KUCHARZ/ PO STA呕U Poniatowa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/ PO STA呕U
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w indywidualnych i imprez
Data publikacji: 2020-08-27
Lokalizacja: Poniatowa (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Poniatowa, powiat: opolski, woj: lubelskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w indywidualnych i imprez
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ PO STA呕U
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Poniatowa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0612
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: obs艂uga kas fiskalnych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ORGANIZACJA CZASU PRACY
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: prawo jazdy kat.B
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
do艣wiadczenie zawodowe na podobnym lub identycznym stanowisku (zdobyte na sta偶u)
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7171239616
danePracodawcy_regon: 000593313
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu Lubelskim
Adres pracodawcy:
Stary Rynek 14/16, 24-300 Opole Lubelskie, powiat: opolski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy po sta偶u
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: opolski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0612
Gmina pracodawcy: Opole Lubelskie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opole Lubelskie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0956550
Ulica pracodawcy: Stary Rynek
Numer budynku pracodawcy: 14/16
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 27.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 01.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?587bf3e1ee6f44ac22a42be9490534d4
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji
AUTO PORT Renice Sp贸艂ka JawnaWies艂awa Bogus艂awska, Urszula Malinowicz - 2016-07-08 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Kucharzoferta pracy dla os贸b do 30 roku 偶yciaprzygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Jaros艂aw (podkarpackie)
-Obs艂uga klienta zgodnie z najwy偶szymi standardami, -Gotowanie potraw wed艂ug receptur, -Dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 sprzedawanych potraw, -Organizacja czasu pracy podleg艂ego zespo艂u, -Produkcja i pakowanie jedzenia w spos贸b odporny na zepsucie i uszkodzenie w transporcie (jedzenie jest codziennie rozwo偶one po ca艂ej Polsce), -Wsp贸艂praca z szefem kreatywnym, -Sk艂adanie raport贸w u menad偶era, -Wsp贸艂tworzenie systemu gotowania, sortowania i pakowania produkt贸w, -Realizacja w艂asnych pomys艂贸w na rozw贸j sw贸j oraz firmy.
BLACK MONKEY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-11-27 - Warszawa (mazowieckie)
- samodzielne przygotowywanie potrawzgodnie z recepturami obowi膮zuj膮cymi w restauracji. - dbanie o utrzymanie nale偶ytego stanu czysto艣ci stanowiska pracy,- zamawianie towar贸w
kontakt przez PUP - 2019-09-19 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
Umiej臋tne wykonywanie podstawowych posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i wszelkimi normami (艣niadanie, obiad, podwieczorek, kolacja). Wykonywanie prac przy codziennej organizacji pracy w kuchni z zapleczem. Wydawanie posi艂k贸w w ci膮gu dnia. Obs艂uga sprz臋tu mechanicznego i elektrycznego zgodnie z instrukcjami obs艂ugi w kuchni, zmywalni naczy艅 i przygotowalniach. Dbanie o czysto艣膰 i jako艣膰 sprz臋tu kuchni z zapleczem i sto艂贸wki. Dbanie o czysto艣膰 i estetyk臋 kuchni z zapleczem (sprz膮tanie kuchni, pomieszcze艅 kuchennych, obieralni). Prawid艂owe zbieranie i przekazywanie odpad贸w 偶ywno艣ciowych.
Zesp贸艂 Szk贸艂 im J. Warszewicza w Pr贸szkowie - 2019-10-01 - Pr贸szk贸w (opolskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w;
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Zambr贸w (podlaskie)
Monta偶 i demonta偶 rusztowa艅. Praca w Niemczech. Zjazd do Polski raz na dwa miesi膮ce.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-PRODUKCYJNE KRAKBAUSP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-21 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Prace zwi膮zane z wykonywanym zawodem
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Narzym (warmi艅sko-mazurskie)
praca
RADO艢膯 SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-04 - Rzesz贸w (podkarpackie)
- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w.- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm.- Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem.- Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz terminowo艣膰 ich wydania .- Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem zasad HACCP, wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych.- W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm.- W艂a艣ciwe i oszcz臋dne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w.- Pobieranie i zabezpieczanie pr贸bek pokarmowych posi艂k贸w na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawid艂owe post臋powanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posi艂k贸w.Dodatkowe informacje pod linkiem: https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/ogloszenia-o-naborze/19-02-2019-ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-kucharz,27,14941,1.html
Bursa Szkolna nr 5 - 2019-02-20 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z recepturami - utrzymywanie czysto艣ci.
D枚ner King Andrzej Burczyk - 2020-10-12 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Opracowanie i przygotowywanie da艅 restauracyjnych (szczeg贸lnie z zakresu kuchni ukrai艅skiej).
BAR GASTRONOMICZNY "SKIPPER" - 2018-12-21 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Pabianice (艂贸dzkie)
monta偶 instalacji przemys艂owych, urz膮dze艅 wagowych oraz element贸w automatyki przemys艂owej, monta偶 oraz serwis nowych urz膮dze艅 instalowanych u Klienta
HUZAP Sp. z o.o. - 2016-08-17 - Bytom (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, da艅dostosowanych do indywidualnych wymaga艅 klint贸w, w艂a艣ciwe stosowanie produkt贸w spo偶ywczych, serwowanie desrer贸w napoj贸w i dodatk贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Serokomla (lubelskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze wietnamskim, przyrz膮dzanie potraw wietnamksich
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
KMW Sp. z o.o. - 2020-10-27 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Kierowca w transporcie mi臋dzynarodowym (Europa Zachodnia, Skandynawia)
TOP - TRANS Jan Pezda - 2020-10-07 - Czermin (podkarpackie)
Praca w ch艂odni przy przetwarzaniu owoc贸w i warzyw
BioConcept-Gardenia Sp. z o. o. - 2016-03-30 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posilkow, dow贸z posi艂k贸w na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Rzesz贸w (podkarpackie)
nauczyciel wychowawca w przedszkolu
Przedszkole nr 33 - 2019-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw zgodnie z zam贸wieniem.
PIOTR ZI脫艁KOWSKI- "HOTEL PARADISO" - 2019-03-29 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie pizzy i da艅 g艂贸wnych w lokalu gastronomicznym, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, przygotowywanie receptur nowych da艅. Godz. pracy 13-21.
kontakt przez PUP - 2020-05-26 - S艂upsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 14-22 Restauracja 7 Niebo
PHU "EDEN" WALERIAN KASPERSKI - 2017-01-12 - Ustka (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz przetw贸rstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezp艂atny dow贸z do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, L臋borka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwie艅skich B艂ot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowo艣ci zgodnych z tras膮 dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-11-28 - Kartoszyno (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Nysa (opolskie)
Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2019-09-10 - Zawory (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, PRACA W GODZ. OD 08:00 DO 20:00.
FORTE Pawe艂 Nykiel - 2018-02-22 - D臋bica (podkarpackie)
do uzgodnienia
Kazimierz Januszczak - 2019-01-18 - Sanok (podkarpackie)