KUCHARZ-POKOJÓWKA Jastrzębia Góra oferta pracy P.P.U.LAGUNA
Stanowisko: KUCHARZ-POKOJÓWKA
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie śniadań / 50 osób/Sprzątanie obiektu
Data publikacji: 2019-04-05
Lokalizacja: Jastrzębia Góra (pomorskie)
Pracodawca: P.P.U.LAGUNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nad Potokiem 4, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie śniadań / 50 osób/Sprzątanie obiektu
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 500 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-POKOJÓWKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: P.P.U.LAGUNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Nad Potokiem 4, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Władysławowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jastrzębia Góra
Ulica pracodawcy: Nad Potokiem
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: USŁUGI GASTRONOMICZNE I HOTELARSKIE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2019
Oferta pracy ważna do: 30.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Sławno (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zagroda Kociewska Leszek Rehmus - 2017-08-24 - Godziszewo (pomorskie)
przygotowywanie dań z karty, dbanie o czystość kuchni
kontakt przez OHP - 2017-06-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu (Sanatorium Muszelka) w godz. 6-16 w systemie równoważnym, również w soboty i niedziele.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2019-02-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Praca w charakterze kucharza
BISTRO CAPONE - 2016-07-21 - Wiśniowa (podkarpackie)
W ZWIĄZKU Z DYNAMICZNYM ROZWOJEM, RESTAURACJA SPORT'S BAR-B-Q ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO KUCHARZOFERUJEMY:-PRACĘ W DOŚWIADCZONYM ZESPOLE,-PRACĘ ZMIANOWĄ,-PAKIET PRZYWILEJÓW PRACOWNICZYCH,-MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.PROSIMY O DOPISANIE W DOKUMENTACJI APLIKACYJNEJ NASTĘPUJĄCEJ KLAUZULI: WYRAŻAM ZGODĘ NA PRZETWARZANIE MOICH DANYCH OSOBOWYCH DLA POTRZEB NIEZBĘDNYCH DO REALIZACJI PROCESU REKRUTACJI (ZGODNIE Z USTAWĄ Z DNIA 29.08.1997 ROKU O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH; (TEKST JEDNOLITY: DZ. U. 2016 R. POZ. 922).
RAMP-REST - 2018-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej; umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej, obsługa gościu z krajów wschodnich
U Rosina Monika Rosin - 2018-12-14 - Wicko (pomorskie)
Zakres prac na stanowisku:- Obsługa i nadzorowanie pracy urządzeń i instalacji technologicznych oczyszczalni ścieków- Monitorowanie stanu obiektów i urządzeń technologicznych - Przestrzeganie zasad obowiązujących w ruchu ciągłym (przekazywanie zmian)- Pełnienie dyżurów pogotowia domowego- Utrzymanie czystości i porządku na obiektach oczyszczalni ścieków oraz na terenie oczyszczalni ścieków.Wymagania konieczne:- Wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe, pożadane średnie techniczne- Solidność, rzetelność, zaangażowanie.
Zakład Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o. w Raciborzu - 2017-10-19 - Racibórz (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych, pieczenie mięs
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Żory (śląskie)
Kucharz
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-04-06 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie i kompletowanie dokumentacji związanej z zatrudnianiem pracowników, kontrola legalności zatrudnienia, pomoc przy zatrudnianiu pracowników z Ukrainy, prowadzenie dokumentacji pracowniczej
Pekabex PREF S.A. - 2017-07-19 - Badowo-Mściska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2018-10-24 - Witaszewice (łódzkie)
wg stanowiska
SŁOŃCE Marek Wardęcki ; Łódź - OW "Słońce" w Dąbkach - 2017-05-17 - Dąbki (zachodniopomorskie)
sporządzanie dań zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
gotowanie, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Nieporęt (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu dań i prace porządkowe
Restauracja "KASZUBIANKA" Krystyna Stachowska - 2017-07-21 - Bytów (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków - pizza. Pierwsza umowa - zlecenie na okres 1 m-ca. Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli 10.00 - 22.00.
MARIA SIWIK PRZEDSIĘBIORSTWO - 2017-09-07 - Piła (wielkopolskie)
Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, prganizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-01-27 - Poznań (wielkopolskie)
obowiazki ogólne
WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "KRAŚNICA" - 2016-06-07 - Konin (wielkopolskie)
cięcie stali, szlifowanie stali, elementów ogrodzenia, prace ślusarskie
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Chojna (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodarkę magazynową,- dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy,- wykonywanie zadań zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2017-11-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Mile widziane doświadczenie. Praca na kuchni. Kontakt telefoniczny oraz osobisty z pracodawcą.
SWOBODA LEONARD RESTAURACJA HOTEL "BIAŁY DOM" STANISŁAWA,LEONARD SWOBODA - 2017-09-20 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Obsługa urządzenia do przerobu kabli i przewodów elektrycznych. Praca w magazynie złomu, demontaż elementów urządzeń przemysłowych.
DESCH Sp.zo.o - 2016-08-25 - Legionowo (mazowieckie)
organizacja pracy personelusamodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Cieszyn (śląskie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Kraków (małopolskie)