KUCHARZ Płock oferta pracy Ośrodek Opiekuńczo-Wychowawczy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Podstawowy zakres obowiązków: 1. zapewnienie prawidłowego funkcjonowania bloku żywieniowego, 2. opracowywanie jadłospisu z zachowaniem zasad zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży, 3. wypisywanie raportów dziennych i pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, 4. przygotowywanie posiłków zgodnie z opracowanym jadłospisem, 5. obróbka owoców i warzyw, 6. dbanie o czystość bloku żywieniowego, 7. przestrzeganie technologii i estetyki przygotowywanych posiłków oraz przepisów bhp, p.poż., higieniczno-sanitarnych.
Data publikacji: 2020-11-19
Lokalizacja: Płock (mazowieckie)
Pracodawca: Ośrodek Opiekuńczo-Wychowawczy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Podstawowy zakres obowiązków: 1. zapewnienie prawidłowego funkcjonowania bloku żywieniowego, 2. opracowywanie jadłospisu z zachowaniem zasad zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży, 3. wypisywanie raportów dziennych i pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, 4. przygotowywanie posiłków zgodnie z opracowanym jadłospisem, 5. obróbka owoców i warzyw, 6. dbanie o czystość bloku żywieniowego, 7. przestrzeganie technologii i estetyki przygotowywanych posiłków oraz przepisów bhp, p.poż., higieniczno-sanitarnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Informacje dodatkowe: 1. Wymiar czasu pracy: 1/1 etatu. 2. Bezpieczne warunki pracy na stanowisku. 3. Praca w budynku Ośrodka Opiekuńczo-Wychowawczego w Płocku, ul. Mościckiego 27. 4. Wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych w Ośrodku Opiekuńczo-Wychowawczym w Płocku, w rozumieniu przepisów o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych, w miesiącu poprzedzającym datę upublicznienia ogłoszenia o naborze jest niższy niż 6%.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Płock
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1462
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Płock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: 1. wykształcenie średnie lub zasadnicze na kierunku kucharz, 2. doświadczenie w pracy na stanowisku, 3. pełnia władzy rodzicielskiej, 4. wypełnianie obowiązku alimentacyjnego - w przypadku, gdy taki obowiązek wynika z tytułu egzekucyjnego, 5. niekaralność za umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe. 6. niekaralność za przestępstwa na tle seksualnym. Wymagania dodatkowe: 1. znajomość zasad Dobrej Praktyki Higienicznej oraz systemu HACCP, 2. wysoka kultura osobista, 3. samodzielność, kreatywność w działaniu, odpowiedzialność, Mile widziana aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Nazwa pracodawcy: Ośrodek Opiekuńczo-Wychowawczy
danePracodawcy_nip: 7742517771
danePracodawcy_regon: 000213055
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Wymagane dokumenty i oświadczenia: 1. list motywacyjny, 2. życiorys (CV), 3. kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie i staż pracy, 4. inne dokumenty o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach. 5. oświadczenie o pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystaniu z pełni praw publicznych, 6. oświadczenie o niekaralności, 7. zgoda kandydata do pracy w Ośrodku Opiekuńczo-Wychowawczym w Płocku (zał. nr I). Dokumenty aplikacyjne należy składać w umie w siedzibie Ośrodka Opiekuńczo - Wychowawczego w Płocku, ul. Mościckiego 27 lub przesłać pocztą na adres: Ośrodek Opiekuńczo-Wychowawczy w Płocku, ul. Mościckiego 27, 09-400 Płock z dopiskiem: "Dotyczy naboru na stanowisko kucharza" w terminie do dnia 03.12.2020r.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m. Płock
danePracodawcy_kodPowiatu: 1462
Gmina pracodawcy: Płock
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Płock
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0968687
Profil działalności pracodawcy: Opieka socjalna wraz z zakwaterowaniem
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 20.11.2020
Oferta pracy ważna do: 03.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 19.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7e1d924bd5ea714acf34a05df47fdac3
Podobne oferty pracy
ZGODNIE Z ZAWODEM
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, dbanie o czystość na kuchni
kontakt przez PUP - 2020-10-13 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie posiłków- gotowanie - smażenie - pieczenie
ANAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-07-13 - Kolno (podlaskie)
obróbka wstępna warzyw i owoców,obróbka wstępna mięsa i ryb,przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Głogów (dolnośląskie)
produkcja dań kuchni chińskiej, produkcja sajgonek, sera, tofu, obróbka termiczna mięsa
"PRYZMAT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
praca biurowa
DN WORK Sp. z o.o. - 2020-02-24 - Poznań (wielkopolskie)
wg stanowiska
RAJPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-03 - Sitno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rzepinie - 2018-07-13 - Rzepin (lubuskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach. Otrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
DOM UFNEJ STAROŚCI - 2020-04-23 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, polskiej i innych.Wstępna obróbka surowców, utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Obsługa imrez okolicznościowych z udziałem gości narodowości ukraińskiej, rosyjskiej. Prezentowanie potraw klientom, obsługa imprez biznesowych poza lokalem(znajomość języków).
