomorskie)
Sprządzanie różnego rodzjau potraw, ciasta, napoje ,desery z zastosoawaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Miejsce pracy: Wrocław ul. Marco Polo Kontakt kandydatów z pracodawcą: telefoniczny+ elektroniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na terenie woj. śląskiego, jak również transport międzynarodowy.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "SAM 2" S.C. - 2020-03-16 - Turze (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)