KUCHARZ Plewiska oferta pracy Bistro Pieprz i Sól Daniel Wolny
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 18 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2019-08-20
Lokalizacja: Plewiska (wielkopolskie)
Pracodawca: Bistro Pieprz i Sól Daniel Wolny
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 616, 62-064 Plewiska, powiat: poznański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 18 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca opłaca koszt przejazdu do polski?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Plewiska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: poznański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Komorniki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 18 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie (kuchnia polska), umiejętność robienia mięs, surówek, sosów, wydawka; mile widziane: pracowitość, punktualność
Nazwa pracodawcy: Bistro Pieprz i Sól Daniel Wolny
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 616, 62-064 Plewiska, powiat: poznański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: zgłoszenia telefoniczne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: poznański
Gmina pracodawcy: Komorniki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Plewiska
Ulica pracodawcy: Grunwaldzka
Numer budynku pracodawcy: 616
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.08.2019
Oferta pracy ważna do: 20.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?23f52f1cef77af3a86d625a62dca27bd
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Organizacja i nadzór podległego personelu, planowanie produkcji i ustalanie asortymentu produkcji. Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie min 5 lat w zakładach żywienia zbiorowego. Miejsce wykonywania pracy LUBKOWO gm. Krokowa.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ w Lubkowie - 2017-06-12 - Lubkowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Gniezno (wielkopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i dań kuchni bliskiego wschodu i dalekiego wschodu z zastosowaniem urządzeń w zakładzie gastronomicznym, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, bieżąca konserwacja urządzeń gastronomicznych i wyposażenia lokalu.
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Łyse (mazowieckie)
GOTOWANIE, PRZYRZĄDZANIE POTRAW KUCHNI LOKALNEJ I UKRAIŃSKIEJ.USTALANIE MENU.praca w wymiarze 20 godz./tydz.
DREMAN Sp. z o.o. - 2018-06-07 - Opole (opolskie)
Stawianie szalunków i zbrojeń.
„Lait” Sp.z.O.O - 2017-03-03 - Gdańsk (pomorskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2015-12-02 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
Arkadiusz Muszyński RESTAURACJA EXTRIMM - 2017-06-29 - Kraków (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej, w tym balijskiej,obsuga klienta.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Józefów (mazowieckie)
zgodnie z kartą stażu I zmiana Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi procedurami i zasadami.Dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-14, 8-20 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
CENTRUM ZDROWIA I WYPOCZYNKU "IKAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
samodzielne prowadzenie i zarządzanie kuchnią
PRZEDSIĘBIORSTWO TECHNOLOGICZNE POLWIND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Kaniewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w Przedszkolu. Uczestniczenie w układaniu jadłospisów. Pobieranie i przechowywanie próbek z pożywienia. Wypełnia dokumentację oraz stosuje normy zawarte w przedszkolnych księgach HACCP. Dba o czystość i porządek w pomieszczeniach kuchennych. Przyjmowanie towarów
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Głogów (dolnośląskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia posiadające niskie kwalifikacje. Przygotowywanie potraw dla gości imprez okolicznościowych, gotowanie zup, smażenie i pieczenie mięś, ryb, robienie sałatek.
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2019-07-22 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w domu wczasowym WATRA.Praca w godzinach 7-19 co drugi dzień.
HANDLOWO-USŁUGOWA SPÓŁDZIELNIA OSÓB PRAWNYCH "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W WARSZAWIE - 2019-07-02 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 23.11.2017 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-09-28 - Katowice (śląskie)
prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw znajdujących się w menu restauracji
SUSHI SERVICE Waldemar Oscheja - 2018-11-28 - Iława (warmińsko-mazurskie)
praca w gastronomii; sporządzanie potraw; obsługa gości baru
APEXLAND MAREK ADAMCZYK - 2015-12-29 - Kromerowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, praca w "Ostoja" Chobienice
ONIX Sp. z o.o. - 2016-08-24 - Chobienice (wielkopolskie)
zgodnie z zawodemWyksztalcenie średnie zawodowe lub zawodowe kierunkowe, mile widziane doswiadczenie zawodoweWynagrodzenie 2300 zł netto/miesięcznie
Sady Operator Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 24 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty, pieczenie ciast.
Restauracja BROWAR Mariola Piotrzkowska - 2018-05-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Nowa Wieś (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchniI zmiana 7-15 pn-ptWynagrodzenie od 1850 brutto uzależnione od umiejętności
Przedsiębiorstwo Handlowe "JAGA" Ewa Kurs - 2016-02-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i ekspedycja posiłków, deserów. Dbanie o miejsce pracy, stosowanie przepisów BHP i HAACAP
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gniezno (wielkopolskie)
wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie 2 lata, prof. II
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Odolanów (wielkopolskie)