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Karczew (mazowieckie)
Dobranie skór odpowiadające kolorystyce, ułożenie szablonu, wykrawanie nożem elementów odzieży (kurtki, płaszcze, itp.).Praca w Bielsku-Białej w godz. 7.00-15.00, umowa o pracę na okres próbny do 3 miesięcy, docleowo na czas nieokreślony.
"EXPO" Sp. z o.o. - 2020-06-24 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie potraw w odniesieniu żywności do menu, nadzorowanie jakości zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składników, ustalanie estetycznego sposobu podawania potraw, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań, racjonalne gospodarowanie towarem, utrzymanie porządku i higieny na stanowisku pracy.
JOLANTA ZIELIŃSKA SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY; HOTEL RUSAŁKA - 2020-05-12 - Russów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 8.00-16.00WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, 1 rok doświadczenia zawodowegoKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL. 795 425 285
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków/dań kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, używanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie własnych przepisów na bazie kuchni indyjskiej; umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Pabianice (łódzkie)
Gotowanie dań wg receptur, zachowanie porządku na stanowisku pracy (praca na dwie zmiany w godz. 8-16, 16-24)
FITFOOD sp. z o.o. - 2019-04-10 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość posiłków
WIKA ANNA HENDRIK - 2017-04-21 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie potraw
STANISŁAW ŁUCZAK - 2017-10-02 - Chełmek (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej (wietnamskiej, chińskiej)
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2015-12-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowanie potraw kuchni bliskowschodniej. Przyrządzanie dipów i sosów. Posługiwanie się podstawowymi narzędziamiw kuchni: noże, obieraczki, miksery, blendery. Sprzątanie w lokalu na zakończenie pracy.
HARISSA KEBAB Paulina Rowicka-Fahd - 2020-02-14 - Staszów (świętokrzyskie)
produkcja potraw ustalonych jadłospisem, przygotowywanie dań do wydania, utrzymywanie porządku w kuchni
kontakt przez OHP - 2019-04-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie i wydawanie potraw, dekorowanie potraw, obsługa urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2020-09-18 - Dreglin (mazowieckie)
przyjmowanie i wydawanie towaru, zamawianie i udzielanie informacji o asortymencie
kontakt przez PUP - 2020-08-13 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Wytwarzanie detali zgodnie z założeniami technologicznymi
kontakt przez PUP - 2020-06-03 - Niezabyszewo (pomorskie)
roboty budowlane, w tym wykończeniowe; okres zatrudnienia 12 miesięcy; godz. pracy 7-15
ZAKŁAD REMONTOWO-BUDOWLANY ROBERT MICHAŁEK - 2019-01-22 - Słupsk (pomorskie)
spotkania z klientami pochodzenia wietnamskiego, przedstawianie ofert handlowych, organizowanie bazy handlowej na rynku azjatyckim, kontrola rynku, składania zamówień od wietnamskich kontrahentów
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
•Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami.•Zapewnienie wysokiej jakość usług•Właściwe i optymalne gospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji•Zachowanie standardów w zakresie wymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP.•Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem •Dbałość o czystość i higienę pracy/512001Praca w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Jawor (dolnośląskie)
Sprzątanie pokoi hotelowych, centrów konferencyjnych, bankietowych. Współpraca z innymi działami.
Pałac Mierzęcin NOVOL SP. Z O.O. Spółka Komandytowa - 2019-04-11 - Mierzęcin (lubuskie)
Przyrządzanie potraw,sosow,porcjowanie mięs.Utrzymanie czystości w kuchni,wykonywanie innych czynności,które okażą sie niezbędne do należytego wykonania pracy.
ZDROJOWA HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-12-12 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)